Aniu i ja za Marcelke trzymam kciuki oby było wszytko dobrze a powiem Ci ze mój brat kiedyś takim testerem leków był tylko na inne schorzenie i była poprawa diametralna
Ja na pierwsze tygodnie zaopatrzyłam się w Pampersy, ale słyszałam bardzo dobre opinie o pieluszkach Dada z Biedronki, i myślę ,że pózniej na pewno je będę kupować. A chusteczki też kupiłam z Pampers Sensitive oraz Kindii New born zobaczę jak się będą sprawdzać.
Xaniab super że Wam się w ogóle udało do tej Danii dostać… aż się łezka w oku kręci ile to człowiek by zrobił dla własnej dzidzi
Justyna jeśli wam przypasuja pieluszki Dada to czemu nie cenowo wychodzą dobrze tylko nie wiedzieć czemu niektóre dzieci uczulaja ale pampers na promocjach też nie daje tak po kieszeni.
Chusteczki jak najbardziej Ci polecam te pierwsze sama urzywam i nie ma dla mnie lepszych bo kindii jakoś są za suchr5 i dużo ich szło oraz trzeba mocniej było przy kupie a trzec przeciesz delikatnej pupy nikt nie chce
Ewa bo która z nas by tak nie postawiła :-))) ja bym zrobiła to samo jeśli była bym w takiej sytuacji.
Dada szczególnie jak są te wielkie paki w promocji cenowo wychodzi zdecydowanie taniej, jednak mam wrażenie, że im większy rozmiar tym gorsza jakość. i jak pierwsze miesiące sprawdzały się rewelacyjnie, tak teraz na pampersy zielone sie przerzuciliśmy
Perpetua ja mam rozmiar 3 z DADA i też mi się troszke wydaje że są inne niż te wcześniejszw, takie twarde jakieś… ale z dady są też różne rodzaje. Ja mam akurat te z promocji o której Ty wspomniałaś…ale widziałam nową gazetke i nowe promocje tych innych paczek. Kupie do sprawdzenia czy to to samo czy coś lepszego…
Tak w porównaniu do pampersa do 3 dady dla mnie też twarde
Ja w dadach się nie wypowiem o ich składzie ale widzę że są tak jak Pampers różne rodzaje a przynajmniej się tak trafiają na promocjach to może warto spróbować tych innych a okażą się lepsze.
Ktoś na tym forum pisał że dady są produkowane w twj samej fabryce co pampers
Tak, ja pisałam. Bo tak jest. Czytałam na internecie że kobieta w paczce z pampersa miała dwie pieluszki z dady
Tylko po co robią jakiś skład inny wystarczyła by zmiany opakowania i warstwy wierzchniej pieluszki a środek ten sam to i ja bym kupowała w takiej cenie i nie musiała bym szukać promocji.
ale jaja? serio znalazła dae w pampersach??
toc to szok:)
ale ja od samego poczatku uzywam dady i jestem bardzo zadowolona i na pewno nie przejde na inne pieluszki:)
raz dostalam pampersa i mi sie nie podobaly:)
Co do pieluszek to się zgodzę bo pampersy są miększe no i te duże dady mi przeciekały a pampersy nie. Co do chusteczek to dady mają dużo lepszy skład, pampersy są naładowane chemią…
O to ja mam przepisowy zestaw według Agi: zielone pampersy i chusteczki z Dady :-). I jest ok.
A dzisiaj dzwoni do mnie mama, że jest w Biedrze i są czwórki z Dady - 2 paczki po 54 sztuki za 49 zł. Ale się nie skusiłam.
Ooo za to ja się skuszę dobrze wiedzieć
kusiło mnie, żeby teraz w kauflandzie kupic pampersy, ale jak jest promocja na dade to nawet się nie zastanawiam
Ja też się skusiłam na te Dady
A.Karbowska no ja też dostałam szoku jak to przeczytałam
Dobra ta historia ze znalezieniem innych pampersów:) Chyba jest w Dadach napisane, że wyprodukowane w UE, więc moż i coś ma wspólnego z tym Pampers. Ta promocja na pieluchach z biedronki jest fajna, ale nawet dziś rozmawiałam z koleżanką, że czasem mamy wrażenie gorzej jakości tych promocyjnych paczek (większych rozmiarów, te mniejsze są w porządku). Co nie zmienia faktu, że cena jest super:)
Kto kupuje Pampersy zielone w Lidlu od 17.08 po 29.99 zł będą, ja już zacieram ręce na zapasy
Powiem wam że właśnie w Pampersach się nie spotkałam z tym problemem jakości w stosunku do wielkości więc dalej sobie chwalę a tym Dada mnie zaraża po waszych wypowiedziach :-/
Aga dada nie jest aż taka zła. Ja używam teraz rozmiaru 3 i jedynie jaką mają wade to to że są troche sztywne… ale mi wcale nie przeciekają… może dlatego że po każdym jedzeniu zmieniam pampersa na nowy… oczywiście jeśli widze że jest już mocno posikany
Super AmiAga ja nie wiedziałam a teraz kupie na pewno