Czy zielone pampersy mają zapach?
Wioletta według mnie to tak mają jakiś taki swój specyficzny i ja je wietrze w sposób rozłożony w szufladzie łóżeczka, tyle że jak nacja już moczem to właśnie czuć bardzej tzn ja od razu czuje mokrego pampersy. Wydaje mi się że i tak mniej śmierdzą niż pomarańczowe.
Pampersy to chyba wszystkie mają swój zapach i są w jakiś sposób perfumowane. DAda zresztą też mi śmierdzi.
Dostałam ostatnio poaczkę dady…no nie lubi ich i koniec, beznadziejne dla mnie, zaraz się robią ciężkie,mokre.
Używam ich są są i muszę je wykorzystać, zakładam tylko na dzień i zmieniam co chwila…
Ja jestem wierna pomarańczowym pampersom, mamy trójki,chyba nawet nie ma mniejszych, nie wiem nawet nie widziała. Do ich zapachu już się przyzwyczaiłam, nie przeszkadza mi, małemu nic po niech nie jest, nie ma żadnej wysypki.
A teraz są te pomarańczowe w promocji w stokrotce za 25,99zł jak ktoś lubi ![]()
Też Manndarynko nie widziałam pomarańczowych pampersów w rozmiarze mniejszym niż 3, bo one są chyba przeznaczone właśnie już dla takich mobilniejszych i większych dzieci :-). Każde pampy jakoś pachną, mi zapach zielonych pasuje, pomarańczowych nieco mnie drażnił, w kwestii premium nie wypowiem się, bo nie miałam.
Dokładnie dla większych “spanie i zabawa” i nie ma mniejszych niż 3.
Bardzo fajnie że wam Manndarynka tak pasują każda z nas ma tu jakieś swoje gusta i gusciki, ważne żeby pupy skarbów były zadowolone.
Cena na pomarańczowe jak zwykle dobra ale mnir już nie kusi ![]()
Jak burza idźcie z tymi rozmiarami, rozumie wygoda i komfot najważniejsze.
Ja najczęściej korzystam z aktualnych promocji i tak w domu mam dadę, pampersa i nawet babydream
(choć te ostatnie soją grubością wręcz przerażają w takie upały…i przy większym zagłębieniu się w temat pozostawiają wiele do życzenia). Na noc stosuję 4+ pampersa, choć zdarza się, że przeciekną…nie jestem w stanie dociec jak to się dzieje, czy córce pampers się zsuwa, czy jest przeciążony.
Teraz będę testować nowość od bambino rekomendowaną przez Instytut Matki i Dziecka, znacie? testowałyście może?
nie znam klio ale chętnie się dowiem jaki będzie wynik tych testów:)
Klio u mnie dziś przeciekł zielony pampers, bo mała leżała długo na boku i jakoś jej się z tego pośladka przesunął. Dobrze, że jest podkład pod prześcieradłem.
Testowałam bambino i nie polecam. Grube jak podpaski w PRLu, mało podatne, siusiu jeszcze wchłaniało, ale kupka mimo grubości wylatywała i nie zbyt podchodził mi zapach. Dobrze, że miałam tylko próbki a nie całą pakę.
Ja czekam na promocję w lidlu na pampersy zielone ma być
Pampersy pomarańczowe mają przyjemny moim zdaniem zapach.
To Klio dasz znać jak po testach choć czytałam sobie opinię o nich i nie są zbytnio chwalone ale może akurat tobie będą pasować ![]()
Artan u nas dzieje się tak samo właśnie jak za długo leży na boku ale też łapie się na tym że ten pampers jest luźny i trochę zsuniety to może z tego przeciekl ale to właśnie tylko bokiem :-/
Na takie ciepło to nie funfowala bym dzecku takiego grubego pampersa nawet przy częstej jego wymianie.
Kumpela też czekam ale u mnie to może być walka o te pampersy to też mąż zajedze rano na otwarcie przed pracą.
kurcze AmiAga racja moze byc sporo ludzi to 19 tak sie zacyzna to musze i ja rano sie wybrac
Pomarańczowe nie śmierdzą
mają swój zapach charakterystyczny, ale tak jak z gustami nie każdemupodchodzą i tyle :-)).
A co się tyczy Lidia i promocji to zwykle sobie odpuszczam bo mieszkam w takim miejscu, że ludzie stoją w kolejkach jeszcze przed otwarciem sklepu jak jest dobra promocja i w ciągu 5 min towar się rozchodzi …
to prawda Artan ja mam daleko do lidla bo tylko 1 mamy w miescie ale ludzie stoja juz przed drzwiami jak jakas promocja jest
Jako 1 używałam pampersow z happy to one wcale nie miały zapachu i jako 1 mogły być ale już rozmiar większe to porażka grube i zbite ![]()
Premium z PamperS miałam jedną paczkę zapach mniej rzucający się w nozdza samej czystej pieluchy może i ta cena w stosunku do jakości robi swoje. Niestety za drogie dla mnie…
Przeliczyłam sobie cenę czwórek za sztukę w tej promocji Lidla i wyszło mi 0,71 groszy - drogo, żadna promocja jak dla mnie.
Artan ja widziałam reklamę i tam właśnie napisane ze od 44 gr się zaczyna a te które mówisz to nawet 74 tez myślę że żadna to promocja
A w tesco teraz jest promocja oampery w kartonie 68.99 nawet się opłaca
Artan niestety jeśli promocja jest na te mniejsze opakowania to cena za sztukę nie będzie powalala i w tym przypadku lepsze są duże zastawy też na promocji to jakiś jest już taniej
mi właśnie odpowiada bo tak jak liczysz Kumpela za 3 wyjdzie coś ok 44 gr to nie tak dużo jak na Pampersy.
Co się tyczy Tesco no to jak dla nas rozmiar 3 w opakowaniu 136 szt jest po 51gr to więcej muszę dać.
Ale Artan mogą się już trochę bardziej opłacać te promocje czy z Tesco czy Z Carrefoura bo w granicach 65gr za szt.
To gdzie ty Artdn w końcu kupujesz pampersy żeby bylo korzystnie?
Ostatni mój zapas zakupiłam w Carrefour: 132 szt. za 79.99 a do tego zapłaciłam bonami z MultiBenefitu z rabatem i sumarycznie za sztukę wyszło mi coś koło 0.55 groszy.