O kurcze, ale super ! Mega fajnie to wyglada . Tez mnie ciekawo skad wytrzasnelas takie wielkie jajo , a pokazesz jak wyglada w srodku ?
A to nie jest przez nią zrobione? Tak zrozumiałam że handmade
Jajo jest wydrążone w środku żeby można było coś włożyć . Malowane pisakami i farbami . Myślę że to cxerwone jeszcze poprawię żeby było bardziej krwiste
A to nie da się kupić takich gotowych czystych jaj ?
Te farby w tubce z Action dobrze kryją i mają wyraziste kolory
Da się , ale na miejscu nic nie było a ja jak coś chce to już teraz a nie że zamówię przez internet
poza tym chce to zrobić mniejszym kosztem bo ja się napracuje a inni przynoszą zawieszki z Pepco …
Mam te małe tubki , w takim dużym „ wachlarzu „ sprzedawane
Zrobiłam drugą warstwę i jestem bardziej zadowolona . Swoją drogą ciekawe za ile wycenia moje kinderjaja ![]()
Super to jajo, zazdroszczę talentu i kreatywności .![]()
Wow ale super , widziałam różne takie jajka na vintedzie ktoś sprzedawał ![]()
A na jaki cel idą pieniądze z kiermaszu? U nas niedługo też będzie i pewnie trzeba będzie upiec jakieś ciasto…
O tak , z dodatkowa warstwa wygladaja lepiej . Ja tez zazdroszcze krwatywnosci
Znajac mnie to bym pewnie upiekla jakies ciasto ![]()
Fajne te jaja, a z czego robiłaś tą skorupę?
Ja bym się cieszyła jakby można było ciasto upiec zamiast ozdób . Wiesz co te pieniądze trafiają do rady rodziców . Po zakończonym kiermaszu na głównej gazetce jest informacja z dokładna kwota jaką udało się zebrać i później z tym pieniędzy kupuje się dzieciom np czekoladowego misia dostali na dzień pluszowego misia , teraz będzie teatrzyk baniek mydlanych no i główne wydatki czyli dmuchańce na dzień dziecka itp
Więc to jest akurat super bo dzieci mają wiele atrakcji . No i dyrekcja bardzo nam rodzicom pomaga bo pozwala robić te wszytskie rzeczy po zamknięciu przedszkola więc jest cisza i spokój . A że kamery są wszędzie to każdy jest spokojny
Całe jest ze styropianu .
Musiałam słuchać podcastu na słuchawkach jak je robiłam bo nienawidzę tego dźwięku jaki wydaje właśnie styropian ![]()
A po ile sprzedawali ? Będziemy musieli to wycenić a ja lubię jak te ceny są takie dostępne dla każdego . To jest publiczne przedszkole i wiadomo że sytuacje materialne są różne
O tym właśnie myślałam pytając czy nie da się kupić gotowych jaj , bo może i też bym coś zrobiła dla syna
ale aż zeby mnie bolą jak pomyślę sobie o dźwięku kruszenia styropianu no nie cierpię tego ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To moje nie są takie równe
jak mam pisać drukowane litery to kiepsko mi idzie xd
50 zl to taka spoko cena mysle . Tym bardziej , ze naprawde sie napracowalas przy tym