Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Może komuś się przyda

Od środy

O tak, mam je, są przecudne, szczególnie wpisują się w klimat świąt :grin:

Hm ma dziś 25% rabatu na kombinezony, rękawiczki i akcesoria zimowe, oraz jakieś eleganckie świąteczne sukieneczki :grinning:

Na Gemini jeżeli któraś kompletuje wyprawkę apteczną jest dostawa za 3 zł dpd :wink:

A na dr max -darmowa dostawa od 39 zł

Polecam sobie posprawdzać bo wszyscy zachwalają Gemini, a mi ostatnio na dr Maxie udało się dorwać tańsze produkty :grinning:

1 polubienie

Biedra :wink:

1 polubienie

W biedronce ale niestety wiele zabawek jak np lego nie wchodzi a szkoda

2 polubienia

Wczoraj bylam i nie było promocji jak na złość :innocent::rofl::rofl::rofl:

Wstawiłam o tym info dwie wiadomości wyżej :smiley:

@ewelkar899_wp.pl ja też jak na złość wczoraj kupiłam trochę tych rzeczy przemysłowych :sweat_smile::sweat_smile: szieet

Jeszcze do meza mowie szkoda ze niema promocji 2+2 :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Tak jest właśnie najczęściej :rofl: promocje są na drugi dzień jak się obkupimy hehe :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

To już dobra promocja zawsze kupuję na święta zabawki dla rodziny , ale właśnie szkoda że Lego nie wchodzi :pleading_face:

My w tamtym roku kupilismy duzo zabawek wlasnie na tej promocji zaoszczedzilismy jakies 500 zl :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Gdyby Lego wchodziło to bym sie obkupila :heart: bylam u siebie i w sumie to nie ma nic dla nas, bo wiele rzeczy mlody ma po starszym bracie, a starszak juz ma jakies konkretne wymarzone prezenty.

Na takie promocje to warto iść wcześnie rano , u nas w południe już większość przebrana jest

Tylko skąd brać kasę na to wszystko :speak_no_evil::speak_no_evil::see_no_evil:

Po akurat miałam kupić kombinezon idę na polowanie hahah