7 workow mysle ze starczy. Tzn 7paczek. W jednej chyba ponad 70szt wiec na razie starczy nam
Super:) będziesz miała zapasy:)
Powatpiewam w to. Bo ostatnio duzo przewijam mala. Jak nie siusiu to kupcia… duzo wody pije i dzis np z 10 rqzy pampwr byl zmieniany przy czym niedawno zmienialam i juz w suchego pojawil sie pan bobek
ania mnie chwile nie było tutaj a widzę, ze ty już gdzieś wyjechałaś. Gdzie Ty teraz jestes???
xaniab super zapasy, gdybym miała taką możliwość zrobiłabym to samo,ja póki co muszę szukać promocji i jak tylko pojawia się okazja to też kupuje więcej, no ale nie 7 paczek
Zawsze jakiś ratunek dla was jest dzięki takim zapasom tylko że jak ci tyle tego idze to to może nie wydawać się aż takim zapasem tobie jak nam gdzie mamy podreka pojsc i kupić co nam akurat pasuje.
Manndarynka ja też zostałam od czasu narodzin córki ławce pampersowych promocji
Zuzka jestem z mala na leczeniu w Danii w Kopenhadze. W sumie niedlugo zapadnie decyzja o kompletnej przeprowadzce. Bo aby corka spokojnie mogla sie rozwijać jak wasze dzieci potrzebna jest bardzo dobra opieka taką właśnie ma tutaj w Danii na miejscu za darmo. więc chyba nie mamy wyboru musimy tutaj zostać na pewno na jakies kilka lat kto wie co będzie dalej. co do pampersów to faktycznie wcale to nie będą takie duże zapasy
Jak córka ma mi tak sadzić w pampery to niedlugo zacznie chodzic bez nich. Heh
Xaniab a macie tam pampersy z firmy pampers? Zostańcie póki możecie, dla dobra córuni a kto wie, że za jakiś czas się tak przyzwyczaisz że o Polsce nie bedziesz chciała słyszeć
W kazdym sklepie goruja pielychy pampersa niestety tylko new borny u corki nie wywolywaly wysypki. Ja na razie z pewnoscia nie planuje powrotu;)
Ja 1 i 2 kupowałam w biedronce i były to super a 3 teraz używam zielonych pampersow są chłonne lepiej i lżejsze ale dady neeborn super biedronkowe luks
Xaniab a próbowałaś jakiś pieluch tamtejszych? Nieznanej firmy? Może okażą się dobre?
Ania a co się Twojej M. dzieje jeśli można zapytać??? Pamiętam, ze się urodziła piękna i zdrowa. Nawet zdjęcia tutaj wrzucałaś.
Zuza Marcela ma chorobe genetyczna ktora da sie leczyc zagranica tylko w wybramych kilku klinikach. Podaja tam lek który tak naprawdę jeszcze nie wszedł na rynek czyli marcelinka bierze udział w badaniach klinicznych nad lekiem który już i tak wiadomo że jest skuteczny ale nie wiadomo na ile bo to zależy od każdej jednostki. dwójka dzieci która bierze tam udzial naprawdę już jest sprawna ruchowo reszta dzieci robi postepy powoli. Ale oni dopiero zaczynaja . choroba o której mówię to rdzeniowy zanik mięśni naprawdę straszne choróbsko jak widzę starsze dzieci które cierpią na tą chorobę to aż mam łzy w oczach. do końca w sumie nie zgodziłam się z jej chorobą i dlatego chcę walczyć o jej zdrowie i nie dopuszczam do siebie myśli że córkami będzie jeździła na wózku inwalidzkim dlatego przeprowadziłam się natychmiastowo do kopenhagi mamy już dobrą opiekę i trzynastego sierpnia moja córka ma podany pierwszy lek. zaletą jest to że będzie miała potrojoną dawkę leku czyli tylko trzymać kciuki nic więcej nam nie pozostało jak być dobrej myśli i jej kibicować.
Wioletta probowalam jednych pieluch i tez lipa. w każdym sklepie generalnie są tylko pieluchy pampers ale dostałam namiar w którym sklepie są takie najzwyklejsze pieluchy i po nie się niedługo wybiorę. jednak i tak z góry mi się wydaje że to będzie nie to…
A może skład wam przy pasuje akurat, lepiej oczywiście sprawdzić niż takkombinować zapas dady.
Xaniab oby wszystko się u was dobrze potoczyło z tym leczeniem bo córeczkę masz śliczną i wszystko co najkepsze robicie dla niej :-))))))
ja jestem dobrej myśli dziękuję za miłe słowa:heart:
oczywiście spróbuje i kolejne pampersy tylko nie wiem komu będę dawała te całe paczki zakupione pampersów… napoczete i niezuzyte
Aniu a próbowałaś zamawiać przez internet gdzieś pieluchy? Trzymam mocno kciuki za Marcelkę, niech ten lek dostanie i jej pomoże i niech ten świat pokaże że pozytywne zwroty akcji też mogą się wydarzyć.
Może jakoś na wymianę ze szpitalem by się dało ty im te co masz a oni tobie te swoje które podobno się nadają kurczę no tak bo szkoda tak wyrzucać pieniędzy w błoto w takiej ilości
Xaniab trzymam kciuki za Twoją córeczkę. Na pewno się uda!