Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Rossmann:
Przy zakupie płynu do prania Ariel Baby 1,3litra zniżka 5zł na Pantsy Pampers
(obecnie małe opk w promocji 19,99zł/op, dodatkowo nalicza się obecne -20% na pieluchy i rabat z karty Rossnę)

p.s. U nas pomimo promocji 2+2 i zniżki na pieluszki poza żelem do kąpieli z pompką wszystko jest dostępne, pieluchy i pantsy pełna rozmiarówka, więc jeśli jeszcze ktoś nie skorzystał to warto się wybrać :slight_smile:
Ja zakupiłam wagon chusteczek, bo podczas jedzenia młodego idzie ich multum i Pantsy na teraz i większe na zapas, niech leżą i czekają, bo takiej ceny już raczej długo nie będzie . Na karcie mamy już rabat 7%, więc cena wychodzi super :slight_smile:

U nas rabacik 5 % dopiero, ale zawsze coś :slight_smile:

U mnie już pełny 10% rabat na karcie :smiley: raz tylko na początku przegapiłam jedną wizytę i miałam dłużej 3% zniżki tylko.
Mi jakoś pantsy nie podeszły, wolę zwykłe pampki.
Może dziś się uda wybrać, jeśli dziś oboje z mężem się nie wybierzemy to jutro wyślę go po pracy samego. Z listą zakupów na pewno pampki i chusteczki, waciki duże kwadratowe też bo tego idzie dużo, ale je wezmę oddzielnie raczej bo one tanie bardzo :wink:

Słuchajcie jestem u dentysty, a potem rossman :)))) cieszę się jak dziecko hihihi
Powiedzcie mi czy z tą promocją 2+2 to muszę rozdzielać na paragony np. Cztery paczki pampkow jeden paragon, chusteczki, jakieś waciki, płyn, proszek inny paragon? Czy wszystko razem?

MAM ja kupiłam na jeden paragon i rabat się naliczył taki jakbym kupowała na dwóch paragonach.Sama nie wierzyłam ,że tak się uda,ale kasjerka to sprawdziła.
Nieźle wszystkie się obkupiłyśmy w tym Rossmanie.

Angel już się obkupiłam, wydałam 335 zł aaaaa mąż nic nie mówił, tylko targał paczki pampkow. Wie, że ja na głupoty nie wydaję.
Ja jeszcze myślę, o mydlach dove bardzo je lubię
Wiecie sporo mam chodziło tel w ręku, czyżby aplikacja cy lista zakupów w telefonie :wink:

No tamta aplikacja wchodzi 10.04:) więc może lista:) ja dużo pokupowałam zanim ta promocja weszła no i prosze ile straciłam:) ale chusteczek mimo wszystko nakupowałam dużo bo tego nigdy za mało:)
Jedynie pilnować sobie żeby nie łączyć droższych kremów z np.mydełkiem:) bo obniża się zawsze ten najtańszy produkt:)
Ja tak to na jeden paragon bo wszystko się obniży, ale jak np kupowałam kremiki z hippa to na osobnym paragonie co mydełko bambino:) bo wolałam żeby hipp się zminusował , a nie mydełko:)

To widzę że w Rossmannie zrobiliście konkretne zakupy… Ja wydałam na wszystko 240 zł :slight_smile: niby Jestem obkupiona, ale do dziesiątego trzeba bardzo ostrożnie bo zostalo mało pieniędzy przez tą promocję:)

Ja myślę jeszcze kupić jakieś pampersy:) ale jeszcze 3 miesiące do rozwiązania i tak myślę czy kupować zapasy skoro nie wiem jaka duża się urodzi itd;) no i potem wszyscy też przynoszą jakieś pampersiki. Z drugiej zaś strony szkoda mi nie skorzystać z promocji bo mam 10% rossnę i te -20%. A pamiętam co chwilę latałam po pampers 1 bo w 2 moja mała się topiła mimo , że prawie 4 kg miała

Patrycja a ja bardzo szybko musiałam przejść na dwójki, potem na trójki.

Mój syn urodził się prawie 4 kg. Mimo wszystko pampersy 1 używałam przez pierwszy miesiąc jego życia. Ja bym na twoim miejscu kupiła 2 opakowania 1 jedno opakowanie dwójek.

Patrycja zawsze będziesz mogła dokupić, a z kartą rossne są super rabaty

Patrycja ja bym na twoim miejscu kupiła żeby mieć mały zapasik a jak jest taka promocja i masz tyle rabatu to tym bardziej jest to korzystne:)

Patrycja jak dokupisz dwójki to na bank nie będziesz stratna, (choć ja żałuję że przed porodem jeszcze dużych opk jedynek więcej nie wzięłam) w razie czego zawsze można sprzedać na jakiejś lokalnej grupie na fb np :slight_smile: za taką cenę po rabacie 30% na bank sprzedasz :slight_smile:
u nas np jedynek Premium Care (one nie są tak małe jak np Toujoursy czy Rossmannowe) używaliśmy długo, mimo że synek urodził się 3,5kg i 56cm, to używaliśmy ich dobre 3 miesiące, zużyliśmy 15 dużych opakowań tych po 88szt i to malutkie jedno 22szt, bo kupiłam przed porodem tylko 1duże i 1 małe, bo każdy mi mówił że szybko się przechodzi na 2 a tu taki psikus :wink: żałowałam też że nie kupiłam zerówek bo musieliśmy bardzo dużo i długo zawijać żeby odkrywać pępuszek

Patrycja wg mnie powinnaś kupić bo taka cena kusi. Później na pewno długo się nie pojawi a lepiej mieć zapas na później żeby nie żałować a później kupić drożej. My 2 też długo używaliśmy. A w razie czego tak jak pisze Agn zawsze będziesz mogła je później sprzedać.

Ja zawsze w promocjach robilam zapasy. Kupuj choćby większe rozmiary. Tego zawsze duzo sie przydaje a niewiadomo, kiedy znowu będzie taka okazja!:slight_smile:

Dokładnie. Może jak Rossman zobaczy jak wielkim powodzeniem cieszyła się ich promocja to podejmą decyzję, aby częściej robić takie akcje ;] Kupić w promocji zawsze warto. Kup sobie dwójeczki będzie super, ewentualnie jedno opakowanie 1.

W Biedronce promocja na pieluchy DADA box po 39.99 zł. do 11 kwietnia.

Ja również pieluchy i chusteczki kupuję na zapas.Tym bardziej,że cena w Rossmanie Patrycja z Twoim rabatem jest kusząca.Na początek bym kupiła jedno opakowanie nr 1,a kilka paczek nr 2.-one będą potrzebne na dłużej.

A pamiętacie promocje wcześniejszą na drugi produkt gratis, w moim rossmanie były puste półki

J anie kojarzę takiej promocji…