Oryginalne klocki jednak robią różnicę, trzymają się porządnie i zabawa jest dużo przyjemniejsza
To prawda. Ale u nas chyba szal na klockj minal… nie wiem czy to jeszcze wroci… mamy mase klockow… teraz po urodzinach jeszcze 7 kartonow lezy nie otwarte i nie spieszno mu do ukladania…
Może ma jak mój chrześniak, ma np tygodniową fazę na ten rodzaj zabawy i to robi. Siostry syn układa sporo puzzli i właśnie tydzień układa, później leżą w szafie, później znów się przypomni itp
Dzieci często tak mają, coś je wciągnie na maxa, a za chwilę zmiana ![]()
Na razie o 4 lat tylko pilka nozna… i.nie przekonasz do innej dyscypliny sportu. Teraz od wrzesnia idzie do pietwszej klasy i bedzie miec basen… nie wiem jak z tym bedzie bo ostatnio nie chcial juz chodzic ze mna… o nauce plywania nie wspomne… chce.go oddac pod obce rece bo to ze mam zrobionego instruktora nauki plywania i trenera plywania niestety mi nie pomaga pezy wlasnhm dziecku
wole oddac go w obce.rece bo przy mnie to widze ze nie ma nauki…
U nas szał klockowy trwa. A matka też dostaje szału od malutkich klocków porozrzucanych po pokoju.
Ja to nawet lubię układać klocki Lego ![]()
Ja też lubie ![]()
Zwłaszcza teraz w tą pogodę , niedługo wszystkie zestawy będą złożone
A apropo Lego , kupiłam dizisj w Sinsay klocki salon fryzjerski które idealnie pasują do duplo o zapłaciłam 15 zł
Do dziś pamiętam jak na taki mały klocuszek nadepnęłam… niby nic, a boli jak cholera ![]()
Oo super!
Niewinne z wyglądu, a potrafią dać w kość ![]()
Jak urodziłam pierwszego syna i pojechałam z nim takim malutkim do firmy po jakieś dokumenty to nasz pracownik do mnie „ i jak tam poród ? Bolało bardziej niż nadepnięcie na klocek lego „ ![]()
Hahahha, no tak, bo to naprawdę boli ![]()
jeszcze ten klocek wytrztmaly nawet nie pęknie ![]()
Oj tak to chyba każdy przez to przeszedł ![]()
No tak, ten klocek boli… ale poród to jednak inna liga, tam nie ma opcji, żeby odskoczyć i zakląć pod nosem ![]()
Szalu mozna bylo dostac ![]()
Poród to totalny hardcore, tam nie ma miejsca na przerwę czy chwilę wytchnienia, trzeba po prostu iść dalej, choćby bolało najbardziej ![]()
Ja też. Kupuję sobię kwiaty z Lego.