My też właśnie mieliśmy i szybko nam się znudziły te smaki takie bardzo mdłe aż za bardzo ![]()
To mój grzecznie siedzi w wózeczku …. W sumie to nawet się śmialiśmy z mężem że siedzi jakby go usztywniał wózek……nie rusza się i tylko ogląda
Mi nieraz wygląd nawet ich nie pasował ![]()
ale fajne dla kogoś kto nie ma czasu gotować
Ja muszę w końcu pannę przerzucić na spacerówkę bo już jest prawie tak długo jak ta gondola A po prostu nie mam kiedy wszystkim się zająć.
Ja też zjem jak mi dobrze wygląda jak nie to daje mężowi ![]()
To mój by też nie ruszył , on tak samo je jak ja ![]()
A propos zajęć- jesteśmy po pierwszych zajęciach gordonowskich i synkowi się bardzo podobało
Na początku był bardziej zainteresowany salą i dziećmi, ale później ładnie słuchał i mu się podobało ![]()
Super że syn zadowolony
takie zajęcia są bardzo fajne ![]()
Ja zaluje ze nie mam gdzies tu obok siebie takich zajec. Teoretycznie moglabym dojezdzac ale to generuje kolejne koszty i czas ![]()
U was w Warszawie i tak większe możliwości , chociaż to racja i koszty wyższe .
U nas sprawdziłam też są gordonki ale akurat w innej części miasta i też trzeba by było dojeżdżać
Ja wreszcie muszę małą zapisać a z drugiej strony zajęcia wypadają w czasie jej drzemki
U mnie w mieście akurat mam dosłownie 10 minut spacerkiem od mojego mieszkania, więc blisko. Są trzy grupy w tygodniu i akurat jedna pasuje nam idealnie między drzemkami ![]()
Ooo i to jest super jak macie tak blisko
@Martynamama ja mam też blisko, no 2 minuty od
mojego bloku ale nie wszytkie zajęcia są akurat w tym domu kultury które by mnie interesowały i były dla
dzieci w wieku mojego malucha
No niestety z dzieciaczkami tak jest, że trzeba wszystko pod nie dopasowywać- pod drzemki itp. ![]()
To prawda ja cały dzień i odwiedziny mam dopasowane pod drzemki ![]()
Jeju to zawsze pamiętam było najgorsze w tych drzemkach że wszystko było trzeba dopasować pod nie , innaczej życie zamieniało się w horror hahah
Dokładnie masz rację
Na szczęście drzemki maluchów to okres przejściowy i mija. Ja jeszcze mam czas kiedy wszytko pod drzemki muszę dostosować