O tym samym pomyślałam
zacznij sprzedawać są piękne . Chyba że już się tym zajmujesz ? Bo jak kupne wszystko wygląda ![]()
![]()
Nie , nic nie sprzedaje
Ale za to jestem najlepszą ciocią ![]()
![]()
Właśnie wróciłam z zajęć ceramiki i moje talerzyki na jajka są już wypalone , zrobiłam je bezbarwnym szkliwem no bo wiadomo że każdy ma inny wystrój i koncepcję w swoim domu
chyba się uda w terminie
A tutaj kubeczek już gotowy dla syna mojej koleżanki
„ ciociu chciałbym kubek na kakałko z koparka „
Od razu podjechałam dać był z a c h w y c o n y ![]()
Piękny jet
taką ciocię to by każdy chciał ![]()
Chłopcy już chcą ze mną robić
wiedzą że ja w domu mam małą pracownię ceramiczną i już jutro po przedszkolu/ szkole czy mogą do mnie przyjść ![]()
Ale czadowy kubek, nikt takiego nie będzie miał. Fajnie wyszła ta koparka
No ba ! Piekne 🩵🩷
Oczywiście, że tak. Jak zwykle kreatywnością zaskakujesz . Piękne to jest:smiling_face_with_three_hearts:![]()
![]()
Wow!
To się nazywa talent i pomysłowość ![]()
![]()
Kiedy ty masz na to czas ![]()
Hahahaha
wieczorami ![]()
Ja wieczorem po całym dniu padam na pysk …. Bardziej jestem zmęczona po weekendzie niż całym tygodniu
Chyba mam podobnie, weekend z dziecmi wykancza ![]()
Jeeezu mój syn by cię uwielbiał
on lubi takie rzeczy samo robne , sam nieraz sobie wymyśla ![]()
Ja i tak nadal cię podziwiam że masz czas tyle na forum przy 7 miesięcznym maluchu , chyba mąż ci dużo pomaga ? Ja ostatnio mało ogarniam . Przed snem zawsze wpadam ale i tak padam już na jedno oko patrzę ![]()
![]()
![]()
Nie, mąż w pracy jest codziennie. Ja siedzę sama z maluchem
ty też jesteś często bo co wchodzę to są twoje wpisy ![]()
paradoksalnie jak mąż jest to jestem rzadziej
Mój bejbik ma już 11m i czasem sam już potrafi się bawić
A to ja mam to samo, jak mąż kończy pracę to jestem rzadziej. A tak to odpalę sobie forum podczas np gotowania. Mój synek potrafił się sam bawić tak do 3 miesiąca a teraz (4,5 miesiaca) jak zostanie sam na macie to jest wielki płacz. Wiadomo że nie zostawał sam wcześniej cały czas ale jak np chciałam zjeść obiad
Mój już się pobawi chwilę sam ze soba albo poogląda książeczki czy połazi po mieszkaniu…. Ale jak jest zmęczony czy głodny to jest marudny i przylepa… albo jak go ząbki wychodzące bolą
Najlepiej jak siedzą w szkole ![]()