Karmienie butelką - schemat podawania mleka

Ja już szykuje dziecku ubranka z reguły na drugi dzień wiadomo że wiele zależy od pogody ale często ubieramy set który został przygotowany myślę że jak się przyzwyczai to potem nie bedzi problemu z ubieraniem się do przedszkola chodź pamiętam że ja jak byłam mała zawsze robiłam wojnę bo nienawidziłam rajtek ubierać 

my to na bieżąco z szafy wyjmujemy :)

Aniska oj tak moda mnie teraz przeraża, jak widzę sąsiadkę w krótkiej bluzce gdzie widać pępek, a pogoda średnia to nie wiem gdzie matka jest:D 

No pepek to juz starszyzna ;) u nas moda na powyciagane swetry;) 

niektóre rzeczy mnie rozśmieszają a są modne  

Natalka ja juz przyznam że nie reaguje;) ale pamietam jaki był dla mnie szok jak córka poszła do 1 klasy;) hehe jak wychodziły starsze dzieci ze szkoły;) 

Ja ostatnio pojechałam do galerii to niektóre cuchy są takie dziwne że zastanawiałam się czy to ja całkowicie wyszłam z mody czy to moda oszalała 

hahaha ja mam wrażenie że nie ide z moda ;) kupuje standardowe spodnie i bluzki zwykłe;) ale w tym najlepiej sie czuje;) 

w polowie sklepow ciuchy gorsze niz w lumpie :)

strasznie wrocily do mody lata 90, smieje sie nie raz ze na dzialke rzeczy mam lepsze :D

Ja też nie umiem przez tą pandemię kupować ciuchów;/ muszę coś wyszukać na chrzest córeczki i nic mnie nie urzekło. 

a słyszałyście o takim czymś jak wypożyczenie sukienki? 

idziemka ja takie coś słyszałam, ale tylko o ślubnej sukni :D 

ja miałam teraz problem kupić sukienkę na wesele. Takie typowe weselne sztywne, źle leżą , ah jeszcze ceny wysokie. W końcu zamówiłam chyba 7 z mohito i coś wybrałam. Ja wolę w domu na spokojnie zmierzyć już z butami i wybrać. Tak mi łatwiej 

Teraz dużo tych sklepów i aplikacji online gdzie można kupić więcej sztuk a potem zwrócić :) ja na wesele zamówiłam na vinted i ostatnio właśnie na dwa chrzty tam zamawiałam :) 

Anabana ja ju daqno nie patrze na to co modne ;) bo sie w wiekszosci źle czuje ,) wole ubrania uniwersalne w ktorych pochodze ;) nie patrze kto co nosi aby mi bylo wygodnie ;)

Chyba od zawsze tak mam ;) 

Co do wesel chrzcin;) ostatnio zamowilam sukienke na vinted z metka i bylam zadowolona;) no... co prawda nie obylo sie bez wad ;) bo miala rozprucie na szwie;) ktos sie nie zmiescil;) ale dla mnie nie problem no ale mogli o tym napisac;)

ANiska oj ja też nie patrzę na to co modne bo to niekoniecznie jest ładne, wolę też takie kroje, które zawsze będą okej 

Często jest tak, że kupi się coś modnego a jak potem człowiek założy to się czuje jak w worku :P Jednak sprawdzone kroje są najlepsze :) 

No ta moda to niekoniecznie w moim guście ostatnio jest:D

Ja byłam ostatnio na ciuchach dziewczyny i nic nie kupiłam jedna koszulkę po domu ale w sklepach też nie ma szału coraz gorsze te ubrania niby modne ale szczerze mówiąc niektore są tak brzydkie że szkoda gadać a cena powala z nóg 

teraz wszystko takie bardzo rzucające się w oczy., kolory jaskrawe, koszulki kończące się pod biustem no kurcze nawet nie mam w co się ubrać w sklepach. Czuję się jak antyk gdy idę i nie mogę jednak nic kupić 

Mi ta obecna moda tez teraz totalnie nie pasuje . Jak widzę te dziewczyny chodzoace w tych szerokich dzwonach i krótkich koszulkach przeciez to nawet ładne nie jest ...

Mamaemma no właśnie to dziwne , ale wszystkie dziewczyny tak chodzą i wyglądają jakby się ubierały w lumpeksie