Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Każdemu dziecku będzie służyło co innego i tyle :slight_smile:

ja kupuje dada i jestem zadowolona, podobno od 4 już są słabsze, więc nie długo sprawdzę czy nadal chce z nich korzystać

My używaliśmy pieluch Bella Happy.Zamawiałam 4 opakowania przez inernet a w gratisie do tego były chusteczki.Byłam bardzo z nich zadowolona.Gdy czasem nam zabrakło to kupowałam Dadda i też były ok.Próbowałam oczywiście innych też.Pampersy drogie i miałam taki z nimi problem,że w nocy przeciekały.
Natomiast znajoma stosuje tylko pieluchy z Rossmana-Babydream.

Każdy może wybrać-a najlepiej przetestować, które pieluszki j są najlepsze!

Widziałam w dobrej cenie te Bella happy i zastanawiam się nad zakupem . Boję się tylko że będą sztywne , muszę poczytać więcej opini na ten temat

Bella happy jeszcze nie próbowałam może kupie na próbę i zobaczę :slight_smile:

Mam pytanie dla dziewczyn które używają chusteczek fitti z biedronki.
Niedawno wyszła wersja tych chusteczek o takiej fajnej porowatej strukturze. Teraz niestety znikła z biedronki… Jest ich stara wersja… Czy u was też? Tak bardzo jej lubiłam a te nie bardzo mi odpowiadają…

Ja mam jeszcze paczuszkę tych chusteczek fitti, ja myślę, że te z porowatą strukturą pojawią się jeszcze, zauważyłam, że u nich tak jest, że coś jest, potem znika i znów się pojawia, więc jest szansa:-)
Jeśli chodzi o te chusteczki fitti - mam różne zdania na ich temat. oNE są ogólnie w dobrej cenie, ale trafiają się różne, tzn raz są fajnie nawilżone, mam wrażenie że ten materiał jest grubszy, przyjemniejszy, innym razem trafia się seria prawie “sucha” i sztywna… a kupowałam te same, nie wiem.coś na na etapie produkcji już się dzieje i czasem wypuszczają gorsze

Manndarynka Też mam takie odczucia że różne wersje wychodzą tych chusteczek…
Mam nadzieje że będzie tak jak piszesz że coś jeszcze się pojawi… Chociaż widzę że dada też się pogorszyła… Jak kupiłam opakowanie jeszcze zanim się mała urodziła były lepsze teraz albo mi się wydaję albo są bardziej suche i zostawiają kłaczki…

Dziewczyny jeśli chodzi o pampersy czy też chusteczki to każde dziecko jest inne i każdemu będzie pasowało co innego. Jednym podpasuje tylko pampers innym tylko dada. Trzeba po prostu spróbować, zobaczyć jak reaguje pupka dziecka i wybrać najlepsze dla niego.

Kupiłam jakiś czas temu pieluszki babydream i za bardzo mi rumiankiem śmierdziały. Przerzuciłam się za to na lidlowskie. Kupiłam kiedyś z ciekawości w malej paczce bo były tańsze i byłam pozytywnie zaskoczona. W większych paczkach wyglądają zupełnie inaczej, bardzo mi zielone pampersy przypominają, a te w większych paczkach mają fajne zwierzęce wzory zebry i żyrafy. Jakościowo też są ok, nic nie przecieka i nic nie odparza. A jak je kupowałam to w sztuka wychodziła po 46 gr, więc przyzwoicie:)

Nie lubię tych nowych Fitti. Jak dla mnie są zbyt sztywne i prawie suche. Jednak tak jak napisała Kasia - każdemu odpowiada co innego. Nic dodać, nic ująć. :slight_smile:

U mnie Dada odparza, innych niż pampers nie stosowałam, nie wiem chyba przyzwyczajenie do marki. Co do chusteczek to też tylko pampers, ale tylko zielone, bo na białe sensitive jest młody uczulony

A znacie pampersy pampers pomarańczowe? dla mnie rewelacyjne, na prawdę dobre i tanie :-)) cenowo tak samo jak dada a są bardzo często promocje w kauflandzie albo w stokrotce.
Te pampersy wg mnei są tak samo dobre jak normalne pampers zielone czy białe.
Ja dady nie lubie, albo tych z lidla, ani z gaga, ani z Rossmana-Babydream - przetestowałam wszystkie i odkąd trafiłam na te pomarańczowe tak innych nie używam, no chyba, ze trafi się promocja zielonych czy białych pampersów pampers.

galaaa zgadza się, dla mnie DADA nie są dobre, założy się je, dziecko zrobi raz siku i pampers jest twardy i mokry

One mają specyficzny zapach, mi on nie przeszkadza, moim dzieciom nie szkodzą :-)))

Ja też czasem używam pappersów pomarańczowych i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. W promocji sa nawet tańsze niz Dady czy Babydream. Ja najczęściej kupuje je PoloMarkecie… Za to chusteczki małą uczulają, przetarłam jej kiedyś jej buźkę to miała od nich krostki a na pupci czerwony ślad

Muszę spróbować tych chusteczek z lidla, drogie są?

Aktualnie są promocje w Rossmanie.Ja kupiłam chusteczki i pieluchy firmy Pampers.

Angel jak cenowo?

Chusteczki 4 pack za 19.99,ale z kartą Rossnę.A pieluchy Pampers nr 2 za 19.97-43 sztuki i też z kartą Rossnę.

J teraz kupuję fitti w biedronce, za trzy opakowania chusteczek płacę niecałe 10 zł, a nie są złe

Skusiłam się na te pampersy pomarańczowe.
I znów Młodej wyszły krostki na pupie…czego przy dadzie czy babydream’ach ni miała…i ten zapach chemii, niby nie przeszkadza ale…
I bądź tu mądrym.

Promocje, promocje, promocje…bez nich ani rusz.
Spodobała mi się ta porównywarka pieluszkowa.