Kody zniżkowe, rabaty, promocje

W rosmmanie promo na chusteczki do pupki

6.03.-12.03. E.Leclerc
Pampers Premium Care (białe)
39,99zł każdy rozmiar

oooo podoba mi sie promocj ana pampki :slight_smile:

Och szkoda, że nie ma u mnie E.leclerc , ja kupiłam białe trójki i super się sprawdzają

Polecam stronę promobaby, jest tam zestawienie cen produktów dla dzieci w promocji w największych sieciowych sklepach, łatwo można porównać ceny i znaleźć to czego szukamy w promocji

W Rossmann promocja 1+1
Zapachy (dezodoranty perfumy)
Żele pod prysznic
Pielęgnacja włosów (szampony odżywki)

7-8marca
Drugi produkt tańszy lub w tej samej cenie gratis :slight_smile:

AGN dzis lece do rossmana na ta promocje :smiley: fajnie ze maja takie akcje promocyjne, no i biedronka z dada tez super…wielka paka a cena naprawede super

Natka ja się obkupiłam właśnie wczoraj i dzisiaj na spacerach z małym :stuck_out_tongue: dzisiaj polecieliśmy zaraz po śniadaniu :)) Promocja mega fantastyczna ! :slight_smile: No i można brać do woli rzeczy, byle tylko parzyście aby rabat się odejmował :)))
Dady świetna cena, co prawda my nie używamy bo jakoś nie podpasowały ale trójki za 33gr to na prawdę bezcen :wink:

Boję się, że dużo ludzi będzie,w rossmanie, a jak pójdziesz moją siostra po pracy to beda puste półki

MAM próbuj :slight_smile: u nas najwięcej zeszło tych rzeczy, które już i tak były przecenione i takich droższych perfum co zauważyłam, te w normalnych cenach był spory wybór i dezodorantów/atyperspirantów i żeli i szamponów :slight_smile: w odżywkach już troszkę przesiew ale i tak sporo było :slight_smile:

Agn a czy jak wezme jedna rzecz damska a 2 meska to tez bedzie nzizka czy tylko i wylacznie damskie?

o super! dzieki :slight_smile:

W naszym rossmanie puste półki!

:frowning: o kurcze…

MAM u nas to samo! Wchodze do rossmanna a tam puste pólki!!! no szok, szok, szok, nawet szamponu nie moglam kupic

mnie kolejka do kasy zniechęciła
a dziewczyny u nas oszustwo w biedrach, wszędzie stare ceny wiszą

Masakra a ja caly koszyk w Rossmanie napakowałam:D i panie mnie do przodu zawolaly bo z wózkiem bylam to mi się upiekło;D
Na emagu jeszcze większe przeceny na pampersy
Box 174szt -4 109zl zalozylam na pampersie konto na męża to kod mi 19zl przyszedl i za 90zl kupiłam boxa;D trojki w tej samej cenie Box 208szt

Cyrkonia a ja liczylam ostatnio ze nawet z ta znizka 19 zl nie oplacalo mi sie kupowac pampkow bo i tak wiecej z przesylka wyszlo. Kurcze ale zazdroszcze VCi tych zakupow w rossmannie :d no ja nic…kupilam sobie tylko odzywke do paznoki :smiley: a takich pustych polej w zyciu nie widzialam:D

Ja męża wczoraj wysłałam do rossmana i mówił że był mały wybór co do dezydorantów ale udało mu się wybrać dla mnie i dla siebie. Żałuję że nie było więcej czasu to bym szampon z odżywką kupiła:)

W 5 10 15 do - 75 % zniżek na kolekcje jesień-zima.