Dziewczyny jak otworza galerie to jest szansa ze duzo wyprzedazy bedzie ;) czesto w pepco organizuja nie zawsze akcje komunikowane ;) przez co mozna cos utrafic ;)
Witaj na forum #teamLOVI!
Dziewczyny jak otworza galerie to jest szansa ze duzo wyprzedazy bedzie ;) czesto w pepco organizuja nie zawsze akcje komunikowane ;) przez co mozna cos utrafic ;)
Teraz chyba w smyk było -20% na ubrania z tego co kojarzę
Ja byłam dziś w pepco na razie nic ciekawego ale zbliża się lato pewnie zaraz będzie nowa kolekcja ☺
To u nas już nową kolekcja jest bo teściowa była i już chciała małego obkupic,ale myśmy tyle ubranek dostali,więc lepiej się wstrzymać bo sama do końca nie wiem co tam jest. Mąż prał,prasowal więc dokładnie nie jestem pewna czego po ile jest
Mazia to może u nas już wykupili z nowej kolekcji
ja tez powoli kompletuje małej ubranka na lato...moje pobliskie pepco było zamkniete wiec nie było mowy o zakupach...w nastepnym tygodniu musze zajrzeac
U mnie tez pepco zamknięte.. ale prawda za każdym razem jak otworzą to dużo rzeczy można kupić dużo taniej
Pepco ma fajne rzeczy niektore lepsze jakosciowo inne mniej ale ceny maja nie wysokie w dodatku i tak ubranka to w zasadzie na chwile wiec tez tak nie szkoda mozna tanio skompletować ubranka na sezon a jak utrafi sie na wyprzedaze to juz wogole kosmos;)
Ja z wyprawka jeszcze się wstrzymuje ale latem pewnie bede pomalutku sie rozglądać;)
Ja teraz dużo kupuję w pepco bo jest tanio , a córka okropnie niszczy ubrania więc szkoda mi kasy, ale te pierwsze ciuszki pamiętam tak drogie kupowałam , a wszystko ulane sporo wyrzucone bo było w takim złym stanie
U mnie najbliższe Pepco zamknięte więc będę musiała się wybrać troche dalej bo potrzebuje paru rzeczy dokupić
czekam jak w pepco będą wyprzedaże. U mnie dwa razy do roku mają -50% od wszystkiego, nawet od tych przecenionych. Ale nikt nigdy nie wie, kiedy takie promocje będą :(
Marta to prawda u nas czasami trafi sie 70% ale wtedy wlasnie wie wiadomo kiedy ;( ale jak sie ma gdzies w poblizu pepco to warto zagladac;)
Szczerze mowiac to i bez promo te ubrania nie sa drogie w porownaniu do innych sieciowek.
Jak ktos ma Kika to tez warto tam sie udać bo dla maluchow pelno wyprzedazy dla starszych różnie ale cos tez mozna wyszukać
No w pepco to często takie promocje mają, ja też małego obkupiłam jak ceny były naparwdę niskie
Mazia ja juz poluje właśnie na te promocje w pepco a oni też mają tą fajna bawełnę organiczna w dotyku super dla niemowlaka
No ta bawełna lepsza zdecydowanie bo często też te ciauzki z Pepco się szybko niszczą. Trzeba też wybierać fajne materiały
To fakt nie wszystkie są dobre jakościowo trzeba patrzeć na materiał z jakiego jest dana rzecz uszyta, ale pamiętam kiedyś kupiłam spodnie w reserved zapłaciłam kupę kasy a po kilku praniach była tragedia;(
Ja kupuje w smyk pepco i 51015 Reserved...zdazyly się kiepskie gatunkowo.Ja mam te sklepy daleko więc zawsze online zamawiam
Ja nie lubię 5.10.15 bo zawsze te ubranka mają zaniżona rozmiarówkeę
Ja parę rzeczy z 5.10.15 mam ale takie co dostałam i wydaje mi się, że jakościowo się pogorszyły. Był czas, że tylko tam kupowałam ubrania na promocji na prezenty dla dzieci w rodzinie i mam wrażenie, że teraz jakaś lipa, krzywo uszyte, cienkie materiały, w ogóle już mnie nie przekonują...
Ewcia popieram, ostatnio kupiłam pare rzeczy z 5,10,15 przez internet i byłam zawiedziona, ubrania wygniecione, jak z lumpexu, nie wiem czy to za sprawą teraz pandemii i nadmiernych zwrotów nie mam pojecia, ale pomijajac to ubrania jak by gorszej jakości;( kiedys częściej coś u nich kupowałam i wydawało sie dobre jakościowo rozmiary ciezko utrafić bo niewymiarowe;(
Lubie zaglądać do Reserved córka miała kilka ubrań od nich i były ok ale trafiłam też na trefne ubrania jak np dresowe spodnie bluzy, plus dla niech ze rozpatruja reklamacje szybko ;) (uwaga gwarancja na ubrania obowiazuje 2 lata)
Z dobrych firm polecam Croccodrillo jednak z cenami jest różnie, ale ubrania które miałam z tamtąd wszystkie były bardzo dobrej jakosci
C&A też lubię podobnie jak H&M zawsze coś tam wypatrze dla córki ;) - rzadko jednak zamawiam zazwyczaj kupuje w sklepie bo sa atrakcyjniejsze ceny;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.