Kiedy związek jest gotowy na dziecko?

Jak urodzę nie mogę się doczekać żeby wypić energetyka :face_with_peeking_eye: tak za mną chodzi że no nie mogę :joy::joy:i sushi w końcu zjeść :heart_eyes:

1 polubienie

To mi mega brakowało sera gran padana do makaronu, bo uwielbiam makarony

No mi chyba niczego az tak nie brakowalo jak smaku Blacka :rofl::rofl::rofl::rofl:

No nie wiem czy wyjdę na poprawną matkę :rofl: ale ja to nie mogę się doczekać takiego zimnego drinka z lodem Mohito :sweat_smile::sweat_smile: ale to przyszłe lato jak już karmić nie będę :tropical_drink::wine_glass:

2 polubienia

A ja się nie mogę doczekać jak będę mogła zjeść czekoladę milkę :smiley: @Mama.urwisa zawsze można bezalkoholowego :smiling_face: też jest dobry :grin:

1 polubienie

Oj tak :speak_no_evil::speak_no_evil: ja przez cukrzyce ciazowa niemoglam jesc slodyczy i marzylam o czyms slodkim :rofl:

Hahah! Mi to samo, ale mi nie konkretnie blacka ale jakiegokolwiek energolka :sweat_smile::sweat_smile:

Cukrzyca ciążowa ? :pleading_face: @Mama.urwisa Mohito jest moim ulubieńcem :joy: i w sumie też czekam na takie słodkie napoje i bez alko i z alko haha teraz nie mogę bo czego nie zjem ani nie wypije to zgaga na całego

Mi najbardziej brakowało Tatara i wędzonego łososia .

Tatara nigdy nie jadłam :face_with_peeking_eye: jakoś się boję surowego mięsa :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ja tez nigdy nie jadlam :speak_no_evil::speak_no_evil: @daruniax33 wędzony łosoś mniam a jadlas kabanosy z łososia? :wink:

Nie, ale dzidzia za szybko rośnie i mam miętę cukrzycową z niskim IG. Ja lubię zjeść mięsko surowe mielone jak w domu Sama robiłam :smiley:

1 polubienie

Oj mój mąż uwielbia Tatara. Czasem chodźmy na miasto na tatara ale czasem też sama robię mu w domu. Do środka wbijam żółtko a z boku układam pokrojone w małą kosteczkę korniszony i cebulkę. Kupuje mięsko w Lidlu takie specjalne na tatar. W sumie to ciekawe bo mój mąż mial chęć na niego praktycznie co chwila jak byłam w ciąży a odkąd urodziłam to w ogóle o nim nie wspomina.

Kabanosów z łososia nie jadłam. Nawet nie wiedziałam, że takie są . Pewnie w jakimś rybnym sklepie do kupienia? I pewnie pyszne co ?
@Michaska ja też lubię taki klasyczny właśnie z żołtkiem, cebulka i ogórek kiszony lub czasem konserwowy. I ja jeszcze muszę dodać musztardy i magii.

1 polubienie

No tak musztarda też i oczywiście pierz świeżo zielony i sól świeżo zmielona :face_with_peeking_eye:

O tak idealnie :ok_hand: b

1 polubienie

Tak ja kupowalam w Carrefour na stoisku z rybami :wink: dobre sa czuc rybe w nich :speak_no_evil::see_no_evil:

Oo to będę musiała zobaczyć jak będę w Carrefourze . Ciekawe czy będą , bo czasami byłam u nich po rybę na tym stoisku ale nigdy mi się nie rzuciły w oczy.

Uwielbiam tatara! Narobiłaś mi teraz smaka :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Wiem co czujesz, choc temat zgagi odszedl juz dla mnie w niepamiec :slight_smile: ale tez napilabym sie wina, zimnego, bialego, ale z alko :grin::face_with_peeking_eye: bo ten bez nie ma takiego smaku :grin: a od grudnia 2024 jestem abstynentem :rofl:

2 polubienia