Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Oj trzeba pomyśleć nad rossmanem, może jutro jakiegoś maila dostanę, jest tak to napiszę, bo fajna ta promocja 2+2

no ciekawe to, dajcie znac czy prawda

Weszłam na stronę Rossmana i w konkursach znajduje się informacja ostrzegająca przed fałszywymi konkursami i promocjami.A co więcej nigdy nie wymagają wysyłania sms zwrotnych.

No to chyba nic z tych promocyjnych jutrzejszych zakupów nie będzie.

Sam Rossmann zawsze daje znać o takich promocjach w dzień startu, na swoim profilu na fb nie wyparli się, że nie będzie tej promocji, więc zobaczymy :slight_smile:

Ok.Sprawdziłam.No to heja na zakupy.

Super promo z tym2+2 szkoda że wszystko mam w zapasie;)

Agn dzięki że dałaś znać o tej promocji w Rossmnie :slight_smile:

U nas rano jak poszłam to jeszcze nie wiedzieli dokładnie jak ta promocja działa.
Pytałam ich o chusteczki czy też są w promocji 2+2 to powiedziały, że nie, a jak się okazało to chusteczki też były w promocji 2+2.

Pieluchomajtki Pampers 5 - 22 sztuki w promocji 19,99 i od tego odejmują 20%, wiec wychodzą 16zł.

Mam mały zapas zrobiony :slight_smile:

Super ta promocja.Już jestem po zakupach- skusiłam się na chusteczki i płyny do kąpieli i już mam zapas zrobiony.

Fajnie wam zakupy się udały, szkoda że dopiero przeczytałam bo mąż był w mieście:/

U nas wszystko wykupione, ale męża siostra tam pracuje i dziś w nocy jest dostawa to jutro odlozy nam chusteczki :slight_smile:

Fajne jest to, że dodatkowo są promocje, np na chusteczki huggies 3-pak 11.99 i pampers 4-pak 19.99 Mleko również jest -20% ( oprócz 1). No i stosunkowo długo ta promocja 2+2 ( bez karty Rossne 2+1), zwykle przy takiej wyprzedaży trwało to góra 3 dni

Tak Sliver udały się zakupy :slight_smile:

Poszłam z samego rana, bo akurat byłam z Julą u lekarza, a jak bym pewnie poszła później to też zastałabym puste półki.

Ech szkoda, że moja niunia zrobiła dziś mega placzliwy cyrk u babci, bo bym wyciągnęła męża na zakupy rossmanowe, może uda się w niedzielę, ale już pewnie będą puste półki po takich promocjach

nie jest tak źle, nie kazdemu brak tylu artykułow dla dzieci, fajna promocja, ale i w hm dają 20 % tyle ze tylko na stacjonarne, kupon dostałam na maila jest tez w Vivie za 4,50

No i ja kupiłam się w Rossmanie. Kupiłam dwie paczki pampersów, 4 paczki chusteczek Nivea, mleczko na Słońce oraz płyny do kąpieli. Na jakąś chwilę jestem mam kupione i to całkiem fajnym rabatem. Super promocja oby takie częściej i więcej :slight_smile:

Zamrancza fajnie, że zakupy się udały.
A takie rabaty mogły by być częściej :slight_smile:

Zamarancza czyli co? Druga paczka pampkow gratis? Czy jak

MAM na pampersy masz 20% rabaty nawet od tych co są w promocji.

To super, ciekawe życie taniej niż w laboo, bo tam są po 37 zł

Ja tez dziś bylam w Rossmannie i kupilam pampersy bo nie dosc ze z kartą rosne sa po ok 44zl to od tego jeszcze-20%. Nic więcej nie kupowałam bo plyny, kremy i chusteczki mam w duzym zapasie i nie mam gdzie tego trzymac;) Udało mi się tyle ze bylam w Rossmannie w innym mieście gdzie bylo nowe otwarcie po przebudowie i kazdy paragon dostawał gratisy. I dostałam mini plyn z Loreala do demakijażu, suchy szampon, próbki kremow i dla meza taki drobny gadżet:)