ja robie tylko zamówienie z ali i ban na zakupy a koleżanka mi wczoraj podesłała, co jest w smyku
oszaleje!
Ojej jakie piękne, zawsze jak widziałam takie 3paki w smyku to były bez polotu.
mnie trzęsie jak to widzę :D, ale dziś ostatnie pranie rzeczy kupionych przez Nas. Teraz już tylko dostane będziemy prać jak się Miki urodzi.
W smyku te trzypaki są super ;]
Ola Twój maluch ma tyle ciuszków, ze wielu nawet chyba nie założy Mamusia dba o niego
w większości jesteśmy zabezpieczeni do rozmiaru 80 i to a wyprzedażach
będę stroić maluszka tak jak mówiłam, ze chłopca jest ciężko ubrać to teraz zmieniam zdanie
fajne stylizacje można złożyć dla małego ziomeczka czy elegancika
Chłopca można tak samo stroić jak dziewczynkę jedynie odpadają opaski i gumki do włosów, ale z pozostały,mi częściami garderoby można szaleć
teraz to ja to już wiem hehe wcześniej widziałam tylko szare, czarne i białe no i niebieskie kolorki . Można stroić ile wlezie
trzeba tylko cierpliwości dla mamy na przyzwyczajenie się do myśli, że jest synek
MAM o to będzie zabawy a zabawy
Szaleństwo też byliśmy dzisiaj w Lidlu ale kupiliśmy tylko koc
na puzzle i gry jeszcze u nas za wcześnie, a poza tym nic nowego dla dzieci nie było ;/
my jeszcze też nie myślimy o książeczkach, kilka grzechotek czy maskotek mamy, ale to raptem z 4/5 sztuk , matka szalała na ciuchach na zabawki nie starczyło
wiem, że sporo dostaniemy jak się Miki urodzi
Super gry Rodzinne granie jest super
na samym początku to motyw koci mnie robił, bo ja kociara jestem, ale że Mikołaj czyli Miki to i Myszka Miki bluzy i swetry mamy
zawsze rodzinka coś dośle, ale zamówię ali
Aleksandra 91 a na miejscu też pewnie wyprzedaże będą mieć także może coś kupisz fajnego po niższej cenie.
Mój Mikołaj jest w niebie…jak słyszę to imie to w momencie myślę o moim aniołku…
To ja w rosnett zmieniłam status na jestem mamą (z jestem w ciąży) i otrzymałam za grosza zestaw pierwsze szczoteczki dla niemowląt (cena tych szczoteczek to 12 zł a ja dostałam za grosz hi hi)
Gabi też dostałam te szczoteczki kiedyś, a jak skończył rok to za grosz dostał gumowe zabawki do kąpieli też za grosz, a normalnie są za 20 zł
MAM Twój mąż jak zwykle zaszalał w Lidlu, super rzeczy kupił, Arek pewnie zadowolony:)
Dziewczyny, a widziała może któraś z Was gdzieś w sklepie czy gazetce promocyjnej kalosze dla dziecka? Jak tak to w jakiej cenie? Bo taka brzydka pogoda ostatnio, chciałam kupić małemu, byłam wczoraj w kilku sklepach i albo nie ma w ogóle, albo same duże rozmiary.
Darka bardzo mi przykro… co do wyprzedaży w NO i tak po przecenach rzeczy dla dzieci są bardzo drogie…
Dziewczyny dobrze, że mówicie, żeby zmienić status, bo mi to pewnie gdzieś by uciekło.
W smyku na wyprzedaży są kaloszki
To prawda w Norwegii drogo jest ale może coś się trafi
Darka ma rację, ładne nie zawsze znaczy praktyczne. A czasami to nawet ciężko takie maleństwo wcisnąć w niektóre ciuszki. Ja już nauczona doświadczeniem, nigdy nie kupuje bluz czy koszulek które nie mają zatrzasków, bo przez dużą głową ciężko wchodzi i tylko stres podczas ubierania.
Kalosze będą też od przyszłego tygodnia w Lidlu, chyba od rozmiaru 24 lub 25, ale nic sobie nie dam za to uciąć i ma im podeszwa świecić bodajże 49 zł. Ja się zastanawiam, bo zapowiadają się dość fajnie, mają jakąś ocieplaną wkładkę w środku mieć, która się wyjmuje.