Ja nawet raz przekalkulowalam ze kupujac pake chusteczek dady pakowana po kilka szt bez pudelka nawet nie wychodzi taniej niz kupujac pojedynczo. Mala roznica cenowa wyszla, zle tak jak Roxi pisze, jaka to ma byc promocja, raczej chwyt marketingowy.
Ja używałam też pieluchy Dada z biedronki. Bardzo dobrze się sprawdzały:)
Samanta nawet ten starszy nosi 4? No szok
Akutat co do kwestii pampersow to jestem zadowolona ze nie musze inwestować w pampersa… jednak mam rekompensate w postaci emolientow do kapieli… ale mam nadzieje, ze niedlugo juz skonczymy z nimi
Starszak to straszna chudzina i też raz wszedł w spodnie malucha, tyle że były do kolan; )) Jest szczupły i bardzo wyrośnięty jak na swój wiek - waży w sam raz, bo jest równo na 50 centylu i idzie nim od narodzin; ) A Maluch to pączek; )) i tak jak urodził się drobniutki to teraz jest z niego kawał chłopa; ))
Bardzo dobre słyszałam opinie na temat pieluch dada z biedronki:)
Samanta a starszak pewnie gdy byl mlodszy tez byl paczus?? czesto tak bywa ze dzieci gdy szybko rosna malo widac jak przybieraja na wadze bo to im sie rozklada na cm, ja zawsze panikuje jak Cele waza bo malo tyje, ale to normale skoro szybko rosnie, skoro waga podobna a wzrost idzie do gory to tak czy siak przytyla…
Starszak nigdy nie był pączkiem ; ) On zawsze był chudziutki tzn. taki w sam raz ; ) A Mały to jest taki okrągły…; )))
Moja Celka jakos od 2 miesiecy takze stala sie mniej paczkowaata, za to zaczela rosnąć
Mój był małym paczkiem ale nie do przesady gdy zaczął raczkować to chudzina sie zrobiła. ale chłop wysoki bo ma jakoś 83 cm wzrostu a ma rok
i ok. 10 kg waży.
Ja wlasnie zmienilam Misce pampersy na 4
Roxi moja Miska 5,5 miesiaca i 7 kg i 73cm
Stało się to, czego się obawiałam - no i mam potwierdzenie przypuszczeń - w chusteczkach Fitti jest “nowa struktura” i chusteczka jest identyczna z nową wersją Kindii… Bardzo źle mi się nimi cokolwiek robi., Kupiłam już teraz chyba ostatni raz Fitti…
serio mówisz? kurcze dawno nie kupowałam Fitti więc nie wiem ale ostatnim razem jak kupiłam były ok. szkoda bo bardzo sobie chwaliłam
Niunia989 a 4 nie są od 9kg ja dalej na 3 ale to chyba od firmy zależy.
Ja też dziewczyny widzę po swojej że jak się teraz więcej rusza raczkuje to te waleczki z nóżek jej znikły heh a na 7mc waży 7.200 i 75cm
To niunia989 twoja idze w górę jak nic
Wiecie co mi Fitti jakos do gustu nie przypadly, kupilam kiedys i z ledwoscia zuzylam te 3 opak do konca…
AmiAga Dada 4 sa od 7-18kg wlasnie tez bylam przekonana ze od 9 kg ale olsnilo ,nie ostatnio w biedronce
wiec od razu bez zastanowienia zmienilam. i sa o niebo lepsze
Oj tak moja corka rosnie nie w szerz a wzdluz Jest taka drobniutka a dluga ze ho ho
Ktora z was kupila ostatnio promocyjne chusteczki zielone dada z pudelkiem? zauwazylyscie ze sa inne niz te poprzednie? maja inna strukture i inaczej pachna. co do zapachu to jest lepszy ale co do jakosc to bym nie powiedziala bo sie strasznie slizgaja po pupie…
Ja akurat teraz kupiłam pieluszki Babydream. Miałam je kiedyś i u nas się nie sprawdzały, ale wtedy synek jeszcze nie korzystał z nocnika. Mam nadzieję, że teraz się sprawdzam, bo pieluszkę zakładam tylko jak gdzieś jedziemy. Więc synek za bardzo do pieluch nie sika chyba że długo chodzimy po sklepach i nie ma gdzie się załatwić.
A chusteczek nawilżanych też za bardzo nie używam. Zabieram tylko kilka sztuk jak gdzieś jedziemy. W domu najlepsza jest woda.
Iza a pstrykniesz zdjęcie jak wygląda chusteczka? Są na niej kotki czy jakieś tam inne zwierzątka?
Samanta jesne
Na tych wczesniejszych byly jakies kurczaki, kroliki i misie a na tych promocyjnych sa jakies zolwie, foki, hipopotamy i sloneczka?
Generalnie te promocyjne sa gladsze, mietsze i ladniej pachna, ale to ze sa gladsze powoduje slizaganie sie po pupie.
No i sa odrobine mniejsze od tych wczesniejszych
Zdj.1 Na gorze stara na dole promocyjna
Zdj.2 Chusteczka promocyjna
Zdj.3 chusteczka stara
Zdj.4 no i wlasnie to sie dzieje po rozciagnieciu chusteczki stara bez zmian (na gorze) a w promocyjnej robia sie mega dziury (na dole)
To takie same są teraz Fitti - czyli od Dada też będę się trzymać z daleka.
Szukam dobrych i tanich chusteczek - dziewczyny poratujcie mnie jakąś nazwą?
Może któraś z Was kupuje z Tesco zielone albo niebieskie TLB?
Wow! To nieźle chusteczka chusteczce a promocja nie promocji nie równa. Czyli szkoda zakupu bo nie warty jakości akurat tych nie kupuje ale uwaga cena żeby zwracać uwagę.
Ja od początku siedzę w marce Pampers jak by kogoś interesowało to w Carrefour są chusteczki Pampers różne rodzaje 4x za 15.99zł
No właśnie niunia989 ja też sobie sprawdziłem bo nie wiem czemu mi się tak utarło że 4 są od 9kg i moje Pampers też są juz od 7 do 14kg. Heh
Może to przez to że ciągle widzę na tym opakowaniu że do 9kg…
Beata dokładnie na grubsza sprawę czy nawet na odświeżenie pupy nie tak cały czas tymi chusteczkami woda zwykła zdziała lepiej.