Karmienie piersią a rozmiar biustu

Używałam ale potrafiły przeciekać 

Beata to niezla laktacja, mi się nie zdarzyło żeby przeciekła dobrze ulokowana wkładka. 

Anita tak to prawda, siara może pojawić się na kilka dni przed porodem. 

Mi też czasami zdążyło się że wkładki przeciekały 

Ja czułam jak mi mleko kapie już następnego dnia po porodzie jak jadłam śniadanie 

ja siarę juz mam od dawna z córką też tak miałam. Już bym musiała wkładki laktacyjne nosić bo staniki z plamami szybko 

Mazia a pierwsza corke długo karmiłaś? Może laktacja była w stanie spoczynku krótko i dlatego szybko się odnowiła. 

Ja naprzyklad do spania wkładek nie używałam. To nawet teraz zdąży się że budzę się z mokra bluzka, jak corka dluzej pośpi:D 

Ja w początkach miałam wszystko mokre, poduszkę łóżko, dosłownie wszystko wokół 

Martyna a spisz w biustonoszu? Bo dla mnie to było obowiązkowo inaczej też wsztsko było mokre. 

Kverbe krótko wyszło bo do 4 miesiące i drugie tyle ściągałam. Ja już nie pamiętam jak to jest z karmieniem hahs mam wrażenie,że po takim czasie to będzie nowości 

Nie nie śpię. Nie dala bym rady.. ale nie ma tragedii czasami tylko na piżamce trochę mokre.. Przy nawalach spałam bo wiadomo nie chciałam mieć wszystkiego mokrego;))

Martyna to nie tak zle z tym mleko tokiem w takim razie jak dajesz radę bez.

No jest super. Z synem spałam jakieś 6miesiecy w staniku bo mleko mi tryskało normalnie. A teraz właśnie nie.. 

Kurcze teraz dziewczyny siedzę i piszę i czuje, że mi mleko cieknie . Koszulka lekko mokra :D a ja nawet jeszcze dziecka nie mam :D hah 

Mazia no ja też tak karmienie jak przez mgle pamiętam haha i czuję jakby to miało być coś nowego. Mleko już Ci wycieka? A w którym tygodniu jesteś? 

Też przed porodem mi wyciekało ;D

Mazia myślę że to dobrze rokuje :D

To mi nic nie wyciekało nawet jak juz corka byla na swiecie :d dlatego balam sie ze mam malo pokarmu i czesto pozniej mialam jakies kryzysy. Pozniej sie ustabilizowalo i teraz juz prawie 8msc kp

Ja dziś kończę 38 tydzień, ale nie pamiętam by w poprzedniej ciąży mi tak dosłownie ciekło. Już miałam stanik zdjęty bo mnie cisną wieczorem juz mocno jak siedzę i czuję mokro, patrzę a po ciele cieknie :) może i to dobrze bo ostatnio były jaja z karmieniem. Też wczoraj miałam dzień, że te skurcze przepowiadajace były mocniejsze może to też z tego względu nie wiem sama 

No dokładnie, może będzie duzoooooo mleczka ;))) I może to jakaś oznaką że dziecko się szykuje na wyjście