Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ja używam pieluszki i chusteczki dada .Chusteczki wypróbowałam już różne i z tych jestem najbardziej zadowolona a co do pieluszek tez sa sprawdzone wiec po co przepłacać i tak wyladuja w śmieciach

super promocja

Nam też dady ostatnio przeciekają. Mała co noc budzi się z płaczem, bo jest zasikana. Muszę kupić na noc coś innego.

może kup na noc lepsze pampersy? ja na co dzień daję zielone a na noc białe . I mam te białe na półtora miesiąca bo tylko w nocy je zakładam.

rikitikitam przypomnij mi proszę ile ma Twoja córeczka? w ogóle jeśli chodzi i dade toja osobiście na nimi nie przepadam. Teraz przy noworodku, który robi kupki po każdym ssaniu cyca to są dla mnie wystarczające, nie drogie, bo i tak zmieniam je co chwila, więc nie inwestuje w inne,ale jak dziecko podrośnie to z dady zrezygnuje.

Polecam Ci rikitikitam pampersy pampers pomarańczowe, są w cenie dady a wg mnie o wiele lepsze i lepiej trzymają mocz.

Jutro skończy 10 miesięcy. Planuję kupić te pomarańczowe, bo są teraz w promocji w netto. Powiedzcie mi tylko, czy one też tak śmierdzą jak te zielone? Trochę się ich boję, bo nie pisaliście zbyt pochlebnych komentarzy na ich temat, ale coś kupić muszę, bo o ile dady na dzień są ok, to w nocy mamy katastrofę.

Niestety według mnie wszystkie Pampersy śmierdzą jedyna rada na to taka żeby wyjąć wcześniej z opakowania i rozłożyć np ja wykładam je do szufladypod lozeczkiem ale co prawda nigdy się na nich nie zawiodłam tzn nic się nie działo :slight_smile: miałam pomarańczowe ale powracam do zielonych nie wiem może przez fakt tego zapięcia są dla mnie lepsze :slight_smile: bo z chłonnoscia nie widziałam różnicy…
Teraz zielone będą w promocji od jutra w Tesco te Gigant Box Plus za 67.99 zł

jesli chodzi o chłonność pieluszek to te pomarańczowe się chowają przy zielonych z pampersa a jeśli chodzi o zapach zielonych to ja nie narzekam kupiłam kiedyś bambino bo naszych nie było i tamte to dopiero śmierdzą

W biedronce są paki pieluch!

Mi akurat te pomarańczowe nie przeszkadzają i ja akurat je uwielbiam:-))) , ale każdy może mieć swoje typy, trzeba sobie przetestować różne pampersy aby znaleźć takie które nam odpowiadają. A czy te pomarańczowe śmierdzą, troche tak, ale tak jak mówię, mi to nie przeszkadza, innym mamom może przeszkadzać.
dzięki za cynk AmiAga:-)

Amiaga dzięki za info !do kiedy promocja ? bo dopiero po niedzieli bedę mogła jechać :frowning:

Promocja od 9-15.07 :slight_smile:

Dostałam niedawno próbkę pieluch bambino. Jak dla mnie pomyłka. Grube jak podpaski za Gierka, niepodatne, zapach trochę mi przeskadzał i niezbyt chłonne. Według mnie szkoda pieniędzy.

a co to za pieluchy Bambino? z jakiegoś marketu?

Te pieluchy Bambino w Intermarche i w Dayli widziałam jakoś nie przekonują mnie takie tanie i mało znane :'/

1

Reklamuja podobno teraz któres pampersy w kauflandzie na promocji,wie któraś coś na ten temat,bo nie mogę znaleźć

Tak od dziś jest promocja…:-))))

1

Ale bardziej opłaca się zajrzeć do Tesco też od dziś promocja :slight_smile:

1

To w kauflandzie bardziej się opłaca, a przynajmniej 4. Chociaż to i tak promocja kiepska, bo jeszcze niedawno te same były w kauflandzie po bodajże 33 zł. Specjalnie do bratowej dzwoniłam, żeby sobie podskoczyła. Chciałam w netto wczoraj kupić pomarańczowe, ale tylko 4 zostały. Dzisiaj Anka pierwszy raz nie posikała się w nocy. Myślę, że to dlatego, że założyłam jej do spania body, które też tego pampersa trochę ścisnęło. Wcześniej spała w koszulce i może to była przyczyna. Kurczę nie wiem, czy kupować te pampki czy nie. Do niedzieli mam czas, zobaczymy :slight_smile:

rikitikitam to już sukces, zobaczysz, będzie ładnie wołać siku. Jak będą w promocji to kup, sprawdź, przynajmniej będziesz wiedziała, czy Ci odpowiadają czy nie.
U mnie pampersy idą jak woda dosłownie, mąż kupił nową paczkę przez wczoraj dady jedynki 28szt i już zostały 3szt, mówiłam mu, żeby od razu wziął wiecej to nie, przecież wiadomo, że noworodek robi co chwila kupki