Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Ooo super promocja :smiling_face: fajnie że o tym tu piszecie nieraz ani nie zauważam tych promocji na codzień :crazy_face:

Super, że Ktoś skorzysta :slight_smile:

A w kwesti promoxji i oszczedzania - jesli nie znacie to polecam apkę LetySkops.:slight_smile: warto.poczytac jesli sie duzo zamawia online. Mam od dluzszego czasu i tak.sobie wyplacam czasem 50zl. Czasem 20zl. A czsem i 100 sie nazbiera.

Serio można tam tyle uzbierać ? Ja kiedyś to miałam ale tak jakoś nic nie mogłam uzbierać chyba muszę wrócić do tej aplikacji

Tez uzywam ! Dopiero wtedy sie widzi ile sie zamawia.
Na zamawiam na shein drobiazgi do domu i handmade, na sinsay ubranka, na zooplus karma dla kotow, na allegro wszystko inne. Ze wszystkiego mam zwroty, czasem to 20gr a czasem 12zl z jednefo zamowienia na sinsay !
Miesiecznie spokojnie wyplacam stówke

1 polubienie

Jak się sporo zamawia online to mozna :slight_smile: często są też zwieksozne zwroty. Talze warto. Nie wierzyłam że się uda - ale jednak to dziala :slight_smile:
Ale trzeba cierpliwosci.

W pianie dzisiaj voucher 7 zł na piankę do mycia twarzy z Ziaji :slight_smile:

O kurcze, nie wiedziałam,że to działa, myślałam,że to jakieś naciagactwo. A ja baaaardzo dużo zamawiam przez internet. Jedynie czego używam to Payback i trochę tych punktów się nazbierało, dwa razy wymieniłam punkty na nagrody.

Tu o tyn pisalam jak to dziala.
Trzeba ttlko pamiętacie przy zakupach zeby wejsc w aplikacje i tam zamawiac.
Serio działa

Właśnie myślę nad tym pay back a ty masz do tego jakąś kartę ? Ja sobie kiedyś tam konto założyłam i nie dostałam karty

Mam kartę, ale już praktycznie nigdzie nie idzie zbierać tych punktów stacjonarnie (chyba jedynie na stacji paliw), a tak to są sklepy online. Ale nie wiem czemu nie zawsze się te punkty naliczają

A z alegro działa ? Ja głównie tam zakupy robię . Musze jakoś odblokować dostęp do konta zapomniałam hasła

Tylko na lety shops dlugo sie czeka na zatwierdzenie pieniazkow, wiec teraz np mam 60zl ale ponad 30 mi oczekuje na zatwierdzenie

Jakby ktos chcial sprobowac to moze skorzystac z tego linku to i ja mam bonus za polecenie i nowa osoba tez

Tak, działa i zawsze są kupony na Allegro :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie chciałam o tym napisać, ale byłaś pierwsza ;D

1 polubienie

Ja mam tam trochę uzbierane i nie mogę wypłacić na konto , nie wiem czemu bo zawsze mogłam

Skorzystałam z kodu polecającego, zrobiłam zakupy i zobaczymy czy zadziała :smile: kiedy pojawi się informacja ile dostanę zwrotu za zakupy?

1 polubienie

Jak przyjdzie do ciebie paczka :slight_smile:

1 polubienie

Mi zazwyczaj tego samego dnia albo następnego pisza. No a później to juz czekam na maila " gratulacje twoj zwrot dostal potwierdzony " i maja na to chyba 60 dni roboczych ale zazwyczaj w 20 dni roboczych juz jest

1 polubienie