Ola coś dla Ciebie:
Śliniaki super, Ola kupujesz dla Mikusia
Darka dzięki ciuszki świetne. Zadowolona jestem.
Mój mąż i spożywkę i lidla ogarnie brawo on he he
Mi mąż zawsze powtarza że to ja mam trzymać rękę na pulsie co potrzeba do ubrania dla syna…Dobrze w sumie bo sama wszystko planuję,liczę i wiem ile czego mam a co trzeba dokupić. Dlatego też powoli robię zapasy na następny rozmiar żeby potem nie kupować w pośpiechu i po wyższych cenach.
Koleżanka moja prowadzi bloga…Tam napisała ostatnio o wyprawce dla dziecka do przedszkola.Jak zobaczyłam ceny to miałam dość.Plecak ok 450zł, pościel 160zł,szczoteczka do zębów 89zł + pasta,kapcie 99zł i jeszcze kilka rzeczy…ona nie pracuje a on widocznie musi mieć super portfel…No i ona w smyku ani w 5 10 15 nie robi zakupów tylko w H&M i Resevted.Autka i inne cuda na koszulkach ją denerwują…
dziękuję!!! śliniaki piękne ! z tej kolekcji kolorystycznej mamy body, spodenki i pół śpiochy
adidaski genialne
mąż mówi, że przed samym wyjazdem musimy przejrzeć szafę Mikołaja i zabezpieczyć go w ciuszki, by w NO nie kupować bo można tam zbankrutować
fajne, ale ja już kupiłam synkowi tenisóweczki, a na jesień butki też już ma
Ładne buty, ja się właśnie rozglądam za jakimiś dla małego, bo buty z wiosny ma już za małe
A ja dziś sobie kupiłam super wygodne buty w ccc a cena 249 zł, a jakie wygodne. A przy kasie zdziwienie bo rabat 62,50 zł
MAM super! ja ostatnio kupiłam sandałki z ccc za 16 zł
tylko lekko stópki puchną i cisną, będą na przyszłe lato
Skoro o butach mowa mi się marzą od początku ciąży szpilki zamszowe fuksja albo ciemny róż… ale trochę żal mi kasy było cały czas, a na wyprzedaży już moich wypatrzonych nie było
Ulka miałam identyczne marzenie po ciąży, nigdzie nie było fuksjowych szpilek więc zamówiłam przez internet. Okazało się, że przyszły za małe, sprzedałam koleżance od tego czasu nie zamawiam butów przez internet
Raz kupiłam szpilki R.Polańskiego na e-obuwie. Piękne, pięknie leżały, ale mogłam w nich wytrzymać max. pół godziny. Więc to są szpilki tylko jak mnie ktoś podwiezie pod sam lokal i będę siedzieć przez 90% czasu. Od tego czasu też jednak butów nie kupuje przez internet.
W Smyku jest obniżka na Pampersy plus darmowa dostawa zamawiając zapas na miesiąc.
mi to się marzy już po prostu normalne ubranie dziś sobie zamówiłam spodnie z Orsay bo miałam kupon
Po wpisie Aleks zorientowałam się że w ccc jest promocja 25% mniej z kartą lasocki na.wszystko
I jeszcze 5.10.15 rabaty do 4.09
Ulka akurat buty z e-obuwie sobie chwale. Duzo kupiłam u nich butów do pracy ale i tez szpilek na imprezy zawsze biore do paczkomatu i jesli cos jest nie tak, za male itp to oddaje na ich koszt. Czuje sie tak samo jakbym stacjonarnie kupowała
te szpilki fuksjowe o których mówiłam, zamówiłam z takiego zwyklego internetowego sklepu, gdzie koszty zwrotu musiałabym sama pokryć, więc bardziej sie opłacało komuś odsprzedać te buty ;/
gdyby którejś mamie potrzebny był rabat to oddam do 5.10.15 20% ja już nie kupuję ciuszków! kategorycznie
Dziewczyny właśnie dostałam smsa
Nie przegap! Pieluchy Pampers Active Baby (rozm. 3-6) w supercenie 36,99 zl (1 szt. = 0,50 zl, rozm.3). Oferta do 8.09.2017. Sumuje sie z rabatem Rossne!
Muszę mężowi powiedzieć niech zajedzie. Mamy 10% to będzie super cena za pampki
MAM uprzedziłaś mnie chciałam własnie wszystko to samo napisać
O szkoda ze nie poczekałam Ola zamówiłam 31.09 body w 51015 z karetka i taksówka bo dla klubowiczów -20% na jesienna kolekcje