Kody zniżkowe, rabaty, promocje

o a myslalam ze tylko na 4 sa promocje…ale odbrze wiedziec bo mi sie juz koncza :slight_smile:

Ja ostatnio upolowałam fajne sztyblety na primamoda: https://www.primamoda.com.pl/kolekcja-meska-400/sztyblety.html
Ceny butów 100, nawet 150 zł niżej to całkiem niezłe promo, uważam.

5.10.15. -20% wiosenna kolekcja, wpisz kod WL17. W dniach 24-27 marca

w 5-10-15 mam złe doswiadczenia, w niemal wszystkich bodach stamtad wyrywały sie napy wraz z kawalkiem ubranka nawet

Ojejej, ja mało póki co kupiłam, kurtkę zimową , ale miałam dużą zniżkę dlatego się skusiłam i jestem zadowolona ciepła na dwa suwaki super.

Znowu 5.10.15 zaskakuje zniżkami w weekend -25% na ubrania z bohaterami z bajek

donnavito no coś Ty :o ja dopiero niedawno złożyłam tam pierwsze zamówienie, na szczęście bez bodziaków tylko kurtka spodnie i koszulki, tym bardziej się cieszę że tylko tyle eh…
Bodziaki za to u nas królują ze Smyka te z prążkowanej bawełny z wielopaków, bo są super na szczuplaka naszego i h&m oraz Lidlowe, kótre są chyba nie do zdarcia :wink: Jedynie co dla mnie jest minusem lidlowych to ich szerokość, ale jeśli komuś nie przeszkadza to jakościowo są wg mnie najlepsi, nawet po wielu praniach bodziaki wyglądają jak nówki :wink:

Ja kupilam bodziaka w 5.10.15 i okazało się, że lepszy byłby większy rozmiar i szwagierka była wymienić. Nie było rozmiaru i wzięła inny, ale nie pomyślała i wzięła taki z napami z tyłu na karczku no i jutro pewnie wymienię, bo szkoda, żeby niunia leżała na napach. Ale śliczny jest, tylko te napy, czy ci projektanci nie myślą

Właśnie bo 5 10 … ma taka normalniejszą rozmiarowke niż np HM i nawet po koszulkach widać że w porównaniu do nich są mniejsze i węższe. A napy na pleckach w malych rozmiarach to faktycznie Malo przemyślane rozwiązanie :
Ja nie lubiłam tez tych zapinanych na brzuszku, gdy maly zaczął się przekręcać, bo srednio wygodne leżeć na czymś takim. Wygląd wyglądem ale wygoda i komfort przede wszystkim.

Ja tez lubię body z Lidla i tez uwazam ze sa nie do zdarcia;) Corka bardzo dlugo w nich chodzi, jakby rosly z nia! Podobnie mamy z body z tesco. Tez moim zdaniem sa swietne gatunkowo i tez dlugo corka je nosi.

Ewelina te z Tesco są super więc potwierdzam:) mam kilka par bodziaków i kilka sukienek i po paru praniach jak nowe:)

Najlepsze body to takie. Które mają napy na ramionach. Masz rację Agn na brzuszku też nie bardzo, bo przecież trzeba kłaść od początku maluszka choć trochę na brzuszku
Byłam w 5.10.15 i wymieniłam body na śliczne spodenki i bluzeczkę :slight_smile: ekspedientka mówi "i z jednej rzeczy zrobiły się dwie " piękne ciuszki mają, ale po co mi kupować skoro tyyyyle mam po synku ciuszków. Będę kupować tylko takie wyjściowe ewentualnie.
A dziś odwiedziny kuzynki mieli o niunia dostała śliczną sukienkę i bluzeczkę ale w rozmiarze 86 będzie na uuuuuu za jakiś dluuuugi czas.

W CCC już 20 % rabatu na obuwie męskie,dziecięce i wszystkie marki sportowe.
Jak ja już kupiłam córce buty to teraz jest rabat.

MAM to fajny prezencik dostała niunia, i wiesz w sumie lepiej że taki rozmiar kupili bo na pewno już dużo masz takich na teraz. Ja taki największy rozmiar to dostałyśmy chyba 74:)
angel czasem niestety tak to jest z tymi rabatami że po czasie są:)

Na początku trochę mi szkoda było, bo śliczna sukieneczka, ale masz rację Silver teraz to wygodne bodziaki i pajace a na sukienki przyjdzie czas później :slight_smile:

super sukienki mają w hm i reserved dla noworodka, mieciutkie, zero czegos niewygodnego

Aż zajrzę co mają, nie wiem czemu, ale jak jestem w galerii to nie zachodze do tych właśnie sklepów

W 5-10-15 jest 30% na czapki,chustki i bieliznę

I jeszcze legginsy ,bluzki ,bluzy, koszulki,kurtki… z kolekcji wiosennej - 30%.
Jak sprawdzałam to jest obecnie duży wybór rozmiarów.

a dzis noc zakupów na empik.com, tanie posciele dla dzieci i ubranka ( te i tak drogo wypadają, ale jak na pierwotne ceny taniej) i zabawki, do 6 rano

Dziewczyny nie wiem czy to prawda, czy ściema ale dodaję zdjęcie odnośnie promocji w Rossmann od jutra