Jesienne prace dzieci 🍂

Piekne :smiling_face:

Sliczne ! Moj synek w przedszkolu tez tworzy piekne prace :slight_smile:

Polecam audiobook na yt mały książę :orange_heart:

2 polubienia

Ooo jak pieknie :star_struck: mega pomyslowo :heart_eyes:

1 polubienie

Super praca! :slight_smile:

1 polubienie

Piękne!

1 polubienie

Koleżanki córka w przedszkolu robiła dynie w sensie panie rysowały dynie na kartce a dzieci wyklejaly ją pomarańczowymi listkami. Pięknie to wyszło

Moze niekoniecznie jesienne, ale w przedszkolu mieli warsztaty stolarskie Tata i Ja i powiem Wam ze jestem POD WRAZENIEM i az musze sie pochwalic hehehe

1 polubienie

Też fajny pomysł na takie warsztaty z tatą!
U nas było wyklejanie dyni plastelina, lepienie grzybków, robienie dżemu jabłkowego o soku.

Ale fajnie :heart_eyes: widac ze maly szczesliwy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jeśli zostaną Wam kartony po pączkach od Lovi , nie wyrzucajcie . Zróbcie z dziećmi kulodrom kasztanowy :sweat_smile:
Chwila roboty a ile spokoju bo dziecko siedzi i się bawi

3 polubienia

Super pomysł :blush::blush: mój mały zawsze robi z nich samochód dla pieska pluszaka. Mam nawet taką nową smycz której używa do ciągnięcia tego kartonu z pieskiem w środku.

Jej no zaskakujesz pomyslami :grinning: super :blush:

A u mnie dzisiaj wzielo ich na malowanie na szybie :see_no_evil:

1 polubienie

Ale mega pomysł :star_struck: pomysłowa mamusia

Ooo super pomysl skorzystam z niego na pewno syna zaciekawi :blush:

Oj zaciekawi :grin: u mnie wszystkie okna porysowane :see_no_evil: szkoda ze w zestawie byky tylko 4 kolory pisakow ale muaze przejac sie do action i kupic wiecej pisakow do szkola :slight_smile:

2 polubienia

O wow super napewno się zainspiruje

W Rossmann kupiłam teraz pisaki do malowania po szybie za 99gr ! Czekają na swoją kolej :sweat_smile:

Ja potrzebuje jakis mega karton bo chce w tym roku zrobic zdjecia świąteczne w kartonach w sensie lampki choinkowe powiesze i wsadze dzieci :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie