Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Mozna zobaczyc na profilu w zakladce " moje zamowienia" ile bedzie dokladnie i do kiedy maja czas na potwierdzenie.
Mi przychodzi powiadomienie apki odrazu w sumie.

Kurcze, nie mam nic w zakładce zamówienia, a robiłam z godzinę temu. I szkoda by mi było, gdyby nie naliczyli, bo to było naprawdę duże zamówienie :confused:

Ojj to dziwne.
Ja nie mam problemu z wyplatami.
Tam jest tylko jeden warunek- minimalnie musi być zatwierdzone 20zl żeby wypłacić

Zazwyczaj nasteonego dnia. Z części sklepów nawet tego.samego :slight_smile: jak.się robi dużo zakupów to się osiaga kolejne poziomy - są 3. I wtedy zwroty się zwiększaja.

U mnie kiedyś było tak , że nie dostałam nic i musiałam do firmy napisać , żeby zaznaczyli że paczka dostarczona bo tak bym nie dostała

1 polubienie

Super, dostałam wiadomość, że otrzymałam zwrot :slight_smile:

2 polubienia

Kochane drugi tańszy produkt 50% taniej przy zakupie nieprzecenionych rzeczy na Sinsay

Ja właśnie zaoszczedzilam 40zl plus bedzie cashback z letyshops !

1 polubienie

Dzisiaj na apce sinsay wyskoczyla mi promocja dzisiejsza z boxu : - 25% na wszystko przy zakupie 5 nieprzecenionych rzeczy.

Kupilam jakies pajacyki i inne i zaoszczedzilam 45,50 !

A tej piany już nie ma?

Rzeczywiście mi się nie wyświetla :blush: ja nie jestem ostatnio w temacie, bo córeczka się pospieszyła na ten świat i urodziłam 2 dni temu :smiley:

1 polubienie

Gratulacje ! Dużo zdrowia dla Was ! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 polubienia

Właśnie dzisiaj pisalam ze mi sie nie pokazala piana i faktycznie koniec juz :wink:

No to udało mi się uzbierać 4 zł , zaszaleje teraz :laughing:

Ja mam 5 :rofl::rofl::rofl: az musze przemyslec zakupy

Od jutra w Biedronce

1 polubienie

Ja 6 zł, czuje,że zaszaleje :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Pochwalcie swoimi zakupami :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie