Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Ewelina U nas ostatnio w mieście remontowali Rossmann i tak samo po zakupach dodawali różne gratisy. Z racji że mojego męża siostra Adam pracuje to przyniosła nam na przykład skarpetki dla małego z Nestle :slight_smile: ja sama dostałam gazetę i kilka małych próbek :slight_smile:
Dokładnie tak jak mówiłam minus 20 na pampersy czyli wychodzi niecałe 40 zł za paczkę z kartą.
Promocja trwa z tego co pamiętam do dziewiątego kwietnia więc macie jeszcze czas :slight_smile: dodatkowo jest też minus 20 na wszystkie mleka następne :slight_smile:

Ewelina to super, Zamarancza również. Ja dziś zrezygnowałam z galerii na rzecz spaceru 2 km do mojej mamy :slight_smile: może jutro wyślę męża, mam sporo kuponów też z hippa ale to chciałabym sama, bez dzieci się wybrać trochę poszperać na półkach w słoiczkach.

ja też ja też mam te kupony z Hippa… powiem szczerze nikt cię nie widzę czegokolwiek to mogłabym kupić z tej firmy :confused:
Ja wczoraj miałam jechać do galerii na zakupy kupić kurtkę jakieś buty ale niestety moja alergia mi nie pozwoliła :frowning: mam kupony do Smyka i chciałam akurat je wykorzystać.

Zamarancza, że co? Bo nie mogę rozczytac :wink: nie widzisz nic ciekawego z hippa? Do smyka i ja mam bon, może by fotelik kupić za ten kupon musze pomyśleć i w ogóle zobaczyć ile jeszcze mam czasu na zakupy bo tam jakaś data chyba jest do kiedy można wykorzystać
Alergia dalej trzyma mocno

Takie pytanie hip nie ma żadnych produktów do zaoferowania. żadna obiadki owocki i soczki mnie nie przekonują. Być może w naszym Rossmanie jest taki mały wybór, ale co tam pójdę to nic nie mogę znaleźć tej firmy…

Ciekawe jak u mnie, ja jakoś z synkiem gerbera wolelismy. Ale czytałam dużo o hippie i przekonał mnie do siebie, oby tylko był większy wybór jak u Ciebie

Ja już kilka razy się wybierałam po obiadek, soczek, owocka, i nic nie znalazłam. Kaszek też nie ma :frowning:

A pytałaś czemu tak jest? U mnie są dwa albo trzy rossmany, w galerii największy, więc tam będę się rozglądać

Wszystkie Półki są zapełnione. Podejrzewam, że Rossmann jest na tyle mały, że więcej towaru nie wchodzi…

Z hippa są mleka, deserki, obiadki, soczki i produkty do pielęgnacji:) dość duży wybór. Zawsze znalazłam w rossmannie to czego szukałam:) nawet tych wyciskanych deserków po roku jest b.duży wybór:))
Co do promocji; prócz rabatów 2+2 z kartą rossnę i 20% na pampersiki i mleka jest jeszcze naliczany rabat z karty rossnę:) rabat się łączy.
Niedługo wchodzi aplikacja dla klientów dzięki której otrzymujemy co zmiana promocji indywidualne rabaty:) np. Tylko TY kupisz dany produkt dla dziecka np z 20% rabatem:) A 20 kwietnia znów akcja na artykuły do makijażu (z aplikacja -55 % taniej zamiast -49):slight_smile: Warunkiem kupić z 3 różne kosmetyki np. podkład, tusz i szminkę.

Właśnie sporo słyszałam o tych nowych kartach. Kiedy one wchodzą i gdzie można je dostać po prostu w sklepie stacjonarnie?

Nowe karty? A jak ja mam “starą” to wymieniam? ciekawe jak to będzie, muszę poczytać, albo zapytać na miejscu

Na stronie się rejestruje obecną rossnę do tamtej. Tak mi szwagierka mówiła.

Trzeba ściągnąć aplikacje:) i każde zakupy odbijamy na terminalu z włączonym NFC. Aplikacja rusza 10.04:) I tam jak się rejestrujemy to jest już nasza karta rossnę:)

Tam wszystko chyba będzie wkrótce pisać:)

Ja się nie znam na tych aplikacjach wszystkich hihi trzeba będzie ogarnąć temat :wink:

No dostępna ona chyba będzie dopiero 10.04 , bo narazie na google sklep jej nie widzę:) zwykła aplikacja z danymi promocjami itd jest, ale to nie ta:)

Super informacje, czekam na aplikacje

W 5.10.15 jest 50% zniżki na wybrane modele wiosenne.
Niby u nich ciągle jakieś zniżki codziennie jakiś mail, ale te 50% warto było Wam napisać

Ulotka rossmann na temat aplikacji:)