Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Zgodze się z tymi ciuchami z 5.10.15 oraz ze smyka Ttez nie jestem zadowolona jak kupowałam dla brata dzieci po praniu tragedia się robią

Ze smyka ubrania z jakoscia sa różne, dlatego wole kupowac u nich w sklepie stacjonarnym lub zamawiac jak wiem jak dany ciuch wygląda. Często  robia promocje na rozne ubrania i zabawki czasami nawet sa bardzo atrakcyjne  ceny, z rozmiarówką bywa różnie :/

Oj tak w smyk też różnie bywa czasem szybko się mechacą, kolor schodzi czy rozciągają. Ja jak zamawiam w smyk to patrzę najpierw na opinię jak nie ma opinię to nie zamawiam bo czasem coś cudnie wygląda,a.opinie są tragiczne. W h&m znowu rozmiarowka np.86 wypada jak 92 zawsze muszę kombinować jaki rozmiar brać i bitów mniejszy niż córka nosi,a często to i tak jeszcze jest za duże 

Tu .acie racje rozmiarowka w 51015 często  zaniżana.choc uwielbiM od nich te ubrania.czesto przed kupnem  czytam opinie 

W https://www.al.to/ jest sporo dobrych promocji na sprzęty AGD i produkty dla dzieci. :)

U mnie ubranka 5.10.15 i smyk po praniu i suszeniu w suszarce ładnie wyglądają i nic się nie dzieje. 
Co do rozmiarówki w HM to szkoda, że tak wypada, bo tak naprawdę nie wiem teraz jak będą na małej wypadac ;/ 

Ja też póki co na smyk nie narzekam, ale niewiele jeszcze młoda ponosiła, bo ma 3 miesiące. Z h&m jestem zakochana w ich wzorach i zawsze coś muszę kupić jak tam jestem. Fakt faktem, rozmiarówka wypada ciut większa.

W h&m byłam ostatnio w galerii to była jakaś promocja 3 za 2 czyli jedna rzecz była gratis. 

I rzeczy nie były też drogie 

Ja też bardzo lubię h&m. A także newbie - kappahl, cool club, next to są moje ulubione firmy jeszcze chodzi o ubranka dla mojej córeczki. Są trwałe nie robią się zmechacenia, nie rozciągają się 

To jest duży plus! 

Ja aktualnie mogę podzielić się z wami kodami rabatowymi z empikfoto na super fotoksiazki .Właśnie zamówiłam sobie i dla części mojej rodziny fotoksiążki z pamiątkowymi zdjęciami z chrzcin mojego malucha są teraz fajne promocje do 10 października duże zniżki Jeżeli uda wstawić mi się zdjęcie bo nie zawsze chcą one mi się załadować to poniżej wkleję wam może któraś skorzysta

Mamy maluszków jak zbieracie swojaki z biedronki to druga część bajki jest już dostępna i można sobie odbierać za naklejki :,-)

Teraz też weekend zniżek od 1-6 z gazetą Twój styl 

To ja nie wiedziałam że są 2 części :O

Maziukek widziałam że nowa część weszła i już na nią nazbieraliśmy tylko zostało wymienić 

Teraz w hm jest -15% 

Odebrałam ta nowa część książki z biedronki ale nie mam tej poprzedniej a pewnie juz nie zdaze nazbierać naklejek bo jeszcze niedawno oddawalam je ludziom a nagle stwierdziłam że będę zbierać 

My byliśmy 3 razy na zakupach w biedronce i uzbieraliśmy także jest szansa ;) My wcześniej właśnie oddawaliśmy innym, ale stwierdziłam, że pozbierajmy na książeczke i raz dwa ją mamy także próbuj :)

Widziałam że teraz jest jakaś kolejna część. U nas ciężko znalesc ta czerwona książeczkę nie mogę jej dostać w 3 miastach i kilku biedronkach. 

A Wogole do kiedy jest ta akcja orientujecie się? 

Ja już mam 4 duże misie z biedronki,ale książeczek u nas nie ma ,a mama na 2 😂. Jeszcze myślę uzbierać na 2 malutkie. 

W smyku są fajne promocje -20% na kurtki i kombinezony,

-40% na smoczki, i na zabawki jakby ktoś coś szukał na święta?

MOnia zbiera się naklejki do 20 listopada, odebrać zwierzaki można do 1 grudnia.

My mamy miśki już wszystkie, ale brakuje nam trzeciej części bajki :)

Aha no to ja zbieram ale nigdy nie wiem. 

Ostatnio jak była ta akcja to chyba nie było do zdobycia tyle książeczek? 

U mnie niestety też jest problem z dostępnością książeczki tej nowej :(