Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Tak myślałam że większe opakowania są dla Ciebie bardzej korzystniejsze :slight_smile: I w dodatku bony to się opłaca. Także pozostaje Ci mieć mś uwadze promocji gdzes indziej.
Ja zrobię zapas w Lidlu jak nie będzie o to walki heh z jeśli nie to na pewno coś się jeszcze gdzieś trafi bo zapas mam jeszcze z kauflanda :slight_smile:

Zastepcze pampery dla Marcychy znalezione!!! Sukces

O to super ? Jak się nazywają?:slight_smile:

Libero, dosc dziwne maja zapiecie nie mowiac juz o ksztalcie, ale przeciez nie sa one na pokaz :wink:

Hehe no tak :slight_smile: a cena ok?

Też jestem za tym jeśli odpowiadają pupie to kształt i zapięcie to nie problem. Fajnie Xaniab ze się udało coś w końcu znaleźć :slight_smile:

Libero uwolniło Was od kłopotu :-). Bardzo wymowne :-).

Ceny w sklepach ok 30zl za 70szt

Xaniab to super :)nie ma źle

Tutaj ogólnie ceny produktów dla dzieci sa przyzwoite

najwazniejsze ze znalazlas dla Marcelinki pampersy nie musza przeciez supoer sie prezentowac wazne byt byly wygodnew dla dziecka

Kumpela masz racje, pamper nie jest na wierzchu nikt go nie oglada

I mysle ze nikt by się nie odważył zaglądać pod body czy pajaca jakie dziecko ma pampersa

Ta promocja w Lidlu to jednak nie taki szał, w opanowaniu 3 jest 54szt :-/ nie kupiłam czejamy na coś innego ciekawego…
Xaniab nie ma co patrzeć na wygląd tylko na zastosowanie i to że nie uczyulaja :slight_smile:

słyszałam,że te Libero są dobre :slight_smile: u nas też są chyba w Auchanie? Realu? ale generalnie są znane w Dani czy Norwegi :slight_smile: super,że się udało !!

Ja ich w Polsce nie widziałam jeszcze :slight_smile: ciekawe jaka u nas cena

Znam takie mamy które uwazaja ze wazne to JAKIEJ FIRMY sa pampersy…niestety.
Nawet pamersy sa oceniane jak widac. Jak powiedziałam kolezance ze ja uzywam dady to ona ze ona chce jak najlepiej dla dziecka i dlatego kupuje mu pampersy oryginalne a nie jakies tam tanie.
No poczułam sie strasznie…jakby mnie to upokarzalo ze kupuje pampersy z biedronki.
świat oszalał. niektórym to zaprzeproszeniem sie w dupach poprzewracalo i nie maja sie czego jac.
kiedys kobiety tylko w tetry zawijaly albo Bóg wie w co jak nic kiedys nie było i zyli i sie szanowali. a teraz kupowanie kosmetykow dla dziecka ciuszków itp. to wyznaczenie prestiżu i statusu rodziny.
ten kto kupuje tanio to biedak i wiesniak:) czasami takie wlasnie odnosze wrazenie:)

A co Ty Aga się przejmujesz, że jakieś snoby się przechwalają. Daj pokój. Jakby mi taniej wychodziły Dada i miałam Biedrę pod nosem pewnie mała siusiałaby do nich. Z resztą na początku nazbierałam sporo próbek jedynek Dady i były ok. A że jakoś udaje mi się kupić w miarę promocyjne pampersy to się ich trzymam. Ale nie mówię, że to już na zawsze :-).

Wcale tak nie jest że jak się kupi orginalnego pampersa to dla dziecka jest jak najlepiej… nie każdemu one służą… eh najlepiej to przemilczeć bo niektóre dziewczyny mają dziwną teorię…

Bo to dobrze by było mię próbki pampersow różnych marek żeby wiedzieć jakie są dobre a jak się okażą słabe wiadomo ze nikt nie kupić nie waze czy to z biedronki Tesco czy lidla