To było miesiąc temu, pamiętam bo mój teść miał urodziny, 7-8 marca
Mam jedną dużą, a jedną małą paczkę premium care 1:) Dwójki pamiętam mi wszyscy przynosili w odwiedziny do małej;)
Ja przy pierwszej takie zapasy ro iłam , że mi zostały pieluchomajtki 5 dwie paczuszki:) Niby 2 lata ważne od produkcji…ale czy coś się z nimi dzieje hmm?
Teraz wiem , że na pampersy jest też promocja w kauflandzie zielone kartony(75,99 za 3 i 4 a 49.99 za rozmiar 2) i w tesco na te premium (chyba 36 zl ).
Mi mimo wszystko nadal taniej wychodzi rossmann
Dziewczyny zapisujcie się już do Klubu Nowości Rossman.
http://www.rossmann.pl/nowosci/klub
Szwagierka podesłała mi linka, nie wiem,czy już któraś podawała, ale ilość miejsc jest ograniczona, więc wpisujcie się ;]
Zapisałam się, zobaczymy może się uda ![]()
patrycja wydaje mi się, że mogą zmniejszyć swoją chłonność im dłużej leżą i po prostu producent zabezpiecza się przed takimi sytuacjami z tego wynika ta data ważności, ale dostałam od siostry niektóre pieluszki, które używali ponad 4 lata temu i były w porządku, choć bałam się że się przeleją czy coś ale nic takiego się nie stało, normalna pielucha
To zielone pampki akurat były ![]()
Ja zrobiłam takie mega zapasy na Pantsy, ze zaczynam wątpić czy zużyjemy haha a mam jeszcze chętkę na kolejny zestaw Ariel do prania plus Pantsy jeszcze 5zł taniej
Ale już nawet rozmiar większych mam 3 małe opk:p więc przez tą promocję czuję się jak zakupocholiczka ![]()
Zamarancza dzięki za cynk ![]()
Mnie jakoś pantsy nie przekonały, mąż kupił dla synka przez pomyłkę dwie paczki, po zużyciu wróciliśmy do zwykłych pampkow
Ja za to nie wyobrażam sobie zakładać mobilnemu mojemu zwykłych za dnia, zwykłe Premiumy używamy tylko na noc, bo po kąpieli daje się w nie zapakować ![]()
Dziś byłam w Auchan. Są super wyprzedaże ciuszków. Odsyłam foto. Koszulki 6 zł sztuka, krótkie spodenki 10 zł. Fajna bawełna, super wzory ![]()
W Biedronce przy zakupie mleka Bebiko kaszka Bobovita 350gram za 1 grosz.
My w ciągu dnia zakładamy pieluchomajtki ale na noc już zakładam zwykłe pampersy. Ale MAM na początku też nie mogłam się do nich przekonać bo nam przeciekały ale teraz już na szczęście nie mamy takiego problemu a o ile szybciej się ubiera i nie trzeba się stresować przy zapinaniu pampka.
Mnie denerwowało przy pantsach to, że musiałam ściągać całkowicie spodnie żeby zmienić pantsa na nowego, przy pampku nie muszę ![]()
Ja te moje zapasy zostawię jak druga mi się urodzi i podrośnie:) nie będę sprzedawać:)
Ps. Ściągnijcie już sobie aplikację Rossmann PL
bardzo dużo korzyści!
i indywidualne rabaty.
No właśnie muszę przerzucić kartę do nowego tel i ściągnąć aplikację rossmana
W smyku 50% rabatu na wybrane ubranka i buty i 45% na zabawki
Ja dzis bylam w rossmannie to mi Pani tlumaczyla ze z ta aplikacja sa wieksze rabaty i dodatkowe promocje. Np teraz od 20.04 ma byc promo-49% na produkty upiekszajace, a z ta aplikacja rabat ma byc -55%, jezeli kupi sie 3 rozne kosmetyki do makijażu.
Tym razem ta promocja na kosmetyki jest polaczona, nie jak dotychczas byl podzial na 3 dni. Trwa od 20 do 28 kwietnia:)
Zamarancza u mnie nie ma Auchan, szkoda, bo akurat takich spodenek brakuje mojemy synkowi ![]()
Ewelina dobrze ze mówisz zaraz ściągnę aplikacje bo pokończyły mi się pudry i podkłady czekam na ta promocje właśnie ![]()
Racja, że w Auchanie można znaleźć czasami fajne ubranka nawet, tak jak piszesz po 6 czy 10zł, jednak czasami jest problem z rozmiarami, a poza tym to już jest kwestia szczęścia, jak się trafi, bo nigdzie w gazetce nie piszą jakie będą wyprzedaże ubranek, także trzeba by było tam co jakiś czas zaglądać i mieć nadzieję, że akurat trafi się coś fajnego (chociaż wiem, że Auchanów nie za wiele i to tylko w większych miastach)
Dziewczyny w Lidlu będą bluzki, topy, legginsy i sukienki ciążowe w fajnych cenach i jeszcze biustonosze do karmienia za 25 zł bardzo ładne wzory ![]()
I ubranka dla maluszków: body z krótkim i z długim rękawem, koszulki, spodnie, skarpetki, buciki, śliniaczki i trochę zabawek i książeczek.
BOXy Pampers (zielone, białe, pants) w Carrfour w cenie 79,99
10-15.04.