Kody zniżkowe, rabaty, promocje

No na prawdę trzeba przemyśleć te zakupy :rofl:

Mi się tam nic nie udało :see_no_evil:

Ja mam 4 zlote :rofl: Właśnie sprawdzilam. Szaleństwo

Haha to nie zaszalejesz jak my :laughing::see_no_evil:

Ohooo ! Gratulacje :heart::heart:

1 polubienie

Ja dzisiaj zgarnelam 100 pkt :heart:
Pamietajcie też ze punkty dostaje sie za brak zwrotu oraz za odebranie paczki ze sklepu tego samego dnia :upside_down_face:

1 polubienie

Oo super, się się udało . Też odebrałam tydzień temu a drugi raz coś nie mogę uzbierać

A dostalas na emaila ten voucher ? Bo ja nie i nie wjem gdzie to szukac

1 polubienie

Dziękuję :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Nie właśnie, ani nie widzę w aplikacji, ani na mailu. Myślałam,że jest jeszcze na to czas…

Dziewczyny co do piany i rossmana - jak zejdziecie w apce na sam dół to musicie kliknąć w ten baner

I wtedy wam się pokazuje informacja ile zebrałyście i info, że wpadają one na kartę podarunkowa a potwierdzenie przyjdzie na e maila :wink:

1 polubienie

Tak dokładnie właśnie o tym pisaliśmy :slight_smile: a Tobie ile udało się uzbierać złotówek ? :smile:

Nie doczytałam, mój błąd :see_no_evil: myślałam, że szukacie tego vouchera :sweat_smile: Ale ja też nadal żadnego e maila nie dostałam :frowning:

Ja mam całe cztery złote :see_no_evil::sweat_smile: będzie na maseczkę :sweat_smile:

Ja też jeszcze nie dostałam . Pewnie jakieś opóźnienia są

Oni nam dają czas na zastanowienie się co zrobimyi na co wydamy tą fortunę :grinning:

1 polubienie

A ja dopytam jeszcze o Letyshop, bo namowilyscie mnie i czy jak robię zakupy na Allegro i przenosi mnie do aplikacji to jest okej i naliczy mi zwrot? Czy to musi być strona internetowa? Bo mnie automatycznie przenosili do aplikacji i nie wiem teraz

Mnie tez przenosi do aplikacji i zwrory sie normalnie naliczają.

1 polubienie

Ok, dzięki :slight_smile:

Dzisiaj na Sinsay darmowa dostawa :slightly_smiling_face:

1 polubienie