Ja używam pieluszki i chusteczki dada .Chusteczki wypróbowałam już różne i z tych jestem najbardziej zadowolona a co do pieluszek tez sa sprawdzone wiec po co przepłacać i tak wyladuja w śmieciach
super promocja
Nam też dady ostatnio przeciekają. Mała co noc budzi się z płaczem, bo jest zasikana. Muszę kupić na noc coś innego.
może kup na noc lepsze pampersy? ja na co dzień daję zielone a na noc białe . I mam te białe na półtora miesiąca bo tylko w nocy je zakładam.
rikitikitam przypomnij mi proszę ile ma Twoja córeczka? w ogóle jeśli chodzi i dade toja osobiście na nimi nie przepadam. Teraz przy noworodku, który robi kupki po każdym ssaniu cyca to są dla mnie wystarczające, nie drogie, bo i tak zmieniam je co chwila, więc nie inwestuje w inne,ale jak dziecko podrośnie to z dady zrezygnuje.
Polecam Ci rikitikitam pampersy pampers pomarańczowe, są w cenie dady a wg mnie o wiele lepsze i lepiej trzymają mocz.
Jutro skończy 10 miesięcy. Planuję kupić te pomarańczowe, bo są teraz w promocji w netto. Powiedzcie mi tylko, czy one też tak śmierdzą jak te zielone? Trochę się ich boję, bo nie pisaliście zbyt pochlebnych komentarzy na ich temat, ale coś kupić muszę, bo o ile dady na dzień są ok, to w nocy mamy katastrofę.
Niestety według mnie wszystkie Pampersy śmierdzą jedyna rada na to taka żeby wyjąć wcześniej z opakowania i rozłożyć np ja wykładam je do szufladypod lozeczkiem ale co prawda nigdy się na nich nie zawiodłam tzn nic się nie działo miałam pomarańczowe ale powracam do zielonych nie wiem może przez fakt tego zapięcia są dla mnie lepsze
bo z chłonnoscia nie widziałam różnicy…
Teraz zielone będą w promocji od jutra w Tesco te Gigant Box Plus za 67.99 zł
jesli chodzi o chłonność pieluszek to te pomarańczowe się chowają przy zielonych z pampersa a jeśli chodzi o zapach zielonych to ja nie narzekam kupiłam kiedyś bambino bo naszych nie było i tamte to dopiero śmierdzą
W biedronce są paki pieluch!
Mi akurat te pomarańczowe nie przeszkadzają i ja akurat je uwielbiam:-))) , ale każdy może mieć swoje typy, trzeba sobie przetestować różne pampersy aby znaleźć takie które nam odpowiadają. A czy te pomarańczowe śmierdzą, troche tak, ale tak jak mówię, mi to nie przeszkadza, innym mamom może przeszkadzać.
dzięki za cynk AmiAga:-)
Amiaga dzięki za info !do kiedy promocja ? bo dopiero po niedzieli bedę mogła jechać
Promocja od 9-15.07
Dostałam niedawno próbkę pieluch bambino. Jak dla mnie pomyłka. Grube jak podpaski za Gierka, niepodatne, zapach trochę mi przeskadzał i niezbyt chłonne. Według mnie szkoda pieniędzy.
a co to za pieluchy Bambino? z jakiegoś marketu?
Te pieluchy Bambino w Intermarche i w Dayli widziałam jakoś nie przekonują mnie takie tanie i mało znane :'/
Reklamuja podobno teraz któres pampersy w kauflandzie na promocji,wie któraś coś na ten temat,bo nie mogę znaleźć
Tak od dziś jest promocja…:-))))
Ale bardziej opłaca się zajrzeć do Tesco też od dziś promocja
To w kauflandzie bardziej się opłaca, a przynajmniej 4. Chociaż to i tak promocja kiepska, bo jeszcze niedawno te same były w kauflandzie po bodajże 33 zł. Specjalnie do bratowej dzwoniłam, żeby sobie podskoczyła. Chciałam w netto wczoraj kupić pomarańczowe, ale tylko 4 zostały. Dzisiaj Anka pierwszy raz nie posikała się w nocy. Myślę, że to dlatego, że założyłam jej do spania body, które też tego pampersa trochę ścisnęło. Wcześniej spała w koszulce i może to była przyczyna. Kurczę nie wiem, czy kupować te pampki czy nie. Do niedzieli mam czas, zobaczymy
rikitikitam to już sukces, zobaczysz, będzie ładnie wołać siku. Jak będą w promocji to kup, sprawdź, przynajmniej będziesz wiedziała, czy Ci odpowiadają czy nie.
U mnie pampersy idą jak woda dosłownie, mąż kupił nową paczkę przez wczoraj dady jedynki 28szt i już zostały 3szt, mówiłam mu, żeby od razu wziął wiecej to nie, przecież wiadomo, że noworodek robi co chwila kupki