Piękne! ![]()
Na pewno zostaną docenione ![]()
Twoje są piękne , a to z jakiegoś szablonu robiłaś ? Bo ja już mam zamówione gotowe jaja a widziałam na necie ze niektórzy z szablonu rysują ja to takich zdolności nie mam ale coś tam chce też spróbować ![]()
![]()
Te za 99’99 jak prawdziwe wyglądają ciekawe czym malowane ![]()
To była cena od 35 do 45 w zależności od wielkości jajka bo były różne wielkosci.![]()
Ja umiem robić różne robótki ale nie jestem tak kreatywna no i ostatnio przy małym to i mniej czasu mam. Ale ja jak są bombastyczne ![]()
Ja najpierw ołówkiem rysowałam i później na kolor . Nie mam szablonu
Wszytsko przed Tobą ! Ja kiedyś nic nie umiałam zrobić totalne dwie lewe ręce , a dzisiaj na szybko zrobiłam opakowanie na pieniądze bo kolega zapytał w co ma wsadzić kaskę żeby nie tak w kopercie ( pieniądze na gitarę )
Ale super, pięknie wygląda ![]()
Ja na samą myśl i widok to bym nie zjadła ![]()
![]()
![]()
Dla dziewczyn, które niedawno tutaj dołączyły- macie opcję oznaczania w komentarzu poprzez @ użytkownika, któremu chcecie odpowiedzieć i wtedy bardziej uporządkowane forum jest jeśli w jednej wiadomości odpiszecie kilku osobom niż pisanie kilku komentarzy jeden pod drugim ![]()
Wlansie planuje zrobić synom na święta ![]()
Super Ci to wyszło
fajny pomysł ![]()
O wow !
Ja mam i zawsze mialam 2 lewe rece , ale na szczescie mam przyjaciolke , ktora lubuje sie w takich robótkach. Jak cos dekoruje na przyklad to wlasciwie ona dekoruje
jej sprawia to przyjemnosc no i mi tez
robila mi dekoracje na chrzest , pudelko ze slodkosciami i voucherem dla mojego brata w ramach prezentu dla zony , a obecnie naparza dla nas stroiki na wielkanoc ![]()
Też chętnie poczytam, bo w żłobku może coś być ![]()
Moja szwagierka zawsze na święta Wielkanocne piecze dla całej rodziny po baranku wielkanocnym tak ładnie zapakowanym i przystrojonym
ładnie wygląda w koszyczku do święcenia ![]()
To ja jestem od baranków z masła ![]()
@_MamaKinga_1 jakbys chciala kiedys sprzedawac takie to daj znac
sa swietne ! ![]()
A pokazesz ;)?
Ale o czym mówisz ?
@ewelkar899_wp.pl kurczę nie mam zdjęcia chyba
O tych Jajkach ![]()