Jesienne prace dzieci 🍂

Pokażcie co wasze dzieci robią jesienną porą , chodzi mi o prace plastyczne . Mój syn obecnie codzinnie mógłby chodzić na kasztany :chestnut: :rofl:

6 polubień

Moje rusyja i wycinaja :see_no_evil: wszedzie pelno strzepkow kartki :see_no_evil: doslownie wszedzie :see_no_evil:

Polecam te rolki papieru. Ikea . Ja je rozwijam przez pół pokoju boli przylepiam taśmą i dzieci mają zajęcie :rofl:

Twój syn ma zdolności po Tobie :star_struck:

Mam te rolki i wlasnie jak to pokoloruja to wycinaja

Jakbyś zobaczyła jakie on konstrukcje robi z klocków Lego … jak on opowiada co do czego służy . Mi szczęka opada że taki mały dzieciaczek taka ma wyobraźnię

Ja narazie jestem na etapie zbieranie z synem kasztanow bo potrzebuje je do wystroju w salonie :rofl::rofl::rofl:
Ostatnio robili jesienna łąkę w ramce przedszkolu i mega fajnie to wyszlo. Mam obok kanalek i wlasnie łączki wiec nazbieralismy duzo kłosów i zrobilismy piekny bukiet :star_struck:
Bede wrzucac tu tez inspiracje bo pomyslow jest duzo a nie zawsze wyrabiam sie wszystkie zrealizowac
Oczywiscie rozne ludziki z kasztanow beda grane, dynie wydrążymy i zrobimy jeżyka z lisci kolorowych :grinning: ale to dopiero przed nami :laughing:

1 polubienie

Ale piękne :heart_eyes:

Słoneczniki robili tez, widelcem plastikowym robi sie platki slonecznika, w srodku czarne kolko z klejem i kladzie sie pestki slinecznika w lupinach

1 polubienie

Wrzucaj , wrzucaj jak coś robicie bo mi czasem już pomysłów brak

To bede chciala zrobic z synem bo mega mi sie podoba a wyglada w miare prosto dla 5 latka

Filip zrobil tez las w sloiku i to bylo mega fajne bo mozna bylo lopatka rozkopywac w ziemi :grinning: ale niestety troche zapomnial podlewac i juz tak ladnie nie wyglada :rofl::rofl:

Właśnie odebrałam moje dziecko z przedszkola i dostał pochwałę serduszko za kasztanowe prace bo oczywiście zabrał ze soba je rano . pani wychowawca proponuję mi zajęcia artystyczne z dziećmi w przedszkolu

3 polubienia

Jak masz takie zdolności to im się nie dziwię :star_struck::star_struck: na piterest jest też dużo pomysłów :smiling_face:

1 polubienie

Ooo talent po mamusi widze

1 polubienie

Myślałam żeby zrobić z nimi coś z gliny bo mam foremki jesienne , a później z panią mogliby pomalować farbami paluszkami , zobaczę jak to się ułoży bo mam jeszcze maluszka ze soba więc to nie jest takie logistycznie proste

1 polubienie

Aa przypomnij jeszcze ile synek ma ?

Starszak skończył 4 lata :wink:

To super ze juz jest tak aktywny i tworczy :smiling_face:

1 polubienie