Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Apeluje jak by któraś z was widziała promocje Zielonych Pampers to piszcie. Bo może coś przegapie a na dniach już muszę kupić tyle że ceny same bez promocji widzę :frowning:

w Rossmanie są i znowu w Tesco Giant Pack za 80 zł :slight_smile:

Najkorzystniejszej maluje się jak dla mnie oferta w e.leclerc :slight_smile: dzięki Artan zapomniałem o tej stronie…

Nie. Nie to nie sa potowki. Wszystko u niej pojawia sie na pipci i brzuszku. Jak nalozylam pampera z lidla nawet nie zaczelysmy pozadnie cwiczyc i juz cos bylo nie halo. Szukac moge dalej ale to zbedne… bo na zakup tych pamperow to trroche wydaje a tak to na wysylke bede miala dady z Pl :wink: lekarka sie smiala ze mam ekonomiczne dziecko co do pieluch :wink: jeszcze wchodza w gre szpitalne pampery. Maja tutaj specjalne takie. Jednak dac za duzo mi ich nie moga…

to ewidentne uczulenie. U nas w okolicach intymnych mały ma krosty po Dadach. Słuchaj a może znajdź jakieś pampersy z aloesem? albo wielorazowe? Te z aloesem są dobre dla alergików,bo aloes ogółem przy tym się sprawdza. A nie możesz zamówić w jakieś aptece pampersy te co mają w szpitalu? może wielorazowe będa ok. Duży jest pierwszy wydatek te otulacze a potem tylko wkłady i pranie.

Nie widzą mi sie te wielorazowe. Musiałabym miec ich naprawde sporo.te ze szpitala pampersy tylko w szpitalu sa dostępne. Poszukam jakiś z aloesem.

A przez abay?

Za duzo roboty z tymi wielorazuwkami tak mi się wydaje :-/ i koszt na początek też spory tylko to mogło by być dobre u sprawdzone wyjście w twojej sytuacji Xaniab.
A może ze szpitalem się jakoś dogadać pod względem zakupu przrciesz im też jakąś firmą to dostarcza.

A nie ma tam sklepów z polskimi artykułami?

Wioletta sa polskie delikatesy, ceny jak na stacjach no i tylko pampersy sa pieluchy

Może udałoby Ci się poprosić właściciela o sprowadzenie Dady?

Ooo super pomysl!!! Zapytam.

O super pomysł. Może będzie takiej niż kurierem.

Dziewczyny nie wiecie czy przez weekend będą gdzieś w promocji zielone pampersy ?

W Carrefour :slight_smile: i do 2 w E.Leclercu

Potwierdzam w e.leclerc są sama nabyłem po 36.99zł

Nie jest to jednak mozliwe… :confused: z pampersami wiecej zachodu niz ze wszystkimi innymi rzeczami …

Dla chcacego nic trudnego w nocy przyjada pampery!! Znajomy do nas jedzie

Szkoda bo pomysł nie wydawał się głupi…
Xaniab to ile wam tego przywiezie dla Was to najlepiej jak najwięcej :slight_smile:

mam sporo sklepów koło siebie ale akurat E.Leclercu i carrefour nie ma, ale może poproszę męża żeby gdzieś wskoczył i kupił:-) idą u mnie te pampersy, że hej.
xaniab jak masz taką możliwośc to super :slight_smile: