Ja też lubię konkursy szkolne. Zwykle ja namawiam dzieci na wzięcie udziału
Ale to wiadomo że tak jest. Może gdybym miała córkę to byłaby bardziej ogarnięta ![]()
Oj nie mów, chłopcy czasem też potrafią zaskoczyć i bywa, że mają większe poczucie estetyki niż dziewczynki. Znam takie przypadki ![]()
Ja sie smieje wlasnie ze moj syn to taki pedancik
wszystko posprzatane ulozone a corka to masakra bajzel taki ze szkoda gadac ![]()
Noooo ja zawsze miałam wykładane wszystko w kosteczkę oczywiście jak byłam dzieckiem
teraz się to trochę zmieniło i jak to się mówi no rynek zawsze ogarnięty ale czasami sama boję się do szafy zajrzeć ![]()
brat wręcz odwrotnie bałaganiarz straszny był a teraz ciągle sprząta po sobie. Także nie ma się co martwić bo może być różnie
To ja podobnie tak jak twoja córka zawsze miałam
a moja siostra poukładane ![]()
Mój syn 7 letni bardzo lubi staranność , skupia się przy tym co robi i lubi jak jest ładnie zrobione ![]()
Oo, ale piękny widoczek ! ![]()
Dla dziecka to dopiero radość ![]()
Super
sama też lubię patrzeć jak u nas ptaszki podlatują , a co dopiero dla dzieci jaka to musi być radość ![]()
K upiłam kiedyś chrześniakowi karmnik i był zachwycony, codziennie sprawdzał, czy przyleciały ptaszki i dosypywał im ziarenek
Powiem Wam ze ja tez z tego czerpie radosc
pol dnia zagladalam do pustego pokoju syna zeby sprawdzic czy nie przylecialy znowu i ile juz wydziobały ![]()
Karmnik to genialny pomysł