M już chusteczek za bardzo nie używamy.
Jeszcze parę miesięcy temu kupowałam chusteczki Dada i wszystko było z nimi ok.
A dziewczyny pieluszki z Dady też się tak pogorszyły czy tylko chusteczki ?
Beata pieluchy sa ok. Nic sie nie zmienily.
Po za tym ze my uzywamy tych co byly wczesniej bo te nowe ciensze jakos mi nie pasuja, nie sa takie chlonne jak te wczesniejjsze wiec my zostalismy przy starych.
Tylko tak jak juz gdzies wspominalam ze pieluchy dada to pampers a chusteczki dada to Kindi wiec moze dlatego jedne sie zmienily a drugie sa dalej takie jak byly
Niunia no tak te bawełniane za ok. 6 zł o
dla mnie sa beznadziejne… Ale musiałam kupic bo innych u mnie w Biedrze akurat nie było a po za tym byłam ciekawa jakie sa… I smutno że tak się nie sprawdziły u mnie. Są twarde i małe…
Beata nie wiem może zależy jaki sort ale większość moich koleżanek zaczęło narzekac na Dady że przeciekaja i dzieci co używaja je od urodzenia nagle są na nie uczulone i to od rozmiaru 4 zaczęły wyskakiwać krosty i mamuski musiały zmieniac pampersy… i to te nowe co Iza o nich pisze a stare nie wiem jak
A ja Wam powiem, że Dada są super; ) Dokładnie takie jak Pampers i przy chłopakach teraz nie było żadnej różnicy - przez trzy miesiące ani razu żadnego kłopotu.
Za to np. Pampers jak tam kupuję to zawsze jedna albo dwie sztuki urwą mi się przy zakładaniu rzepy czyli tego 1-2 pampersy na opakowaniu tracę. I tu liczę tylko siebie, bo nie wiem jak z moim mężem…
My od początku używamy pieluszki Dada. Sprawdziły się, więc nadal jesteśmy im wierni. Co do chusteczek, kupuję z Fitti, Luli (czy jakoś tak) i Dady. Zależy, które są w promocji. Powiem szczerze, nie widzę różnicy, prócz zapachu, bo te z Luli mają dosyć ładny. Za to chwalę sobie pudełko do chusteczek z Dady. Bardzo praktyczne i wygodne.
Do jutra w netto jest promocja pomarańczowych pampersów sleep &play - 3 paczki za 69 zł. Czyli za paczkę 23zl
W Tesco też jest promocja do środy na zielone pampersy 68 zł a sztuk zależności od rozmiaru JA kupiłam 2 - 144 sztuki
Ja akurat jestem fanom pomarańczowych pampersów
Średnio się opłaca w Tesco chyba że małe rozmiary… Ja kupiłam z braku wyboru wczoraj za 68 zł 87 sztuk chyba… A ostatnio w Netto kupiłam za 70 zł rozmiar 5 i to 111 sztuk jakoś
Gosiu a mi sie popsulo jedno, zurzylo jakby bo wygielo soe zamkniecie i juz nie otwieralo pidelka
Roxi to w mojej wiejskiej drogerii 4+ tam chyba bodajże jest 77 pampersów czy coś koło to jest za 53 zł; )
A ja kupiłam akurat małe opakowanie 4, 44 pampersy za 34 zł.
I przyznam szczerze, że Pampers Pampersowi nie równy; ) Te tu są zupełnie inne niż w Irlandii; D Tamte są takie same jak Dada a te co ja teraz kupiłam to po jednym siusiu balon dosłownie… Dobrze, że musiałam je kupić tylko awaryjnie; DD
no i ja zauwazylam ze dady troszke przeciekaja nei wiem ale ja juz 3 uzywam pampersow bo boje ie zamoczenia w nocy a pampersy bardzo rzadko mi rpzeciekna tylko wtedy gdy ja zle zaloze albo falbanki nie odchyle z pospiechu ale 1 i 2 dady byly dla mnie super
Iza możliwe, nic nie trwa wiecznie. Ja mam na razie jakieś 4 miesiące i jest takie jak było. W razie czego mam jedno w zapasie, bo niedawno była na nie promocja.
U mnie Dady raczej nie przeciekały, ale i tak Pampersom nie dorównywały. Mimo wszystko wychodziły taniej i jak nie było promocji na Pampersy to zawsze wybierałam Dady.
Ja na pampersy dady tez nie narzekam
Kumpela a moze powodem jest to ze sa juz za male? A sprobuj kupic rozmiar wieksze to ci nie zginie tylko najwyzej jak beda za duze to zostana ci na pozniej. Ja tak zrobilam i okazalo sie ze faktycznie byly za male dlatego zaczely przeciekac.
Gosiu ja teraz tez mam dwa bo kupilam 2 opak tych promocyjnych chusteczek plus to jedno popsute ktorym Miska ma teraz zabawe
ja kupuję pieluszki dady i jestem zadowolona,mała nie ma żadnych podrażnień. Chusteczek mało używam wolę małej pupę wodą myć i wacikami kosmetycznymi. Syn kiedyś po nadmiarze chustek miał uczulenie
ja kupiłam parę opakowań pampersów zielonych w Lidlu jak były w promocji. Tak szczerze to to był taki badziew. BYły okropne, cienke . Widać , ze firma poszła z ceny kosztem jakości. Dla porównania teraz kupiłam normalne nie na promocji i w normalnym sklepie i od razu widać różnice. Grubsze, lepiej chłonne, wypełnione wkładem do końca i jakby z innego tworzywa
Czy wy też macie takie wrażenie, ze te pampersy z Lidla to jakiś niewypał??
Ja w lidlu nigdy nie kupywalam jakos mi do niego nie podrodze i moze z raz w zyciu bylam w lidlu.
Zuzanna ale to były normalne oryginalne Pampersy ???
Jeżeli to oryginalne pampersy to skłaniam się ku temu że był jakiś trefny sort chociaż nigdy ich w Lidlu nie kupowałam tylko w Tesco.