Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Podobnie było u nas .Pomarańczowe Pampersy dostałam od kogoś i wiedziałam dlaczego…Po prostu wiele dzieci jest uczulonych na nie i moja córka też była.

Szkoda, ze te pomarańczowe tam uczulają, ja się wychowałam na nich starszego synka a teraz używam do młodszego i nie wyobrażam sobie kupować innych. Dla mnie są rewelacyjne i cenowo bardzo dobre.

A teraz ostatnio, wczoraj widziałam chusteczki FITTI w biedronce 3szt za 7,99zł :slight_smile: nie kupowałam bo ja mam akurat zapas, ale fajna cena :slight_smile:

Orientujecie się czy Pomarańczowe pampersy sklep & play posiadają w ofercie rozmiar 6?

Niestety nie ma pomarańczowych pampersow w rozmiarze 6. Też bardzo długo ich szukałam, mają tylko do 5.

Ja uzywalam orginalnych papersow takich w bialym opakowaniu…one sa bardzo delikatne a ze moja corcia miala delikatna skorke to byly z nami dlugo. Teraz tez zamierzam ich uzywac przynajmniej na poczatek

Chusteczki uzywalam firmy penaten super delikatne na wyjazdy super. W domu uzywalam cieplej wody z mydelkiem nivea lub plynem do kapieli oillan gdyz moja mala miala bardza wrazliwa skorke i po kilku urzyciach chusteczek byla juz cala czerwona i podrazniona.

A do kiedy te promocje w rossmanie sa jeszcze? Tez mam karte

Też uboleałam nad tym,ze nie ma pomarańczowych w rozmiarze 6 :frowning: dlatego kupowałam zielone 6, na szczęście była wtedy promocja jka mój starszy jeszcze chodził w pampersach :slight_smile:
Bealia promocje w rosmanie to są raczej tygodniowe, i potem się zmieniają, ja już ich nie widzę:(
Ja czekam na jakieś promocje pampersów pomarańczowych,jak bedziecie widziały to dajcie znać, ewentualnie mogą być zielonych :slight_smile:
Zielone w rossmanie są za 44,99zł paczka, ale dla mnie to i tak za dużo

Kiedys jak moja coreczka byla malutka czyli jakies 3 -4lata temu ja kupywalam papersy w super cenie w aptece internetowej doz a ze mam ja blisko to odbieralam na mjejscu…raz pamietam zamowilam tez dla zajomych w sumie chyba z 8-10paczek to az pani sie martwila jak sie z tym zabiore …dobrze ze blisko autem zaparkowalam.Wtedy jeszcze karty do aptek byly na punkty i taka dla mamy i dziecka i rabat byl na ta karte. Teraz juz nie ma. Szkoda

Bealia praktycznie we wszystkich aptekach wycofano takie karty, a nie powiem dla mnie też pomocne często korzystałam z promocji.
Manndarynka w polomarkecie często są promocje na pomarańczowe pampersy. Jeśli chodzi o rosmanna to nigdy nie udaje mi sie nazbierac tych punktów przez 90dni i miec wiekszy rabat… nadal na 3%…

Mi się ostatnio udało w Rossmannie uzbierać i będę mieć 4 %, ale do 10%długa jeszcze droga.

Czekam na promocję dada , muszę zapas 4 zrobić i już coś dla noworodka pomału kupić. Kuszą mnie te pomarańczowe pampersy , ale boję się odparzeń .

Jajeczko mojego synka pampersy właśnie odparzaly i musiałam znienic na inne zły brzuszek przy siusiaczku mial czerwony i pupcie jak zmieniłam pieluchy to jak ręką odjąć zero oparzeń. A co do husteczek to które są lepsze dady czy fifi z biedronki bo ja używam i tych i tych zależy od promocji zawsze robie zapas

jajeczko broń boże… Mnie skusiły cenowo i kupiłam raz 4 paczki, później 6 i co? i musialam natychmiastowo sprzedać, bo pupa mojego Oskiego cała w czerwonych krostach :frowning:

Więc pozostanę wierna dada, mam nadzieję że w lecie córka nauczy korzystać się z nocnika . Pieluchy dla dwojga dzieci to duży wydatek .

A te pomarańczowe pampersy są najczęściej w promocji,a tu klops uczulają…My używamy dada. I jestem zadowolona ,

Dziewczyny ale od początku kupowałyście pieluszki dada czy na sam początek brałyście pampers?

Ja na sam początek kupiłam dada. Przystępna cena, wyglądały na solidne, były ładne. Na szczęście synkowi podeszly, więc się bardzo ucieszyłam, bo nie musiałam zmieniać na droższe.

Ja Pampers i pampersy i chusteczki. Bardzo sobie chwalę.

do 2 miesiąca używałam pampersy, ale młody płakał i zdarzały się lekkie odparzenia, potem spróbowałam dada i pupcia się mega odparzyła i na końcu znajoma poleciła tojous z lidla i to był strzał w 10. A chusteczki próbowałam najróżniejsze - i dla mnie najlepsze okazały się dada z biedronki takie w zielonym opakowaniu z postaciami Disneya.