o a myslalam ze tylko na 4 sa promocje…ale odbrze wiedziec bo mi sie juz koncza ![]()
Ja ostatnio upolowałam fajne sztyblety na primamoda: https://www.primamoda.com.pl/kolekcja-meska-400/sztyblety.html
Ceny butów 100, nawet 150 zł niżej to całkiem niezłe promo, uważam.
5.10.15. -20% wiosenna kolekcja, wpisz kod WL17. W dniach 24-27 marca
w 5-10-15 mam złe doswiadczenia, w niemal wszystkich bodach stamtad wyrywały sie napy wraz z kawalkiem ubranka nawet
Ojejej, ja mało póki co kupiłam, kurtkę zimową , ale miałam dużą zniżkę dlatego się skusiłam i jestem zadowolona ciepła na dwa suwaki super.
Znowu 5.10.15 zaskakuje zniżkami w weekend -25% na ubrania z bohaterami z bajek
donnavito no coś Ty :o ja dopiero niedawno złożyłam tam pierwsze zamówienie, na szczęście bez bodziaków tylko kurtka spodnie i koszulki, tym bardziej się cieszę że tylko tyle eh…
Bodziaki za to u nas królują ze Smyka te z prążkowanej bawełny z wielopaków, bo są super na szczuplaka naszego i h&m oraz Lidlowe, kótre są chyba nie do zdarcia
Jedynie co dla mnie jest minusem lidlowych to ich szerokość, ale jeśli komuś nie przeszkadza to jakościowo są wg mnie najlepsi, nawet po wielu praniach bodziaki wyglądają jak nówki ![]()
Ja kupilam bodziaka w 5.10.15 i okazało się, że lepszy byłby większy rozmiar i szwagierka była wymienić. Nie było rozmiaru i wzięła inny, ale nie pomyślała i wzięła taki z napami z tyłu na karczku no i jutro pewnie wymienię, bo szkoda, żeby niunia leżała na napach. Ale śliczny jest, tylko te napy, czy ci projektanci nie myślą
Właśnie bo 5 10 … ma taka normalniejszą rozmiarowke niż np HM i nawet po koszulkach widać że w porównaniu do nich są mniejsze i węższe. A napy na pleckach w malych rozmiarach to faktycznie Malo przemyślane rozwiązanie :
Ja nie lubiłam tez tych zapinanych na brzuszku, gdy maly zaczął się przekręcać, bo srednio wygodne leżeć na czymś takim. Wygląd wyglądem ale wygoda i komfort przede wszystkim.
Ja tez lubię body z Lidla i tez uwazam ze sa nie do zdarcia;) Corka bardzo dlugo w nich chodzi, jakby rosly z nia! Podobnie mamy z body z tesco. Tez moim zdaniem sa swietne gatunkowo i tez dlugo corka je nosi.
Ewelina te z Tesco są super więc potwierdzam:) mam kilka par bodziaków i kilka sukienek i po paru praniach jak nowe:)
Najlepsze body to takie. Które mają napy na ramionach. Masz rację Agn na brzuszku też nie bardzo, bo przecież trzeba kłaść od początku maluszka choć trochę na brzuszku
Byłam w 5.10.15 i wymieniłam body na śliczne spodenki i bluzeczkę
ekspedientka mówi "i z jednej rzeczy zrobiły się dwie " piękne ciuszki mają, ale po co mi kupować skoro tyyyyle mam po synku ciuszków. Będę kupować tylko takie wyjściowe ewentualnie.
A dziś odwiedziny kuzynki mieli o niunia dostała śliczną sukienkę i bluzeczkę ale w rozmiarze 86 będzie na uuuuuu za jakiś dluuuugi czas.
W CCC już 20 % rabatu na obuwie męskie,dziecięce i wszystkie marki sportowe.
Jak ja już kupiłam córce buty to teraz jest rabat.
MAM to fajny prezencik dostała niunia, i wiesz w sumie lepiej że taki rozmiar kupili bo na pewno już dużo masz takich na teraz. Ja taki największy rozmiar to dostałyśmy chyba 74:)
angel czasem niestety tak to jest z tymi rabatami że po czasie są:)
Na początku trochę mi szkoda było, bo śliczna sukieneczka, ale masz rację Silver teraz to wygodne bodziaki i pajace a na sukienki przyjdzie czas później ![]()
super sukienki mają w hm i reserved dla noworodka, mieciutkie, zero czegos niewygodnego
Aż zajrzę co mają, nie wiem czemu, ale jak jestem w galerii to nie zachodze do tych właśnie sklepów
W 5-10-15 jest 30% na czapki,chustki i bieliznę
I jeszcze legginsy ,bluzki ,bluzy, koszulki,kurtki… z kolekcji wiosennej - 30%.
Jak sprawdzałam to jest obecnie duży wybór rozmiarów.
a dzis noc zakupów na empik.com, tanie posciele dla dzieci i ubranka ( te i tak drogo wypadają, ale jak na pierwotne ceny taniej) i zabawki, do 6 rano