Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

trudno powiedziec, ja na poczatku uzywalam wszystko z pampersa… ale od jakiegos czasu przezucilam sie na pampersy ichusteczki z rossman “babydream” i przyznam ze bynajmniej u nas sie sprawdziły, nie przeciekaja, pupa nie jest mokra…dobrze sie trzymaja, i duzy plus za sciagacz z tyłu na pieluszce,przez co nie odstaja i sa raczej wygodne. :wink: chusteczki tez sa dosc dobre, ani suche ani zbyt mokre… takie w sam raz, nie uczuliły dzieci i uzywamy je do dzis dnia :slight_smile:

Ja uzywalam na poczatek pampersy care takie biale opakowanie. Dlamnie byly lepsze niz te w zielonym opakowaniu. Potem próbowałam pieluszek rossmanowskich ale jak dla mnie nie byly za dobre. Pozniej przeszlismy na Dade i juz tak zostalo. Tylko na dalsza podroz pappersa orginalnego zakladalam bo mimo wszystko jest lepiej chlonny jak dla mnie.

No to ja na początek zaopatrzę się w Pampers a później będę szukała metoda prób i błędów.

Ale o dada słyszałam sama wiele pozytywnych komentarzy. Nawet mojemu mężowi ktoś mówił że produkuje je pampers. Ale nie wiem czy to prawda czy plotka.

Ja teraz z synkiem tez na samym poczatku planuje pampersy uzywac a potem dada,bo tez narzekac na nie nie moge.

U mnie dady sie nie sprawdzaja zdecydowanie wole pampersy.

Po urodzeniu stosowałam i pampersy później zmieniłam na dady ale córka jak była większa to kupki zaczęły wypływać z pampersa więc zmieniłam na oryginały pampersy teraz kiedy córka ma 14 m spróbowałam jeszcze raz dady jednak po całej nocy rano brzydko pachnie siuskami w pampersy ch tego nie ma. Pampersy są te dla mnie mniej sztywne i cieńsze od dady

Nas pampersy i dady odparzały niestety…

Zobaczymy jak to będzie z moim malcem. Metodą prób i błędów będę sprawdzała i się przekonam co jest dla nas najlepsze.

Od jutra czyli 7.03 w biedronce duże paczki - domki Dada w biedronce są po 50 zł.

Dzięki Jajeczko za informacje, taka promocja się opłaca, ostatnio jak były te domki świąteczne zakupiłam kilka:)Ozdoby choinkowe tam były, synek się ucieszył a maluchy pieluchy miały:)

w super pharm jak ma sie u nich karte założona pieluchy pampersa ta duża paczka jest za 39,99zł moim zdaniem dobra cena

Wiecie co Wam powiem z tymi domkami w Biedronce? Też kupowałam domki w Biedronce do czasu, gdy nie natknęłam się właśnie na świąteczne domki… Kupiłam dwa domki po dwie paczki w domku, razem 4 paczki pieluch… Gdy otworzyłam jedną paczkę to się przeraziłam… W życiu nie widziałam cieńszych pieluch od tych domkowych… Synek dwa razy nasikał i był przesikany, więc po użyciu dwóch pieluch, sprzedałam je… Wolę zwykłe Dady i w życiu już nie kupię domków, żeby zaoszczędzić na pieluchach… One są tańsze, bo już jakość nie jest ta sama

Fakt z dada jest różnie . Kolekcja świąteczna była okropna , a gdy kupiłam zwykle paczki to było dużo lepsze pieluchy . Teraz zobaczymy na co się trafi , kupiłam dwa domki 2 i 4 . I tak w dzień często przewijam córkę więc nawet jak będą gorsze to nic się nie stanie . Od czasu do czasu dostaje pampersy od dziadków i te stosuje na noc .

u nas zawsze jest problem bo rodzina nie dzwoni jakich pieluch używamy tylko kupuje w ślepo pampersy bo przecież najlepsze a mały nasz strasznie ich nie lubi i potem kombinowanie komu oddać lub odprzedać… nie wiem czemu taka nagonka jest że pampers jest najlepszą firmą… ja bym powiedziała że raczej najdroższą a jakością - po prostu - przeciętną…

Kurczę , a ja z kolei jak są w Biedronce promocje z domkami, to robię duży zapas. Fakt, pieluchy są cieniutkie, ale nie zdarzyło mi się, żeby przeciekły. Wytrzymują też całą noc.

Ale jak widac kazda mam woli cos innego dla swojego dziecka.

Ja tez zawsze bylam zadowolona z Dady z biedronki i nigdy nam nie przeciekla. Przy drugim dziecku tez planuje je uzywac. Chodz do szpitala zamierzam kupic pampersy,poniewaz jak dla mnie sa bardzej chlonne.Mojej coreczki nigdy zadna pieluszka nie uczulia a testowalam rozne .Jednak najlepiej sprawdzily sie dady lub/i pampersy.

Bealia a mnie dady denerwują, bo ten wkład kiedy nasiąknie to się przesuwa i masakrycznie to wygląda. a na dodatek wydają mi się że kiepsko chronią przed wilgocią bo kiedyś dotknęłam to miałam mokrą rekę a dotknęłam pampersa to była lekko wilgotna… a dady stosuje tylko jesli wiem ze niedlugo kąpiel a mały zrobi kupkę to przecież muszę zmienić a pampersa szkoda

Domnika1990 mam takie samo zdanie jak ty o dadach.

Ja od razu na start kupiłam Dady. Tanie, wyglądały na solidne, estetyczne, do Biedronki mam kilometr… Na szczęście od samego początku podpasowały synkowi, więc nie musiałam inwestować w Pampers. Do dzisiaj ich używamy. Jestem z tego powodu baaardzo zadowolona. :slight_smile: