Kiedy na nocnik

Karolinach- a kibelek jakiś specjalny czy zwykły nocniczek?

Karolina tyle to moja nie siedzi hehe siedzieć aby siedzieć też nie sposób pozwalać. Balabym się że dziecko zamiast robić soku by chodziło sobie posiedzeiev

Mi by po takim czasie na kibelku nogi zdrętwiały :)

Aga zjadała swoją nogę i bawiła się zapinką od smoczka :) 

MNPB mam najzwyklekszy nocnik z kaczuszka :) nie kupowałam jakiś specjalnych dla mnie to bez sensu. 

Aneczka siedziała tak długo ale nasiusiane bylo bardzo dużo :) 

Jak byłam dzieckiem to też lubiłam przesiadywać w toalecie. Moj syn za to szybko załatwia swoje sprawy.

A jakie macie nocniki? Grajki nie grajki wyjmowane ze zwierzątkami nakljekami czy zwykle? 

Patrycja zwykły z wyjmowalnym wkładem. Nie ma naklejek ani nie gra

Ja mam taki jak Aneczka. Z rosmana kupiłam na promocji za 38 zł. 

Podobno jak byłam dzieckiem, to przesiadywalam na nocniku bardzo długo oglądając książeczki. 

Ja mam akurat z Ikei nocnik 

Ja mam najzwyklekszy nocnik, bez, wyjmowanego wkłady, bez muzyki. 

Też mam z rossmanna nocnik. Jest fajny, bo jest dosyć wysoki i w porównaniu z innymi nocnikami dziecku się lepiej siada. 

Pannaxoanna ten z Ikei też jest dość wysoki 

Karolinach-ja też. Kupiłam chyba w Rossmanie

Ja kupiłam w hurtowni. Za parę złotych :) 

Moja zaczęła w ciągu dnia przynosić nocnik dla mnie. I jak posadzę to siedzi soboe wczoraj tylko posiedziała a dziś siku zrobiła

Aneczka to gratulujemy!

Aneczka o to super :) moja jak chce usiąść to pokazuje palcem i muszę ją posadzić bo będzie ciągle pokazywała :) 

Ja mam za ok 20-30zl grający ale bez wyjmowanego wkładu. Z jakimś obrazkiem ale syna wogole ten rysunek nie interesuje. Melodyjka też nie. Zależy od dziecka na co zaraz uwagę. 

MNPB narażone nie ma Ca gratulować bo dopiero się uczymy przyzwyczajamy ;) ale cisze się każdym postępem choćby malym

Aneczka-trzeba się cieszyć nawet z najmniejszych powodzeń