Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Codziennoe sie zbiera punkty ktore pozniej wymieniasz na kupony 10, 20 i 50 zl :wink:

1 polubienie

Na aplikacji sinsay trzeba sie codziennie “meldowac” i wtedy dostaje sie punkty a punkty mozna zamienic na znizki 10 20 lub 50 lub lub darmowa dostawe. Osobiscie uzywam i nieraz juz wykorzystalam znizki

2 polubienia

Tylko trzeba się codziennie meldować, bo tak przepada

1 polubienie

Dzięki dziewczyny za informację, muszę wejść zatem i pozbierać punkty :smile:

To chyba i tak powyżej średniej :sweat_smile::sweat_smile: u mnie całe 4zl, a na początku jak wchodziła ta akcja to myślałam, że codziennie min. 1 zł będzie, taaa :sweat_smile: tak czy siak codziennie wchodzę i dmucham :sweat_smile:

Jesli Ktoś zamawia na Shein to tam też można zbierać punkty:) za codzienne kliknięcie że się weszlo w aplikacje. I dodatkowo punkty sa jak sìę oceni zakipiony produkt.

Ja akurat kupuje na temu i co chwile mam prezenty, rabaty juz sie czlowiek gubi :rofl::rofl::rofl:

Ja gdyby nie ten wątek, to bym nie wchodziła na rossmana i na Sinsay - a Sinsay to już 4 dzień mam więc , chyba pierwszy raz :laughing:

A prezenty dostajesz, te co oni proponują, że wybierz 6 i najpierw robisz duże zakupy a potem je dostajesz ? Bo wiem, że kiedyś ja co chwilę dostawałam tam prezenty, a teraz nie ma tak jak kiedyś a robię często zakupy, a może się nie znam :see_no_evil:

Tak niby dostajesz np 4 prezenty za 0 zl Alę musisz wydac jakas kwote :scream::rofl: czasami sie to oplaca a czasami ciagle musisz cos kupic zeby miec jedna albo dwie rzeczy za darmo

No właśnie :sweat_smile: ja nieraz ileeeee muszę wydać , żeby coś dostać , więc to tylko takie naciąganie :sweat_smile: kiedyś było lepiej :sweat_smile:

Dzisiaj w pianie kupon 3 zl na meski zel Isana :wink:

1 polubienie

Dziękuję ! Ale masz pamięć do tej piany :speak_no_evil:

1 polubienie

W biedronce2+1 na kalendarze adwentowe z kinder moze ktoras kupuje na swieta :wink:

To ze za oceny jest 5 pkt a ocene ze zdjeciem 15 pkt to wiedzialam ale nie wiedzialwm ze jest ta piekna gwiazdeczka ktora daje punkty ! Dziekuje Ci :heart:

1 polubienie

Mam nadzieję, że jutro zobaczę ten wątek, to uda mi się zdobyć na Sinsay 100 pkt :speak_no_evil:

2 polubienia

Mi sie dzisiaj udalo :wink:

1 polubienie

O nieee to ja dopiero zaczynam bo ostatnio jestem malo systematyczna i przepada mi seria

Mi też się udało :heart_eyes: @Mamina mi dzięki temu wątku nie przepadło, pierwszy raz chyba

1 polubienie