Kody zniżkowe, rabaty, promocje

maziulek jak Ci się to udało ? 

Przecież ja się staram ,a tu tylko 4... A syn by wszystkie chciał cwaniaczek jeden. A co do książeczek Nattalia123 chociaż jakieś miałaś do wyboru. U nas nie ma wcale,a jak zapytasz kasjerek to są oburzone .... Może po terminie zbierania będą mama już na 2 nazbieranie... Pójdę na zakupy jeszcze to może na 3 uzbieram. Tylko pytanie czy będą ...

Akurat się trafiły ostatnie, a ostatnio byłam i wgl brak

Ja z innych lat wszystkie misiaki wyniosłam na strych bo miałam ich dość 

Ja w Biedronce nie robię zakopow raz tylko byłam jak w niedzielę do każdego zakupu z kartą dawali maskotkę to mamy jeża. Z Lidla uzbieralismy na 3 maskotki więc mamy renifera, Pluto i królika.

Co do promocji fajne piżamki dla dzieci w HM - polecam dla małego i starszego kupiłam bo niestety, ale piżamki są drogie nawet w Pepco czy Sinsay. 

Jest tez fajna promocja na notino przy zakupie można wybrać prezent i kupując maskę z Lancome za 40 zL dobierasz perfumy 15 ml w prezencie 

U mnie nie ma juz zadnych książęczek, ani nowych ani starych. Mam uzbierane na jedną i nie wiem czy uda nam się wymienic, czy będzie jakaś dostawa.  Siostra w innym mieście też ma taki problem. 

U mnie córka jakoś bardzo się nimi nie bawi ma swoje ulubione i tyle 

Mama_Zosi1 u mnie syn też ma ulubione, ale misie kurat wozi na naczepie tira i krzyczy na nie.... 😅 Misie myślę, że przyjdzie czas na zabawę...

Mąż mi zawsze zbierał na misie i mam dużo z innych wcześniejszych kolekcji. 

No ja dopiero na 2 część trafiłam chyba 3 to już nie uda mi się kupić także najwyżej wezmę jakiegoś Miśka i tyle ale wolałabym ta książeczkę tych maskotek ma już tyle że tylko się walają po całym pokoju 

Świezoupieczona a nie można zamówić? Kiedys pamietam ze jak jie bylo pluszaków a byl album to było można zamówić u kierownika co się chciało i za tydzień dwa były do odbioru

ja mam dwie masktoki i uzbierane na 3 , ale może faktycznie zamiast maskotki to wezmę książeczki dla małej, będzie co jej czytać:p

Maziulek dobra jesteś. Ja mam biedronkę daleko więc częściej zakupy w Lidlu robię. Ale teściowa nam teraz w weekend kolejnego pluszaka przywiozła. Tym razem Żółw Zenek (całkiem ładny). Też bym te książeczki wolała. Ale widzę jaki jest szał na te maskotki. Na fb to się naklejkami wymieniają za jakieś produkty albo wystawiają je na licytacje. 

Aniska no widzisz, nawet nie wiedziałam, ze jest taka możliwość, dobrze ze piszesz bo wczoraj jak bylam to ani maskotek ani książek, pusto.. 

swiezoupieczona trzeba zaglądać bo jednego dnia nie ma, a drugiego już są. 

No ja nie mam ostatniej :(nie wiem czy mi się uda 

Dziewczyny kolejna promocja w biedronce na black week. Akurat to nie te premium tylko zielone :) 

Trzeba zapytać nie wiem jak jest teraz kiedys tak było,

Magda super promka muszę chyba skoczyć z piątek z rana po pampki;)

Też muszę skorzystać. Zwykle jak jest ta promila 1plus 1 gratis to trzeba iść z rana bo później nie ma co wybierać tak idą 

A ro tylko jedna paczke można wziasc +1gratis na karte

Ja niestety z nich nie korzystam:(

Oj u mnie dziś duze zamieszanie z tym było ale się udało ale 3 zielone na nas jeszcze przy duze ale wzielam bedzie na później;)