Na homla super promocje na posciel ![]()
Jak jeszcze nigdy nie korzystaliscie z Bookbeat Audiobooki to mam dla was specjalny kod uprawniający do 60dni sluchania za darmo ![]()
Oczywiscie za kazda osobe ktora skorzysta ja tez mam dodatkowe darmowe dni sluchania ![]()
Super opcja, komedie, kryminaly,thillery i bajki podzielone na grupy wiekowe ![]()
@Mamina pisałaś,że uzywasz Letyshop gdy robisz zakupy na Allegro, czy od razu wyskakuje Ci zwrot? I czy przenosi Cię do aplikacji? Robiłam 3x zakupy na Allegro przez Letyshop i nie pokazało mi się nic, a czytałam warunki jakie trzeba spełnić i nic
może coś źle robię, doradzisz? Bo nie wiem czy nie trzeba będzie się przerzucić na Payback przy zakupach na Allegro ![]()
Wlasnie dzis robilam zakupy na allegro i też jeszcze nie dostałam ile w ogole bedzie zwrotu
mysle ze to dlatego ze weekend i to black week wiec moze w pon zaktualizuja. Co prawda na allegro jest malo % wiec zazwyczaj mam grosze na zwrocie no ale zawsze cos
W pon w rossmanie 1+1 na perfumy i kalendarze adwentowe
Zwrot z allegro przychodzi mi zazwyczaj na drugi dzień.
Tak, po wybraniu allegro na LetyShop przenosi mnie pd razu do aplikacji. A zwroty na kolejny dzien przychodzą.
Na BabyOno jest promocja -25%. Warto zajrzeć na strone.
Oooo dzięki. Może uda się coś kupic fajnego ![]()
O super może mężowi coś na święta z perfum wybiorę ![]()
Teraz fajny czas żeby kupić prezenty dla wszystkich
później będzie tylko drożej ![]()
(post usunięty przez autora)
Żebym to jeszcze wiedziała już co komu kupić , a ja zawsze tak myślę do ostatniej minuty
nigdy nie wiadomo co ![]()