Ja dziś kupiłam w Netto 111 Pampersów zielonych w kartonie za 79 zł Ale my już na 5 jedziemy a wiadomo mniejszy rozmiar to więcej pampersów. Bardziej opłaciło mi się niż w Tesco bo ostatnim razem chyba 78 pampersów za 70 zł kupiłam…
ja poluje właśnie na jakąś promocje na pampersy, najlepiej zielone. wszedzie oferty do 9 może 10 wrzesnia cos sie pojawi. chociaż te zielone mi smierdzą jak Kacper zrobi siusiu, za to w pomaranczowych ładnie neutralizuje, za to są sztywniejsze… jakos nigdy się nie zdecydowałam na dade bo cena podobna do pampersów w promocji.
A my pampersa nie mozezemy bo mala ma uczulenie zaraz jej zsypuje cala buzie krostkami. uzywamy dada ale wlasnie ostatnio zaczely nam tez przeciekac 3 i chyba zmienie o rozmiar wieksze co do chysteczek do ja przekonalam sie do dada zielonych i tak kupuje ich caly czas
U mnie w drogerii jest promocja na chusteczki Cleanic Kiindii i op. jest za 3,50 więc się skusiłam… Jaka cena taki zakup; )
Na opakowaniu nawet jest napisane, że “duża, delikatna chusteczka” a jest tak beznadziejna, mała, sztywna i szorstka.
W dodatku jest ona dziwnie nasączona tym płynem, że aż obślizgła… Dla mnie pachnie (wersja Skin Balance) jakimś płynem dezynfekującym… Ogólnie bardzo nie polecam.
Ja chusteczki nawilżane stosuję już tylko jak gdzieś jedziemy.
Już od dawna w domu myłam synka wodą po zrobionej kupce. Dzięki temu pupa nam się nie odpażała i nic nie uczulało.
Chusteczki są niby ok, ale według mnie one zostawiają na skórze taką troszkę lepką powłoczkę.
Ja też swego czasu naciełam się na chusteczki Kindi, ale mnie denerwowało w nich to, że za jednym pociągnięciem wychodziło 5 sztuk. Najbardziej pasują mi jednak te od firmy pampers.
Chyba każda mama ma swoje ulubione
Samanta ja tez kiedys mialam Kindi te blekitne dla noworodkow bo to bylo jakos na poczatku i powiem szczerze nie byly takie zle , a moze poprostu trafilam na lepsza partie.
Wiecie co,ja często kupowałam te chusteczki Cleanic, przeważnie kupowałam w promocji, bo one jednak są drogawe jak dla mnie.
Ostatnio kupiłam w promocji chyba 5 paczek - pakowane w jedno duże, wychodziło 3,5zł za paczkę. Dostałam też jedną paczkę od koleżanki, która nas odwiedziła i powiem Wam,że te mokre chusteczki z promocji są beznadziejne…rwią się, są sztywne, na prawdę kiepskie. Kurcze ja znam te chusteczki i wiem jakie powinny być…masakra
Wychodzi na to dziewczyny to co znamy i lubimy w promocji może okazać sie badziewiem, w życiu bym nie pomyślałam i jeszcze się z czymś takim nie potkałam a te od koleżanki które dostałam są takie jakie powinny byc.
Myślałam, ze może to jest jakaś inna firma, bardzo podobna, ale nie to są te same cleanic, które już wiele razy kupowałam przy pierwszym synku - trzeba uważać też i na promocje
Jest nowa odsłona Kindii i jest na prawdę beznadziejna… Starą też kupowałam i byłam w miarę zadowolona ale teraz to są beznadziejne… To opakowanie jest z dzieckiem z czapką i na niej narysowany jest kotek…
Widziałyście promocje z biedronki? Znowu chusteczki nawilżane 4 paczki po 72 szt + pudełko za niecałe 18 zł… się opłaca więc kupie… no i pampersy z dady w kartonie za 49,90 zł znowu są dostępne a używałyście kiedyś nawilżanego papieru toalwtowego? Bo też go widziałam w ofercie a nie wiem co to i jak się sprawuje… no i od jakiego wieku to jest
ja papieru nie używałam nie widze takiej potrzeby póki mały w pieluchach miałam kiedyś dla siebie nawilżany i był dla mnie trochę twardawy
Ja używałam papieru toaletowego nawilżanego właśnie z biedronki wyglądają jak chusteczki nawilżane z tym że można je wrzucać do toalety. Jednak mnie nie zachwycił, kupiłam go dla 3-letniego synka jakaś promocja była za 1,99 chyba 20 sztuk.
Bardzo dobre są pieluszki Dada. Te w rozmiarze 1 są teraz właśnie w promocji w Biedronce po 8,99 zł za 28 sztuk. Te chusteczki, o których napisała Euforia również są rewelacyjne i do tego są razem z praktycznym pudełkiem. Obecnie zamawiam pieluszki w sklepie internetowym www.blizejciebie.pl Kupuję pieluszki Happy w rozmiarze 6 dla starszego synka i w rozmiarze 4 dla młodszego. Od 115 zł transport jest darmowy! Jeśli chodzi o chusteczki, to polecam Fitti. Są sprzedawane w Biedronce w 3paku po 72 sztuki i kosztują 9,99 zł. Są dobrze nawilżone, ładnie pachną, nie podrażniały skóry moich i synków i co najważniejsze są w przystępnej cenie
O po 9 zł jedynki? Pamiętam rok temu kupowałam 28 sztuk za 15 zł jakoś. Spadła cena strasznie.
9 złoty to bardzo dobra cena. Ja miałam jedynki Pampersa za 19 zł (chyba 32 szt).
Dzięki Ewa za info o tych chusteczkach z pudełkiem, bo do Biedronki mi nie po drodze. Kupię, bo pudełko fajne, chusteczki nie wysychają i wyciągają się pojedyńczo. Choć wolę chusteczki pampersa, a tak znowu bedą zielone Dady :-).
No dziś ciocia przybiegła do mnie z gazetką Biedronki; D
Moi chłopcy obaj noszą 4; ) Nie wiem jak to się stało ale i na jednego i drugiego pasują, więc kłopot z podawaniem dwóch rozmiarów dla osoby robiącej mi zakupy w mieście zniknął ; ) No i też w nocy nie muszę szukać w półmroku cyferek na pieluszkach; D
Pampersy uzywam z firmy pampers lub bella sa bardzo dobre. Uzywamy tez dade ale z tego co wiem duzo osob uczula. U nas na szczescie wszystko wporzadku
chusteczki tez z pampersa. Pampers sensitive.
Euforia to cena pudełeczka wzrosla z chusteczkami, z tego co pamietam ja kupowalam za 14,90
Też mi się wydaje,ze cena wzrosta Były też za 14 zł czteropak Dady +2 małe opakowania chusteczek takie na wyjscia po 20 sztuk bodajże pakowane. Ale jednak to żadna przecena z tym,że dodają pudełko gratis bo wychodzi to samo co kupując 4 paczki osobno