Klocki lego

Ja wole dolozyc i kupic orginalne lego , jest konkretna instrukcja skladania, wszystko ponumerowane, i pasuja do innej kolekcji z lego :wink: my mamy prawdziwego fana lego ktory ma baze strazacka, posterunek policji i mozna ze soba to laczyc i to jest super :slight_smile:

1 polubienie

Nigdy nie miałam doczynienia z podrabianym LEGO, u nas tylko oryginalne, wole mieć mniej zestawów lub nawet kupić zadbane z drugiej ręki, ale mam wtedy pewność, że wszytko pasuje do siebie i tak jak ładnie napisałaś wszytko ma inspirację i jest ponumerowane :blush:

2 polubienia

A korzystała może któraś z was z tego sklepu ?

Niee, ciekawe o co chodzi. Moze to jakies zrzuty z hurtowni ? Wiecie te maszyny czasem tak pakują ze szok. Kolega wspolpracownika Michala prscuje w Lego i mowil ze moglby workami wynosic klocki od parady. Nawet sie zasmialam ze ja chetnie przyjme :rofl:

Liczyłam że Ty coś będziesz wiedzieć na ten temat bo oni są z Warszawy :sweat_smile: ja właśnie szukam żeby od kogoś odkupić w fajnych pieniądzach lego to małe , bo nie chce kolejnych zestawów tylko luźne klocki do budowania

Taaak, moj maz znalazl wlasnie na allegro taki box roznych klockow lego bez zestawu bo nam brakuje do budowania garazy, parkingow, domow itp.

Z tego co czytam to skup klockow i potem sprzedaz. Raczej wszystko legit, na fejsie maja 800 obserwujacych

U mnie w miescie jest sklep ze mozna sobie kupic lego na sztuki ale bardzo drogo wychodzi kazdy klocek w okolicy 10 zl :confused:

O kurde nto to faktycznie troszkę poszaleli z tą ceną

Pojedyncze sztuki można w salonach LEGO normalnie kupić i z tego co kojarzę jakoś bardzo drogi nie wychodziło

Przejdę się i sprawdzę napewno bo mam nie daleko taki sklep :slight_smile:

Koniecznie, warto też poszukać stacjonarnych sklepów gdzie są używane LEGO i można kupić właśnie pojedyncze klocki :wink:

Byliśmy w takim sklepie i serio, tego jest tam masa

1 polubienie

Oooo o tym nie pomyślałam nawet

W sumie to nie pomyślałam o takich sklepach, u nas teraz jest bardzo mocny etap na klocki :blush:

Ale wydawało mi się tam drożej . Niż w innych miejscach

To chyba też zależy od sklepu, ja pamiętam jeden gdzie przebitka cenowa była spora nawet na zestawach

Mi się wydaje że zestawy to jednak na necie najtańsze