Apeluje jak by któraś z was widziała promocje Zielonych Pampers to piszcie. Bo może coś przegapie a na dniach już muszę kupić tyle że ceny same bez promocji widzę
w Rossmanie są i znowu w Tesco Giant Pack za 80 zł
Najkorzystniejszej maluje się jak dla mnie oferta w e.leclerc dzięki Artan zapomniałem o tej stronie…
Nie. Nie to nie sa potowki. Wszystko u niej pojawia sie na pipci i brzuszku. Jak nalozylam pampera z lidla nawet nie zaczelysmy pozadnie cwiczyc i juz cos bylo nie halo. Szukac moge dalej ale to zbedne… bo na zakup tych pamperow to trroche wydaje a tak to na wysylke bede miala dady z Pl lekarka sie smiala ze mam ekonomiczne dziecko co do pieluch
jeszcze wchodza w gre szpitalne pampery. Maja tutaj specjalne takie. Jednak dac za duzo mi ich nie moga…
to ewidentne uczulenie. U nas w okolicach intymnych mały ma krosty po Dadach. Słuchaj a może znajdź jakieś pampersy z aloesem? albo wielorazowe? Te z aloesem są dobre dla alergików,bo aloes ogółem przy tym się sprawdza. A nie możesz zamówić w jakieś aptece pampersy te co mają w szpitalu? może wielorazowe będa ok. Duży jest pierwszy wydatek te otulacze a potem tylko wkłady i pranie.
Nie widzą mi sie te wielorazowe. Musiałabym miec ich naprawde sporo.te ze szpitala pampersy tylko w szpitalu sa dostępne. Poszukam jakiś z aloesem.
A przez abay?
Za duzo roboty z tymi wielorazuwkami tak mi się wydaje :-/ i koszt na początek też spory tylko to mogło by być dobre u sprawdzone wyjście w twojej sytuacji Xaniab.
A może ze szpitalem się jakoś dogadać pod względem zakupu przrciesz im też jakąś firmą to dostarcza.
A nie ma tam sklepów z polskimi artykułami?
Wioletta sa polskie delikatesy, ceny jak na stacjach no i tylko pampersy sa pieluchy
Może udałoby Ci się poprosić właściciela o sprowadzenie Dady?
Ooo super pomysl!!! Zapytam.
O super pomysł. Może będzie takiej niż kurierem.
Dziewczyny nie wiecie czy przez weekend będą gdzieś w promocji zielone pampersy ?
W Carrefour i do 2 w E.Leclercu
Potwierdzam w e.leclerc są sama nabyłem po 36.99zł
Nie jest to jednak mozliwe… z pampersami wiecej zachodu niz ze wszystkimi innymi rzeczami …
Dla chcacego nic trudnego w nocy przyjada pampery!! Znajomy do nas jedzie
Szkoda bo pomysł nie wydawał się głupi…
Xaniab to ile wam tego przywiezie dla Was to najlepiej jak najwięcej
mam sporo sklepów koło siebie ale akurat E.Leclercu i carrefour nie ma, ale może poproszę męża żeby gdzieś wskoczył i kupił:-) idą u mnie te pampersy, że hej.
xaniab jak masz taką możliwośc to super