Karmienie butelką - schemat podawania mleka

dzwony to moje lata młodości ;) ponoć moda mojej mamy w wieku młodzieńczym;) 

w sumie lubiłam takie spodnie a zwłaszcza jak z boku  przy kolanach miały jeszcze kieszenie;) na telefon w sam raz;)co do koszulek krótkich no cóż juz nie ten wiek;)

Mazia ja też tak mam, że nie potrafię sobie nic kupic;/ nie wiem czemu, ale no jakoś nie lezą mi te ubrania;/

Ja też tak mam często, że wchodzę do sklepu i oczom nie wierzę, bo na wieszakach jakieś szmaty wiszą i nieraz w kosmicznych cenach, gdzie ja bym tego za darmo nie wzięła :D 

Fajerka oj tak ! ja teraz kupuję online i w sumie sporo oddaję bo tego się nie da nawet nosić 

a też tak macie ze wchodzac do sklepu wychodzicie wsciekłe z niczym?

aniska, z niczym to pol biedy.

najgorzej jak przyszlas po cos dla siebie a twoj stary obkupiony twoje dziecko obkupione a ty nic ! : D

Anabanana znam to..!

Ja podaję posiłki co 3 godziny, ale ostatnio córeczka zaczęła wołać 'am' około 2,5 godziny po poprzednim posiłku więc je częściej. Ma 9 miesięcy 🙂

U nas było równo co 3 godziny tak się budziła i tak chciała jeść jak w zegarku więc super nie było problemu czy głodna czy nie 

Oj tak to właśnie jest najgorsze, ze wszyscy obkupieni, a Ty nic:D

hahah to u mnie zawsze dzieci obkupione :D oczywiście mają sporo ubrań, ale zawsze mi sie coś spodoba 

Ja az jestem w szoku, ale sporo rzeczy kupiłam sobie w sinsay, do dzisiaj jest -20% na wyprzedaż. 

No spodenkosukienka to dla mnie hit!

ja małej spodnie zamówiłam i bluze ale cieżko z rozmiarami;( 

no właśnie widziałam, ale to już końcówka jeśli chodzi p rozmiary i ciężko coś jednał upolować 

Niestety córki rozmiary szybko poszły...

Ja tak mam, odkąd mały się urodził, że idę na zakupy dla siebie i kończy się, że kupię jednak coś jemu, a sobie nic. Dopiero ostatnio zaczęłam sobie kupować, jak wróciłam do pracy.

oj to u mnie nadal tak jest . Zawsze znajdę coś wyjątkowego i musze to mieć :) ale dla siebie cieżko dlatego kupuję sobie online

Fajerka ja właśnie przez te 9 mc ciązy i praktycznie 11 mc to nic sobie nie kupiłam, ale chciałam się ubrać w jakieś spodenki i nic nie pasowało, niby nic nie przytyłam, ale w nic się nie mogę dopiąć:D 

mamaEmm zagladaj często na strone bo czasami są zwroty i te rozmiary pojawiają sie ponownie;) 

jak macie aplikacje z sinsay to wysyłka jest za free;)

Aniska o tym nie pomyślałam... Mam apke i już nie jedno z niej zamowilam:)