Piekne ![]()
Sliczne ! Moj synek w przedszkolu tez tworzy piekne prace ![]()
Ooo jak pieknie
mega pomyslowo ![]()
Super praca! ![]()
Piękne!
Koleżanki córka w przedszkolu robiła dynie w sensie panie rysowały dynie na kartce a dzieci wyklejaly ją pomarańczowymi listkami. Pięknie to wyszło
Moze niekoniecznie jesienne, ale w przedszkolu mieli warsztaty stolarskie Tata i Ja i powiem Wam ze jestem POD WRAZENIEM i az musze sie pochwalic hehehe
Też fajny pomysł na takie warsztaty z tatą!
U nas było wyklejanie dyni plastelina, lepienie grzybków, robienie dżemu jabłkowego o soku.
Ale fajnie
widac ze maly szczesliwy ![]()
Jeśli zostaną Wam kartony po pączkach od Lovi , nie wyrzucajcie . Zróbcie z dziećmi kulodrom kasztanowy ![]()
Chwila roboty a ile spokoju bo dziecko siedzi i się bawi
Super pomysł ![]()
mój mały zawsze robi z nich samochód dla pieska pluszaka. Mam nawet taką nową smycz której używa do ciągnięcia tego kartonu z pieskiem w środku.
Jej no zaskakujesz pomyslami
super ![]()
Ale mega pomysł
pomysłowa mamusia
Ooo super pomysl skorzystam z niego na pewno syna zaciekawi ![]()
Oj zaciekawi
u mnie wszystkie okna porysowane
szkoda ze w zestawie byky tylko 4 kolory pisakow ale muaze przejac sie do action i kupic wiecej pisakow do szkola ![]()
O wow super napewno się zainspiruje
W Rossmann kupiłam teraz pisaki do malowania po szybie za 99gr ! Czekają na swoją kolej ![]()
Ja potrzebuje jakis mega karton bo chce w tym roku zrobic zdjecia świąteczne w kartonach w sensie lampki choinkowe powiesze i wsadze dzieci ![]()
![]()
![]()