Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Ola coś dla Ciebie:

Śliniaki super, Ola kupujesz dla Mikusia :wink:
Darka dzięki ciuszki świetne. Zadowolona jestem.
Mój mąż i spożywkę i lidla ogarnie brawo on :wink: he he

Mi mąż zawsze powtarza że to ja mam trzymać rękę na pulsie co potrzeba do ubrania dla syna…Dobrze w sumie bo sama wszystko planuję,liczę i wiem ile czego mam a co trzeba dokupić. Dlatego też powoli robię zapasy na następny rozmiar żeby potem nie kupować w pośpiechu i po wyższych cenach.
Koleżanka moja prowadzi bloga…Tam napisała ostatnio o wyprawce dla dziecka do przedszkola.Jak zobaczyłam ceny to miałam dość.Plecak ok 450zł, pościel 160zł,szczoteczka do zębów 89zł + pasta,kapcie 99zł i jeszcze kilka rzeczy…ona nie pracuje a on widocznie musi mieć super portfel…No i ona w smyku ani w 5 10 15 nie robi zakupów tylko w H&M i Resevted.Autka i inne cuda na koszulkach ją denerwują…

dziękuję!!! śliniaki piękne ! z tej kolekcji kolorystycznej mamy body, spodenki i pół śpiochy :smiley:
adidaski genialne :smiley:
mąż mówi, że przed samym wyjazdem musimy przejrzeć szafę Mikołaja i zabezpieczyć go w ciuszki, by w NO nie kupować bo można tam zbankrutować :slight_smile:

fajne, ale ja już kupiłam synkowi tenisóweczki, a na jesień butki też już ma

Ładne buty, ja się właśnie rozglądam za jakimiś dla małego, bo buty z wiosny ma już za małe

A ja dziś sobie kupiłam super wygodne buty w ccc a cena 249 zł, a jakie wygodne. A przy kasie zdziwienie bo rabat 62,50 zł :smiley:

MAM super! :smiley: ja ostatnio kupiłam sandałki z ccc za 16 zł :smiley: tylko lekko stópki puchną i cisną, będą na przyszłe lato :smiley:

Skoro o butach mowa :slight_smile: mi się marzą od początku ciąży szpilki zamszowe fuksja albo ciemny róż… ale trochę żal mi kasy było cały czas, a na wyprzedaży już moich wypatrzonych nie było :frowning:

Ulka miałam identyczne marzenie po ciąży, nigdzie nie było fuksjowych szpilek więc zamówiłam przez internet. Okazało się, że przyszły za małe, sprzedałam koleżance :slight_smile: od tego czasu nie zamawiam butów przez internet :stuck_out_tongue:

Raz kupiłam szpilki R.Polańskiego na e-obuwie. Piękne, pięknie leżały, ale mogłam w nich wytrzymać max. pół godziny. Więc to są szpilki tylko jak mnie ktoś podwiezie pod sam lokal i będę siedzieć przez 90% czasu. Od tego czasu też jednak butów nie kupuje przez internet.

W Smyku jest obniżka na Pampersy plus darmowa dostawa zamawiając zapas na miesiąc.

mi to się marzy już po prostu normalne ubranie :stuck_out_tongue: dziś sobie zamówiłam spodnie z Orsay bo miałam kupon :stuck_out_tongue:

Po wpisie Aleks zorientowałam się że w ccc jest promocja 25% mniej z kartą lasocki na.wszystko

I jeszcze 5.10.15 rabaty do 4.09

Ulka akurat buty z e-obuwie sobie chwale. Duzo kupiłam u nich butów do pracy ale i tez szpilek na imprezy :wink: zawsze biore do paczkomatu i jesli cos jest nie tak, za male itp to oddaje na ich koszt. Czuje sie tak samo jakbym stacjonarnie kupowała :stuck_out_tongue:
te szpilki fuksjowe o których mówiłam, zamówiłam z takiego zwyklego internetowego sklepu, gdzie koszty zwrotu musiałabym sama pokryć, więc bardziej sie opłacało komuś odsprzedać te buty ;/

Jeszcze w c&a są niskie ceny na t-shirty, po 19,99zł udało mi się upolować dzisiaj

gdyby którejś mamie potrzebny był rabat to oddam do 5.10.15 20% :slight_smile: ja już nie kupuję ciuszków! kategorycznie :stuck_out_tongue:

Dziewczyny właśnie dostałam smsa

Nie przegap! Pieluchy Pampers Active Baby (rozm. 3-6) w supercenie 36,99 zl (1 szt. = 0,50 zl, rozm.3). Oferta do 8.09.2017. Sumuje sie z rabatem Rossne!

Muszę mężowi powiedzieć niech zajedzie. Mamy 10% to będzie super cena za pampki

MAM uprzedziłaś mnie :stuck_out_tongue: chciałam własnie wszystko to samo napisać :stuck_out_tongue:

O szkoda ze nie poczekałam Ola zamówiłam 31.09 body w 51015 z karetka i taksówka :slight_smile: bo dla klubowiczów -20% na jesienna kolekcje