Fitti maja bardzo intensywny zapach…
Dziewczyny jutro z sklepie Mila jest promocja pampersów sleep & play.
A Tych pamperow to w ogole nie znam…
Xaniab to te… tylko zdjęcie z innej promocji. Ja na nie mowie pomarańczowe Pampers…
Miałam te pomarańczowe, ale już ich nie kupię, bo parę razy mi przeciekły i ten wkład chłonący mocz potrafił się tak brylować. Mają też inny zapach. Kończę właśnie paczkę i odpalam zielone.
Tu ci przyznam racje Artan kurcze jakiś sama się nie mogę di nich przekonać choć po teście jednej paczki kupiłam dwie następne po jakimś czasie bo były na promocji… I cóż już nie mogę się doczekać kiedy się skończą niby nic takiego do nich nie mam żadnych niespodzianek typu wycieki ale sama ich faktura wydaje mi się być bardziej sztywna niż tych zielonych u co do zapachu tez się zgodzę bo mimo wietrzenie co robie zawsze po otwarciu opakowania dalej mega śmierdzą tą chemia a jak przejdzie już to wszystko moczem to jest jeszcze gorzej, dlatego przysięgam sobie że choć by nie wiem jak kusząca była promocja już ich nie kupię… wole jednak po 100kroc zielone
Ja jestem na etapie szukania zamienników dady, i kiepsko mi to idzie
Na rynku jest duży wybór a przebrnąć przez to wszystko stanowi ma pewno wyzwanie jeszcze ty Xaniab musisz się liczyć chyba z dostępnościa w innym kraju z tego co się orientuje… to nie lada problem nasz dziewczyno obyś coś znalazła u nas Dada właśnie odpada :-/
Kurcze a ja jestem z dady zadowolona bardzo i chyba nie zmienia papmpersow nigdy na inne.
Mały nie ma odparzec, dobrze sie trzymaja nic mi nigdy nie przecieklo bokiem, siusiu sie dobrze wlchania .
Jestemz nich na prawde mega zadowolona, i i ch cena jest tez dobra.
Kupuje te duze kartony bo wychodza bardzo tanio
Chyba pozostaje mi zamawiac dade na allegro
zależy czy ktoś Ci wyslę do innego kraju a nie mógł by Ci ktoś z rodziny robić paczki i wysyłać?
Siostra bedzie robila zamowienie na allegro
A najsmieszniej jest to, ze dady pamperow nie ma na allegro, bedzie trzeba kupiwac w biedrze i wysylac, chociaz wysylka samaw sobie droga, coz nie ma wyjscia
A to już po probowalas cis tam poszukać. To może być troszkę uciążliwe ale jak nie będzie wyjście to to jedyna opcja ;-/ dacie radę dziewczyny
Dlatego, że inne ją ponoć odparzały.
A ja bardzo lubię pomarańczowe pampersy. Mają przyjemny, delikatny zapach. Neutralizują zapach kupki.
U mnie zapachu kupki nie neutralizują, wręcz czuję ją na znaczną odległość :-).
Ja kupcie w pamperach dada tez wyczuje, ale to nawet plus bo wiem kiedy przewinac, dzis kupilam pampery z lidla ijuz brzuszek caly w kropkach… ; (
Ale macie lipe z tym doborem naprawdę ciężko widzę może jeszcze warto szukać.
Xaniab a to napewno uczulenie tak od tych wszystkich pozostałych może to krostki od jakiegoś gorąca czy coś, tal mi wpadło bo np u nas ostatnio była taka sytuacja ze po pomarańczowych Pampers cały tył pleców byl w drobnych krostkach a żadnego uczulenia na nie nigdy nie było tylko dwa razy tak się zdążyło i to właśnie okazało się ze z ciepłą pieluszka opierala wilgotne plecki i te krostki wyszły wszystko zniklo jakoś na wieczór jak się ochłodzilo…
Może to poprostu potówki?