Kody zniżkowe, rabaty, promocje

No taka fortuna to na prawdę trzeba przemyśleć zakupy :smiley:

Dziś i jutro :grinning::heart_eyes:

Ale ja już nie mam co kupować :sweat_smile: chciałabym coś, ale im bliżej porodu tym mniej rzeczy jest mi potrzebnych bo już wsyztsko mam :see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

Szkoda tylko że nie ma tam darmowych zwrotów :stuck_out_tongue:

Znalazłam informację,że maile mają się pojawić do 21.11 :slight_smile:

1 polubienie

Wtedy to już najlepiej oddać stacjonarnie w sklepie :grinning::grinning:

Tak dokładnie , bo jak mam w tych czasach płacić za koszty zwrotu :face_with_hand_over_mouth::crazy_face:

1 polubienie

Aaaa spoko taka kwota ze szkoda przegapic :joy::joy:

Haha no szkoda by było :joy:

Też oddaje w sklepie, zawsze to powód,żeby wybrać się do galerii :joy:

Mam to samo :sweat_smile: Hahah więcej wydam na bilet czy bene żeby dojechać do tego sklepu niż za zwrot na własny koszt, ale co tam :sweat_smile:

I zawsze można kupić coś innego :speak_no_evil:

Zdecydowanie wolę kupić jakąś głupotę niż płacić za wysyłkę :rofl::rofl:

Ale to się zawsze wiąże z tym , że idzie się też do innego sklepu i nagle robi się już duża sumka , a potem jak tu się wytłumaczyć chłopakowi :sweat_smile:

1 polubienie

Dla tego ja za dużo nie pokazuje wtedy nie trzeba się tłumaczyć , a jak już to mówię , a to już dawno kupione’’ :face_with_hand_over_mouth::crazy_face::rofl::blush:

Mi się nigdy nie chce specjalnie jechac. Najblizej mam Sinsay jakieś 25km. Ale też robię zakupy ostatnio rzadko i staram się przemyślane zeby nie musiec zwracac.

Haha i to jest dobre rozwiązanie :smile::smile:

Dziewczyny w Lovi promka na sterylizator parowy z suszarką :heart_eyes:

2 polubienia

Super promocja dla osób , które jeszcze nie maja :heart_eyes:

1 polubienie

Na colorstories fajne promocje :slight_smile: warto zerknąć jak Ktos potrzebuje jakieś kocyki albo śpiworki :slight_smile:

2 polubienia

Jak komuś zostały naklejki to można wysłać dla dzieci :slight_smile:

1 polubienie