Kody zniżkowe, rabaty, promocje

W Tesco są obniżki na wybrane ubranka -20%.
Kupiłam 5 śliniaczków na zapinki z ceratką za 15 zł i 3 bluzeczki lekkie za 25 zł…
Pampersy też są w promocji, ale nie pamiętam ceny…

BOXy Pampers zielony w Tesco 71,99 do 30.04
Pampers Premium Care 36,99

Marta dzięki za,info o stanikach do kp chętnie kupię, tylko jaki rozmiar … jaką jest ichnia rozmiarów, orientujesz się, dziewczyny jak myślicie, taka sama jak nasza.? Nigdy nie kupowałam w lidlu staników, a cena kusi.

Marta dokładnie we wtorek zaraz po świętach:)
MAM nie kupowałam jeszcze u nich biustonoszy ale powinni mieć taką rozmiarówkę jak u nas, zawsze powinno pisać na metce jaki jest obwód i miseczka i tym powinnyśmy się sugerować.
Zamarancza dokładnie ta promocja obowiązuje przy zakupach za minimum 30 zł i rabat naliczany jest przy kasie:)

Oj to się muszę zmierzyć, bo ciągle po troszku chudnę. Już mężowi zapowiedziała, że jedzie na zakupy we wtorek. Mam nadzieję, że się wyrwie w trakcie pracy.

No kurcze teraz niby mam 80, ale lepszy byłby 75 :frowning: i tak się waham, pewnie odpuszczę. Bo co jak co ale buty i stanik muszę mieć wygodne

Ogólnie z innymi ubraniami w Lidlu nie ma problemu żeby oddać (chyba że ktoś ma inne doświadczenia?), ale z bielizną to wiadomo, a pasować musi.

Nie widziałam ze od 80 ja mam 75 ale może zrobię tak jak mówicie na bluzkę przyloze bo tez mi się bardzo spodobały szczególnie w takiej cenie

Marta. No właśnie cena kusi, bo ja kupiłam swój za 100 zł w triumph, póki co mam jeden, i jak bo piore to zakładam takie z pierwszego kp ale one już nie pasują i mi piersi z nich wypadają

Mama pojedź do Lidla i zmierz na bluzkę ja też tak zawsze robiłam. Będziesz wtedy wiedziała czy opłaca się go wziąć czy nie.

Pogadamy co kto robi w rodzinie we wtorek i może się uda. Jak nie to powiem niech mąż weźmie do domu, to najwyżej odda następnego dnia i tyle.

W tym Lidlu jeszcze będzie promocja pieluch Toujours przy zakupie dwóch opakowań: numer 3 po 33 gr,numer 4 po 38 gr i numer 5 po 44 gr.
MAM moja znajoma nie przymierza w sklepie tylko kupuje,przymierza w domu ze spokojem a później oddaje,bo coś jej nie pasuje.

Mam i najlepiej będzie dla Ciebie kupić sprawdzić i ewentualnie oddać. Zawsze to nie będziesz musiała lecieć z dziećmi tylko na spokojnie.

Ale z bielizną to chyba kto nie działa i chyba nie można oddawać.

Najlepiej się dowiedzieć już w sklepie. Wtedy będzie wiadomo czy w razie czego można oddać lub wymienić.

I jak Wam się udało dzisiejsze polowanie w Lidlu? Widziałam że było wzięcie na ubranka dziecięce i na odzież ciążową (chociaż tych ciążowych nie było zbyt dużo). Cena jednak zachęcała, normalnie trzeba dać dużo więcej za takie ciuchy.

Mój mąż wysłał mi smsa 10 minut temu “zrobione” czyli kupił:
-Szary stanik

• Skarpetki różowe
    -Śliniaki
    -Zabawki drewniane
    :slight_smile: później zapytam czy były tłumy

O to widzę że mąż spisał się. Ciekawe czy bardzo musiał walczyć i przeciskać się przez tłumy.

Myślę, że nie, bo jakby zobaczył mnóstwo samochodów na parkingu albo dużo ludzi przy koszach to by odpuścił, on z tych, którzy nie cierpią lidlowych przepychanek. Pojechał po 9:00 żeby uniknąć tratowania :wink:

Ja też chciałam męża wysłać po pracy, ale nie ma swojej karty bo przecież zgubił, a Zapomniałam mu dać swoją… mówił że jak wróci to pojedziemy razem, ale tak kiepsko się czuję, że chyba odpuszczę sobie tego Lidla :frowning:

Mama Brawo dla męża nic nie zapomniał!