Kody zniżkowe, rabaty, promocje

ja robie tylko zamówienie z ali i ban na zakupy :smiley: a koleżanka mi wczoraj podesłała, co jest w smyku :stuck_out_tongue: oszaleje! :smiley:

Ojej jakie piękne, zawsze jak widziałam takie 3paki w smyku to były bez polotu.

mnie trzęsie jak to widzę :D, ale dziś ostatnie pranie rzeczy kupionych przez Nas. Teraz już tylko dostane będziemy prać :stuck_out_tongue: jak się Miki urodzi.

W smyku te trzypaki są super ;]
Ola Twój maluch ma tyle ciuszków, ze wielu nawet chyba nie założy :smiley: Mamusia dba o niego :stuck_out_tongue_winking_eye:

w większości jesteśmy zabezpieczeni do rozmiaru 80 :slight_smile: i to a wyprzedażach :smiley:
będę stroić maluszka :smiley: tak jak mówiłam, ze chłopca jest ciężko ubrać to teraz zmieniam zdanie :smiley: fajne stylizacje można złożyć dla małego ziomeczka czy elegancika :smiley:

Chłopca można tak samo stroić jak dziewczynkę :slight_smile: jedynie odpadają opaski i gumki do włosów, ale z pozostały,mi częściami garderoby można szaleć :slight_smile:

teraz to ja to już wiem hehe :smiley: wcześniej widziałam tylko szare, czarne i białe no i niebieskie kolorki . Można stroić ile wlezie :smiley: trzeba tylko cierpliwości dla mamy na przyzwyczajenie się do myśli, że jest synek :smiley:

Ola będziesz szaleć hihi modowo oczywiście.

Mój mąż zwariował zobaczcie co kupił w lidlu.

MAM o to będzie zabawy a zabawy

Szaleństwo :slight_smile: też byliśmy dzisiaj w Lidlu ale kupiliśmy tylko koc :slight_smile: na puzzle i gry jeszcze u nas za wcześnie, a poza tym nic nowego dla dzieci nie było ;/

my jeszcze też nie myślimy o książeczkach, kilka grzechotek czy maskotek mamy, ale to raptem z 4/5 sztuk , matka szalała na ciuchach :stuck_out_tongue: na zabawki nie starczyło :stuck_out_tongue: wiem, że sporo dostaniemy jak się Miki urodzi :slight_smile:

Super gry :smiley: Rodzinne granie jest super :smiley:

na samym początku to motyw koci mnie robił, bo ja kociara jestem, ale że Mikołaj czyli Miki to i Myszka Miki :slight_smile: bluzy i swetry mamy :smiley: zawsze rodzinka coś dośle, ale zamówię ali :stuck_out_tongue:

Aleksandra 91 a na miejscu też pewnie wyprzedaże będą mieć także może coś kupisz fajnego po niższej cenie.
Mój Mikołaj jest w niebie…jak słyszę to imie to w momencie myślę o moim aniołku…

To ja w rosnett zmieniłam status na jestem mamą (z jestem w ciąży) i otrzymałam za grosza zestaw pierwsze szczoteczki dla niemowląt (cena tych szczoteczek to 12 zł a ja dostałam za grosz hi hi)

Gabi też dostałam te szczoteczki kiedyś, a jak skończył rok to za grosz dostał gumowe zabawki do kąpieli też za grosz, a normalnie są za 20 zł :slight_smile:
MAM Twój mąż jak zwykle zaszalał w Lidlu, super rzeczy kupił, Arek pewnie zadowolony:)
Dziewczyny, a widziała może któraś z Was gdzieś w sklepie czy gazetce promocyjnej kalosze dla dziecka? Jak tak to w jakiej cenie? Bo taka brzydka pogoda ostatnio, chciałam kupić małemu, byłam wczoraj w kilku sklepach i albo nie ma w ogóle, albo same duże rozmiary.

Darka bardzo mi przykro… co do wyprzedaży w NO i tak po przecenach rzeczy dla dzieci są bardzo drogie…
Dziewczyny dobrze, że mówicie, żeby zmienić status, bo mi to pewnie gdzieś by uciekło.
W smyku na wyprzedaży są kaloszki :slight_smile:

To prawda w Norwegii drogo jest ale może coś się trafi :wink:

Darka ma rację, ładne nie zawsze znaczy praktyczne. A czasami to nawet ciężko takie maleństwo wcisnąć w niektóre ciuszki. Ja już nauczona doświadczeniem, nigdy nie kupuje bluz czy koszulek które nie mają zatrzasków, bo przez dużą głową ciężko wchodzi i tylko stres podczas ubierania.
Kalosze będą też od przyszłego tygodnia w Lidlu, chyba od rozmiaru 24 lub 25, ale nic sobie nie dam za to uciąć i ma im podeszwa świecić :slight_smile: bodajże 49 zł. Ja się zastanawiam, bo zapowiadają się dość fajnie, mają jakąś ocieplaną wkładkę w środku mieć, która się wyjmuje.

Darka ja też dorwalam tą teczkę z biedronki tylko dla dwulatka. Mam też drugą ze stokrotki. Super sprawa na niepogodę… Moja córka w ogóle ma sterte takich książeczek zadaniowych z naklejkami dla dzieci. Lubi je bardzo…