A my przypadkiem naciągnęliśmy Biedronkę na opakowanie pieluch gratis... Bo nie doczytałam, że jest limit 1 jedna paczka. Poszłam do biedy i wzięłam te pieluchy gratis na naszą kartę. Potem znowu poszedł mąż po coś i stwierdził, że jeszcze weźmie dwa opakowania. Nie chciał mu się rabat naliczyć - zrozumiałe, skoro limit wyrobiony - ale on o limicie nie wiedział. Zgłosił kasjerce, że mu się nie chce naliczyć, a ona go nabiła na jakąś inną kartę i nie pytała czy już przypadkiem nie braliśmy. Dopiero jak wrócił to mi przyszło do głowy sprawdzić, czy jest jakiś limit na promocję :/
Hahaha no to nieźle nieświadomie zyskaliście paczke ;)
W Lidlu była lepsza promka też jedna gratis bez limitu
A jak się sprawdzają z Lidla pieluszki?
Fajerka to ładnie nabraliście biedronkę:D
Ja właśnie kupiłam te lupilu z Lidla i i nas się dobrze sprawdziły tylko są mało chłonne. Na całą noc jeden taki nie wystarczy :)
Fajerka No to faktycznie zrobiliscie zapas ale my z mezem też tak czasem robimy że jeżeli jest na coś limit A faktycznie opłaca się kupić to kupujemy i na moją i na jego kartę ale zależy co bo niektóre rzeczy fajnie zrobić zapas a na niektóre ciągle są promocje więc bez sensu też nie wiadomo ile do przodu kupowac
Ja tez lubię zrobić zapas pieluch na promce aktualnie na szafie mam chyba z 10 paczek roz 1/2 dla malutkiej a jeszcze 5 tyg do porodu ale to idzie jak woda ��
Kasia 2739@hotmail.co.ul nie kupuj za dużo pampersów rozmiaru 1/2 dlatego że dziecko urośnie szybciej niż je wykorzystasz chyba że mówimy o wcześniakach. Myśmy korzystały z "2" dwa tygodnie, później wskoczyłyśmy na "3". A teraz rozglądamy się za "4" a czasu od porodu dużo nie minęło.
Dziewczyny, czy ktoś posiada kod rabatowy na stronę Emel buty dziecięce?
A ja właśnie kupiłam jedynki i okazało się że są za duże :D musieli mi 0 dowozić do szpitala :D
- mam- to moja druga córeczka i widze ze rośnie podobnie do pierwszej ( jeszcze w brzuszku) wiec wiem ze nie będzie wielka
- bianka urodziła się 2900g
- aktualnie ma 18 miesięcy i rozmiar 4 papmersy i jakieś 10 kg wazy🥰
- roz 2 akurat używaliśmy bardzooo dluggo dlatego tez zrobiłam wiekszy zapas ich 🥰
Długo się używa 3 i 4 także można zrobić zapas tych małych nie robiłam córka szybko dość tyla i miała gruby tyleczek także ciężko. Trzeba było dawać większy rozmiar
Ale nie zawsze tak jest moja córka je za dwoch a wcale nie tyje tyle
kasia2739@hotmail.co.ul, rozumiem. W takim razie masz rację
Szybko zaczęła chodzić miała 10 miesięcy
nawet raczkować nie chciała
pani doktor mówiła ze predzej spalają to dzieci jak juz chodzą
Kasia to jak moja...
kruszynka drobniutka a je sporo :D
2,5 r i ciuszki 92 niekiedy 98.
Ciezko jest przez to kupować na przód 😕
teraz ciuszki letnie były w fajnych cenach i tak się sporo wachalam jaki rozmiar
Kasia ja też się właśnie boje, że nie trafię w rozmiar...
W każdym sklepie inaczej ten rozmiar wychodzi i niewiem jak z większymi rozmiarówkami u nich 🥺
Tak to prawda każdy sklep ma swoją rozmiarowke. Jak się zrobi rozeznanie to można zamawiać przez internet ale np syn 3 lata i prawie każdym sklepie inny rozmiar.