Pokażcie co wasze dzieci robią jesienną porą , chodzi mi o prace plastyczne . Mój syn obecnie codzinnie mógłby chodzić na kasztany
![]()
Moje rusyja i wycinaja
wszedzie pelno strzepkow kartki
doslownie wszedzie ![]()
Polecam te rolki papieru. Ikea . Ja je rozwijam przez pół pokoju boli przylepiam taśmą i dzieci mają zajęcie ![]()
Twój syn ma zdolności po Tobie ![]()
Mam te rolki i wlasnie jak to pokoloruja to wycinaja
Jakbyś zobaczyła jakie on konstrukcje robi z klocków Lego … jak on opowiada co do czego służy . Mi szczęka opada że taki mały dzieciaczek taka ma wyobraźnię
Ja narazie jestem na etapie zbieranie z synem kasztanow bo potrzebuje je do wystroju w salonie ![]()
![]()
![]()
Ostatnio robili jesienna łąkę w ramce przedszkolu i mega fajnie to wyszlo. Mam obok kanalek i wlasnie łączki wiec nazbieralismy duzo kłosów i zrobilismy piekny bukiet ![]()
Bede wrzucac tu tez inspiracje bo pomyslow jest duzo a nie zawsze wyrabiam sie wszystkie zrealizowac
Oczywiscie rozne ludziki z kasztanow beda grane, dynie wydrążymy i zrobimy jeżyka z lisci kolorowych
ale to dopiero przed nami ![]()
Ale piękne ![]()
Słoneczniki robili tez, widelcem plastikowym robi sie platki slonecznika, w srodku czarne kolko z klejem i kladzie sie pestki slinecznika w lupinach
Wrzucaj , wrzucaj jak coś robicie bo mi czasem już pomysłów brak
Filip zrobil tez las w sloiku i to bylo mega fajne bo mozna bylo lopatka rozkopywac w ziemi
ale niestety troche zapomnial podlewac i juz tak ladnie nie wyglada ![]()
![]()
Właśnie odebrałam moje dziecko z przedszkola i dostał pochwałę serduszko za kasztanowe prace bo oczywiście zabrał ze soba je rano . pani wychowawca proponuję mi zajęcia artystyczne z dziećmi w przedszkolu
Jak masz takie zdolności to im się nie dziwię ![]()
na piterest jest też dużo pomysłów ![]()
Ooo talent po mamusi widze
Myślałam żeby zrobić z nimi coś z gliny bo mam foremki jesienne , a później z panią mogliby pomalować farbami paluszkami , zobaczę jak to się ułoży bo mam jeszcze maluszka ze soba więc to nie jest takie logistycznie proste
Aa przypomnij jeszcze ile synek ma ?
Starszak skończył 4 lata ![]()
To super ze juz jest tak aktywny i tworczy ![]()