Cyrkonia dzięki za info, zrobiłam jak Ty i zamówiłam na męża za 90 zeta, darmowa dostawa, będzie zapas. Chociaż wolę te białe pampersiki bo bardziej chłonne, no ale taka cena to dobrei te:)
widzialam te boxy wczoraj w tesco, szkoda ze to nie z bialymi pampkami
Ebition24.pl - 10% rabatu na cala markę lovi .
Kod. : 1111ed82
Jesli macie maluszka ktory uzywa pieluch 1 lub 2 ,to mam kilka kodow do oddania na takie oryginalne PampersyPampersy Premium online,wyszlo mi z wysylka 47 zl z groszami za 160 pieluch z wysylka,kody sa 1 dla 1 osoby,w sklepie e mag,taniej sie nie da
Teraz jakies mega promocje na Dade w biedronce
Tak ale te wieksze,wychodzi ok.40 zl za 100 sztuk 4, czyli niezle choc wole Pampki
Ja sie zastanawiam nad nimi bo ja mam narazie rozmiar 3 i sa chyba jeszcze tansze Ja pampki biale mam na noc, a na dzien albo dada albo lidlowskie
Choc wole te lidlowskie od dady
Białe Pampersy w Carrefour 43,99 (każdy rozmiar)
15.03-26.03.
Białe Pampersy 37,99 (od rozm 3-5) w Kaufland
do 22.03.
Agn skad Ty tyle tych promocji bierzesz?
Od 16.03 w Lidlu mleko Bebiko przy zakupie dwóch opakowań po 24.49 za 800g.
Informacja z gazetki sklepu.
Angel dziekii muszę wysłać męża
W 5.10.15 jest też promocja -60% na zimową kolekcję, kupię synkowi rękawiczki jeszcze, bo dziś przemoczył, a druga para niekompletna a mam jeszcze takie bez końcówek paluszków to nie chciał założyć.
Patrzcie jaka cena
Już kilka razy zdarzyło mi się zamawiać przez internet z 5 -10-15 i niekiedy jak się obserwuje to można tam kupić naprawdę atrakcyjnie.Ta wyprzedaż - 60% już trochę trwa,więc nie ma już rozmiarów.
Warto założyć jeszcze kartę,bo pamiętam ,że przy jednym zamówieniu miałam dodatkowy rabat.
A obecnie przy zakupie 4 rzeczy z nowej kolekcji obowiązuje rabat-30%, 3 rzeczy-25% i 2 rzeczy -10%.
A jeśli chodzi o jakoś ubrań to mam możliwość sprawdzenia ich w sklepie stacjonarnym.
MAM-dostałaś mleko?Ja do najbliższego Lidla mam 30 km i specjalnie nie jechałam.Ktoś miał mi kupić i niestety nie kupił.
15% rabatu na buty dziecięce w CCC do 26.03 dla klubowiczów.
Też dostałam smsa, czasami mam dość, bo wszędzie podałam najpierw nr tel a potem tylko dostaję smsy z monnari, bialconu, smyka, 5.10.15 i właśnie z cc
W Biedronce przy zakupie 2 opakowan pieluszek Dada wychodzi 18.99 za paczkę
Polecam stronę gdzie sa wszystkie promocje produktów dla dzieci http://www.promobaby.pl
W lidlu teraz super promocja na pieluch szkoda ze tylko rozmiar 4
Do -79 % taniej w 5 10 15.To wyprzedaż kolekcji zimowej.
W Biedronce mleko NAN w promocji-32.49 zł za 2 x 400g.