Kiermasz wielkanocny

Piękne! :star_struck::star_struck: Na pewno zostaną docenione :grin:

Twoje są piękne , a to z jakiegoś szablonu robiłaś ? Bo ja już mam zamówione gotowe jaja a widziałam na necie ze niektórzy z szablonu rysują ja to takich zdolności nie mam ale coś tam chce też spróbować :smiling_face::smiling_face:

Te za 99’99 jak prawdziwe wyglądają ciekawe czym malowane :blush:

To była cena od 35 do 45 w zależności od wielkości jajka bo były różne wielkosci.:blush:

1 polubienie

Ja umiem robić różne robótki ale nie jestem tak kreatywna no i ostatnio przy małym to i mniej czasu mam. Ale ja jak są bombastyczne :upside_down_face:

Ja najpierw ołówkiem rysowałam i później na kolor . Nie mam szablonu

Wszytsko przed Tobą ! Ja kiedyś nic nie umiałam zrobić totalne dwie lewe ręce , a dzisiaj na szybko zrobiłam opakowanie na pieniądze bo kolega zapytał w co ma wsadzić kaskę żeby nie tak w kopercie ( pieniądze na gitarę )

5 polubień

Ale super, pięknie wygląda :star_struck:

Ja na samą myśl i widok to bym nie zjadła :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Dla dziewczyn, które niedawno tutaj dołączyły- macie opcję oznaczania w komentarzu poprzez @ użytkownika, któremu chcecie odpowiedzieć i wtedy bardziej uporządkowane forum jest jeśli w jednej wiadomości odpiszecie kilku osobom niż pisanie kilku komentarzy jeden pod drugim :kissing_heart:

2 polubienia

Wlansie planuje zrobić synom na święta :slight_smile:

Super Ci to wyszło :slight_smile: fajny pomysł :slight_smile:

O wow !
Ja mam i zawsze mialam 2 lewe rece , ale na szczescie mam przyjaciolke , ktora lubuje sie w takich robótkach. Jak cos dekoruje na przyklad to wlasciwie ona dekoruje :sweat_smile: jej sprawia to przyjemnosc no i mi tez :rofl: robila mi dekoracje na chrzest , pudelko ze slodkosciami i voucherem dla mojego brata w ramach prezentu dla zony , a obecnie naparza dla nas stroiki na wielkanoc :grin:

Też chętnie poczytam, bo w żłobku może coś być :slight_smile:

Moja szwagierka zawsze na święta Wielkanocne piecze dla całej rodziny po baranku wielkanocnym tak ładnie zapakowanym i przystrojonym :smiling_face: ładnie wygląda w koszyczku do święcenia :grin:

To ja jestem od baranków z masła :sweat_smile:

1 polubienie

@_MamaKinga_1 jakbys chciala kiedys sprzedawac takie to daj znac :rofl: sa swietne ! :heart:

A pokazesz ;)?

Ale o czym mówisz ?
@ewelkar899_wp.pl kurczę nie mam zdjęcia chyba

1 polubienie

O tych Jajkach :heart: