Jesienne prace dzieci 🍂

No te tez sa z rossmana :slight_smile:

U nas takie cos robiki w zeszlym roku w przedszkolu… panie robiky zdjecie dzieciom i dawaly dodatkowo w prezencie na mikolaja :slight_smile:

One maja fajne szablony :slight_smile: na kazda pore roku :slight_smile:

Jak ja potrzebowałam ogromny karton to odezwałam się do poczty balonowej i od ręki kupiłam takiego kolosa

A to nawet nie otwierałam tego pudełeczka , teraz mamy na oknie Lisa i wielki księżyc

1 polubienie

Ja już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła sobie z moim dziećmi tak tworzyć, uwielbiam prace plastyczne, szczególnie robienie coś z niczego. Zawsze jak idę do action czy Pepco zaglądam w te papiernicze alejki i coś kupuję w promocji, a w domu już jest pudło gdzie sobie wszytko odkładam :grin:

1 polubienie

Ooo ja mam pełno takich, gdybyś mieszkała bliżej to bym ci dała :crazy_face::crazy_face:

Ja też kupowałam od pani ze sklepu z balonami. Taki kwadratowy biały. Spokojnie dzieci tam wejdą :grin::grin:

1 polubienie

U nas nowe konkursy w szkole. Teraz na święto Niepodległości,

Dokładnie taki sam , wszedł mi do środka cały , złożony konik na biegunach

1 polubienie

Filip zrobil z tata karmnik dla ptaszkow !

3 polubienia

Przepiękny ! A jaka bedzie radość ja zaczną ptaszki przylatywać

Zaraz nasypiemy, syn juz w oknie stoi :grinning:

Oooo chyba zgapię pomysł :slight_smile:

Kurcze przypomniałaś mi. Wujek już dawno temu u stolarza zamówił karmnik chciał dać córce w prezencie ale jakoś nie było go dziś powiesić i leży w garażu :face_with_peeking_eye: może w końcu bym się zebrała i gdzieś to umieściła żeby z okna było widać. Mały by miał radoche :blush:

1 polubienie

Uwierz ze pierwsze dni nie bedzie dziecka :grinning::grinning::grinning: to super sprawa a my zamowilismy 10kg karmy hahahahah

1 polubienie

Nasza jesienna, piracka dynia wyrusza na konkurs

5 polubień

Ooo jak fajnie , super pomyslowo :star_struck:

Świetna jest! :smile:

Bardzo fajna ! Uwielbiam te konkursy przedszkolne :crossed_fingers::sweat_smile: