Rossmann:
Przy zakupie płynu do prania Ariel Baby 1,3litra zniżka 5zł na Pantsy Pampers
(obecnie małe opk w promocji 19,99zł/op, dodatkowo nalicza się obecne -20% na pieluchy i rabat z karty Rossnę)
p.s. U nas pomimo promocji 2+2 i zniżki na pieluszki poza żelem do kąpieli z pompką wszystko jest dostępne, pieluchy i pantsy pełna rozmiarówka, więc jeśli jeszcze ktoś nie skorzystał to warto się wybrać
Ja zakupiłam wagon chusteczek, bo podczas jedzenia młodego idzie ich multum i Pantsy na teraz i większe na zapas, niech leżą i czekają, bo takiej ceny już raczej długo nie będzie . Na karcie mamy już rabat 7%, więc cena wychodzi super
U mnie już pełny 10% rabat na karcie raz tylko na początku przegapiłam jedną wizytę i miałam dłużej 3% zniżki tylko.
Mi jakoś pantsy nie podeszły, wolę zwykłe pampki.
Może dziś się uda wybrać, jeśli dziś oboje z mężem się nie wybierzemy to jutro wyślę go po pracy samego. Z listą zakupów na pewno pampki i chusteczki, waciki duże kwadratowe też bo tego idzie dużo, ale je wezmę oddzielnie raczej bo one tanie bardzo
Słuchajcie jestem u dentysty, a potem rossman :)))) cieszę się jak dziecko hihihi
Powiedzcie mi czy z tą promocją 2+2 to muszę rozdzielać na paragony np. Cztery paczki pampkow jeden paragon, chusteczki, jakieś waciki, płyn, proszek inny paragon? Czy wszystko razem?
MAM ja kupiłam na jeden paragon i rabat się naliczył taki jakbym kupowała na dwóch paragonach.Sama nie wierzyłam ,że tak się uda,ale kasjerka to sprawdziła.
Nieźle wszystkie się obkupiłyśmy w tym Rossmanie.
Angel już się obkupiłam, wydałam 335 zł aaaaa mąż nic nie mówił, tylko targał paczki pampkow. Wie, że ja na głupoty nie wydaję.
Ja jeszcze myślę, o mydlach dove bardzo je lubię
Wiecie sporo mam chodziło tel w ręku, czyżby aplikacja cy lista zakupów w telefonie
No tamta aplikacja wchodzi 10.04:) więc może lista:) ja dużo pokupowałam zanim ta promocja weszła no i prosze ile straciłam:) ale chusteczek mimo wszystko nakupowałam dużo bo tego nigdy za mało:)
Jedynie pilnować sobie żeby nie łączyć droższych kremów z np.mydełkiem:) bo obniża się zawsze ten najtańszy produkt:)
Ja tak to na jeden paragon bo wszystko się obniży, ale jak np kupowałam kremiki z hippa to na osobnym paragonie co mydełko bambino:) bo wolałam żeby hipp się zminusował , a nie mydełko:)
To widzę że w Rossmannie zrobiliście konkretne zakupy… Ja wydałam na wszystko 240 zł niby Jestem obkupiona, ale do dziesiątego trzeba bardzo ostrożnie bo zostalo mało pieniędzy przez tą promocję:)
Ja myślę jeszcze kupić jakieś pampersy:) ale jeszcze 3 miesiące do rozwiązania i tak myślę czy kupować zapasy skoro nie wiem jaka duża się urodzi itd;) no i potem wszyscy też przynoszą jakieś pampersiki. Z drugiej zaś strony szkoda mi nie skorzystać z promocji bo mam 10% rossnę i te -20%. A pamiętam co chwilę latałam po pampers 1 bo w 2 moja mała się topiła mimo , że prawie 4 kg miała
Mój syn urodził się prawie 4 kg. Mimo wszystko pampersy 1 używałam przez pierwszy miesiąc jego życia. Ja bym na twoim miejscu kupiła 2 opakowania 1 jedno opakowanie dwójek.
Patrycja jak dokupisz dwójki to na bank nie będziesz stratna, (choć ja żałuję że przed porodem jeszcze dużych opk jedynek więcej nie wzięłam) w razie czego zawsze można sprzedać na jakiejś lokalnej grupie na fb np za taką cenę po rabacie 30% na bank sprzedasz
u nas np jedynek Premium Care (one nie są tak małe jak np Toujoursy czy Rossmannowe) używaliśmy długo, mimo że synek urodził się 3,5kg i 56cm, to używaliśmy ich dobre 3 miesiące, zużyliśmy 15 dużych opakowań tych po 88szt i to malutkie jedno 22szt, bo kupiłam przed porodem tylko 1duże i 1 małe, bo każdy mi mówił że szybko się przechodzi na 2 a tu taki psikus żałowałam też że nie kupiłam zerówek bo musieliśmy bardzo dużo i długo zawijać żeby odkrywać pępuszek
Patrycja wg mnie powinnaś kupić bo taka cena kusi. Później na pewno długo się nie pojawi a lepiej mieć zapas na później żeby nie żałować a później kupić drożej. My 2 też długo używaliśmy. A w razie czego tak jak pisze Agn zawsze będziesz mogła je później sprzedać.
Dokładnie. Może jak Rossman zobaczy jak wielkim powodzeniem cieszyła się ich promocja to podejmą decyzję, aby częściej robić takie akcje ;] Kupić w promocji zawsze warto. Kup sobie dwójeczki będzie super, ewentualnie jedno opakowanie 1.
W Biedronce promocja na pieluchy DADA box po 39.99 zł. do 11 kwietnia.
Ja również pieluchy i chusteczki kupuję na zapas.Tym bardziej,że cena w Rossmanie Patrycja z Twoim rabatem jest kusząca.Na początek bym kupiła jedno opakowanie nr 1,a kilka paczek nr 2.-one będą potrzebne na dłużej.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.