Kaucja za butelki

To nieźle :see_no_evil::see_no_evil:

A no trzeba bylo czasu jak ktos to zrobi , polacy mają łeb nie od parady :joy::joy::joy:

1 polubienie

To racja jest :grin::grin: w Anglii mieszkając zepsuł nam się Piecyk gazowy i się okazało że trzeba szafkę zdjąć że u się tam dostać. No i ów pan od piecyka powiedział że zrobi mi go jutro bo dopiero jutro może przyjść pan który ściągnie mi tą szafkę. Jakież było jego zaskoczenie jak kazałam mu poczekać wzięłam wkrętarkę i odkręciłam 4 srobki od zawiasów i ściągnęłam szafkę. Chlop w szoku był :rofl::rofl::rofl: ale tam tak jest że ktos jest tylko od jednej rzeczy nie od kilku a Polak jak to Polak potrafi :rofl:

1 polubienie

W niemczech to samo :face_with_peeking_eye: i to jest smutne ze sa tacy nieporadni.

W Niemczech to nawet aut nie potrafią naprawić :sweat_smile:

Polak bynajmniej taniej kupi :grinning:

1 polubienie

Haha no jakiś plus :smiley: Ale ile oni płacą mechanikom, za źle
Zrobiona prace :hear_no_evil::see_no_evil:

Fajne sa spoty do akcji.

No ja sie usmialam

Hahaha tak i jeszcze jest taki że na wózku w sklepie jadą. Super to jest

Ooo nie widziałam tego., ale fajne . @Kargaw masz ten drugi filmik?

A udało wam się kupić już butelka z kaucją i ją oddać ? :see_no_evil:

1 polubienie

Wiesz co to było w telewizji reklama. Trzeba by sprawdzić bo pewnie mają więcej tych spotów reklamowych

Nie, jeszcze nie widziałam ani nie kupilam. Za to maz wczoraj czytal ze

1. Kaucja bedzie naliczana dopiero przy kasie a nie przu produkcie wiec trzeba bedzie zawsze w glowie doliczyc sobie te kilka zl
  2. Automaty nie beda wydawac pieniedzy a jedynie paragon ktory bedzie upowaznial do zwrotu lub bedzie pomniejszal kolejny rachunek w sklepie

Czyli że co np coca cola będzie na półce kosztować 10 zł a przy kasie 10.50 ?

Ja nie widziałam , bo oglądamy zazwyczaj netflixa :see_no_evil:

Bez sensu, reklamują , że odda kasę a będzie paragon

To samo powiedziałam mezowi, ze przeciez na spocie dziewczynka dostaje pieniazek…
Dalej nie wiadomo nic bo ani automatu nie widzialam ani butelki z kaucja

Ja widziałam w Polo automat , ale butelki nie :sweat_smile:

Ja widziałam automat przed jedną biedronka. Ale butelki z kaucją jeszcze nie