Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Na homla super promocje na posciel :wink:

Pampersy za dyszkę na allegro 0 i 1 i 2 :grinning:

W biedrze 2+2 na zabawki!:heart:

Jak jeszcze nigdy nie korzystaliscie z Bookbeat Audiobooki to mam dla was specjalny kod uprawniający do 60dni sluchania za darmo :heart:
Oczywiscie za kazda osobe ktora skorzysta ja tez mam dodatkowe darmowe dni sluchania :heart:

Super opcja, komedie, kryminaly,thillery i bajki podzielone na grupy wiekowe :heart:

1 polubienie

@Mamina pisałaś,że uzywasz Letyshop gdy robisz zakupy na Allegro, czy od razu wyskakuje Ci zwrot? I czy przenosi Cię do aplikacji? Robiłam 3x zakupy na Allegro przez Letyshop i nie pokazało mi się nic, a czytałam warunki jakie trzeba spełnić i nic :confused: może coś źle robię, doradzisz? Bo nie wiem czy nie trzeba będzie się przerzucić na Payback przy zakupach na Allegro :sweat_smile:

Wlasnie dzis robilam zakupy na allegro i też jeszcze nie dostałam ile w ogole bedzie zwrotu :joy: mysle ze to dlatego ze weekend i to black week wiec moze w pon zaktualizuja. Co prawda na allegro jest malo % wiec zazwyczaj mam grosze na zwrocie no ale zawsze cos

W pon w rossmanie 1+1 na perfumy i kalendarze adwentowe

2 polubienia

Zwrot z allegro przychodzi mi zazwyczaj na drugi dzień.
Tak, po wybraniu allegro na LetyShop przenosi mnie pd razu do aplikacji. A zwroty na kolejny dzien przychodzą.

Na BabyOno jest promocja -25%. Warto zajrzeć na strone.

Oooo dzięki. Może uda się coś kupic fajnego :wink:

O super może mężowi coś na święta z perfum wybiorę :blush:

Na kalendarze też ? Bo ja znalazłam inne info

Hm - są też produkty dla maluchów

Teraz fajny czas żeby kupić prezenty dla wszystkich :slight_smile: później będzie tylko drożej :wink:

2 polubienia

W przyszłym tygodniu w Biedronce :lady_beetle:

1 polubienie

W biedronce jeszcze:

(post usunięty przez autora)

Przepiękne smoczki :smiling_face:

1 polubienie

Żebym to jeszcze wiedziała już co komu kupić , a ja zawsze tak myślę do ostatniej minuty :see_no_evil: nigdy nie wiadomo co :rofl:

Perfumy 1+1 gratis elw rossku
Ja ju kupilam swoje ulubione czerwone Guess